İnşallah canımGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Çok iyi olmuş canım sonunda rahat bir oh çekip akışına bırakabilirsinGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel kuzumGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Inşallah canimmm güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Plansızlık insani mahvediyor (basak burcu olduğum için). Çok şükür planlanmış kuzum. Inş rast gider hepsi. Her şey gönlünce olsuuunGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Günaydın canım hadi hayırlı sonuçlarla gel inşallah görürsünüz keseyi bebişiGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Hadi hayırlı olsun tedavin canımGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Canım bence bi sakinleş neler düşünmüşsün öyle sonraki hafta da duyabilirsin kalp atışını Allah korusun inşallah sağlıklıdır canım sen kötü şeyleri çıkar aklındanKızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
Canım, üzülmek için daha erken.. Baska bir doktora daha görün bi kac gun sonra, belkı cihazından ötürü duyaamamıs olabılır, belkı geç dollenme oldugu ıcın bı kac gun sonra cok net gorulcek.. Sakinleşmeye calıs lutfen..Kızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
Kuzum lütfen sakin ol, bi kaç gün geçsin başka bir doktora görün.. net bisey olmadan olumsuz düşünme lutfenKızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
Canım, üzülmek için daha erken.. Baska bir doktora daha görün bi kac gun sonra, belkı cihazından ötürü duyaamamıs olabılır, belkı geç dollenme oldugu ıcın bı kac gun sonra cok net gorulcek.. Sakinleşmeye calıs lutfen..
Abortu genetiğe de yolluyorlar, onu da isteyebilirsin, sonrasında kan da genetik testi de yaptırabılırsınız, patoloji de sadece dusuk materyali yazıp gecıyorlar. Eğer kesinleşirse detaylı konusuruz, bagısıklık testi de yaptırabilirsin. Katil hucreler olayı
Cumartesi özele gidicem. Onların cihazları daha iyi. Umarım yanılıyorumdurKuzum lütfen sakin ol, bi kaç gün geçsin başka bir doktora görün.. net bisey olmadan olumsuz düşünme lutfen
Cts guzel haberlerini almak nasip olsunCumartesi özele gidicem. Onların cihazları daha iyi. Umarım yanılıyorumdur
Ooo ama naptın sen canım ya hemen neler kurmuşsun kafanda… Daha hiçbir şey belli olmadan bunları düşünmenin sana faydası ne ki zararı çok bence… Allah korusun inşallah bir şey olmayacak kalp atışını da duyacaksınKusura bakmayın tüm negatif enerjimle daldım başlığa ama böyle oluncada insanın oturup ağlayası geliyor. Birkaç gündür kendimi vücudumu dinliyorum. Eşime de söylemedim zaten işleri stresli bir de cumartesiye kadar bunu düşünmesin diye.
Ay hadi inşallah güzel haberler ile gelirsinGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Ya şükür artık belli bir düzene plana koyuldu buradan sonrası olup olup gidecek nasipse inşallahGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Bence hiç kendini dinleyip bu kötü düşüncelere dalma 6. Haftada benim de hiç bir hamilelik belirtim kalmamıştı ve kalp atışı henüz duyulmamıştı 7 de duyuldu sonra 8 de gittik yine gayet rahat duyuldu ha nasibi yokmuş ilerlemedi ama sonuç hiç bir belirti kalmamışken gayet kalp atışı vardı, burada çoğu insan diyor belirtisiz devam ettik diye bence başımızdan kötü bir tecrübe geçince korkun ile hareket edince hissediyorum bişey oldu diye düşünmen ondan olabilir azıcık sakinleş iyi düşünmeye çalış. Rabbim en hayırlısını versin inşallah sen yinede doktora kadar stres yapmamaya çalışKusura bakmayın tüm negatif enerjimle daldım başlığa ama böyle oluncada insanın oturup ağlayası geliyor. Birkaç gündür kendimi vücudumu dinliyorum. Eşime de söylemedim zaten işleri stresli bir de cumartesiye kadar bunu düşünmesin diye.
Elimde değil. Sabahtan beri ben ne istesem olmaz zaten diye üzüntüm sinire dönüştü. Her şey batıyo artık bana. Hani kimisi çok ister ya illa anne olayım en büyük hayalim anne olmak falan der. Ben öyle bir insan de değilimdir aslında ama ilki kayıp olunca sanki psikolojim değişti. Mesela kaybımı öğrenince bir kere ağladım orda bittirdim. Kürtajdan sonra hiç ağlamadım hiç geriye dönüp düşünmedim. Ama tekrarlarsa aynı sakinlikte kalamıcam sanırım...Ooo ama naptın sen canım ya hemen neler kurmuşsun kafanda… Daha hiçbir şey belli olmadan bunları düşünmenin sana faydası ne ki zararı çok bence… Allah korusun inşallah bir şey olmayacak kalp atışını da duyacaksınBebişe zararlı bu ruh halin hemen toparlanmalısın her hissettiğin çıkıcak diye bir şey yok. Lütfen geçmişte yaşadığın olumsuzluğun bugününü etkilemesine izin verme
Amin ins canım cumlemizin huzuru sağlığı yerinde olsun gerçekten zor ya TR de artık yaşamak herşey pahalı enflasyon ekonomi batmışİlahi adalet hiç şaşmıyor bak.Şimdi can atıyordur gelip yanınıza yerleşmek için, o kurban olurumlar falanlar filanlar hiç samimi değil. Çok sevindim sizin adınıza, ilmek ilmek dokumuşsunuz hayatınızı, güzel yerlere gelmişsiniz, huzurunuz daim olur inşallahh. Birkaç yıla kısmet olursa biz de kaçmak istiyoruz burdan, yaşanacak gibi değil artık.
Csnim ins güzel haberlerle gelirsinGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Malesef csnim bende ilkinde duygularım karışıktı anlamadım üzülmedim ağlamadım bile tuhaf bir duyguydu sonra baktım defalarca olunca artık psikolojim bozuldu aglamalarim bitmedi şükür atlattıkElimde değil. Sabahtan beri ben ne istesem olmaz zaten diye üzüntüm sinire dönüştü. Her şey batıyo artık bana. Hani kimisi çok ister ya illa anne olayım en büyük hayalim anne olmak falan der. Ben öyle bir insan de değilimdir aslında ama ilki kayıp olunca sanki psikolojim değişti. Mesela kaybımı öğrenince bir kere ağladım orda bittirdim. Kürtajdan sonra hiç ağlamadım hiç geriye dönüp düşünmedim. Ama tekrarlarsa aynı sakinlikte kalamıcam sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?