Kötü dusunmeyelim yineKızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
İşte ama o zaman içine atmışsın belli ki şimdi çıkıyor farketmeden yapabiliyoruz böyle sen ben takmadım önüne baktım desen de bilinçaltı farklı. İnşallah güzel şeyler olucak olmazsa da bunu o zaman düşünürsün… Zaten vaktin olur şimdiden yapacağın şeyleri bile öğrenmeye çalışıyorsun. İnşallah hiç gerek kalmazElimde değil. Sabahtan beri ben ne istesem olmaz zaten diye üzüntüm sinire dönüştü. Her şey batıyo artık bana. Hani kimisi çok ister ya illa anne olayım en büyük hayalim anne olmak falan der. Ben öyle bir insan de değilimdir aslında ama ilki kayıp olunca sanki psikolojim değişti. Mesela kaybımı öğrenince bir kere ağladım orda bittirdim. Kürtajdan sonra hiç ağlamadım hiç geriye dönüp düşünmedim. Ama tekrarlarsa aynı sakinlikte kalamıcam sanırım...
Çok sevindim canım ins aksilik çıkmadan plana uyarsinizGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Hayırlısı canım bekleyelim görelimSağ kasığım da ve alt tarafta biraz batma oldu bugün9 gün var daha adete üşüttü mü acaba dedim kendimi vücudumu dinlemekten alamıyorum, zaten bu ay çok verimli geçmedi ama olsun
Bak genelde en çok eziyet ettikleri gelinin eline düşerler, dikkat et köşeyi dönün ama belli etmeyin.Amin ins canım cumlemizin huzuru sağlığı yerinde olsun gerçekten zor ya TR de artık yaşamak herşey pahalı enflasyon ekonomi batmışiş güç vyok .Allah korusun vallahi gelmesin kocası var bekar oğlu kızı var zaten kimde para çok varsa onu sever yanında durur oğulları bile biliyor analarını çekilmez olduğunu kimse bakmaz büyük konusmayim da yine şimdilik en büyük ksynimun tarafını seviyor en yakın onlara gelip gider para icn kızı çalışır da ne bilim belli ediyot işte ayrımcılık yapıyor çocuklar arasına bizde burda köşeyi dönsek halimiz vaktimiz yerinde olsa otururum alsak iş gücümüz olsa bizden kopmaz o yüzden şimdilik zemini hazırlıyor sevilmelwr sayilmalar Allah sonumuzu hayır etsin ins ne diyelim para insanı degistiryo vallah
canım merhaba. bence de üzülmek için çokkkk erken.Kızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
Hemen kötü düşünme lütfen dur bakalım 8.haftada kalp atisi duyan bile var daha cok erken karamsar olmak icinElimde değil. Sabahtan beri ben ne istesem olmaz zaten diye üzüntüm sinire dönüştü. Her şey batıyo artık bana. Hani kimisi çok ister ya illa anne olayım en büyük hayalim anne olmak falan der. Ben öyle bir insan de değilimdir aslında ama ilki kayıp olunca sanki psikolojim değişti. Mesela kaybımı öğrenince bir kere ağladım orda bittirdim. Kürtajdan sonra hiç ağlamadım hiç geriye dönüp düşünmedim. Ama tekrarlarsa aynı sakinlikte kalamıcam sanırım...
İns orda görürüz hayal ettiklerimizi yaşarızBak genelde en çok eziyet ettikleri gelinin eline düşerler, dikkat et köşeyi dönün ama belli etmeyin.Benim eşimin annesi de ablası da doya doya parasını yedikleri için evlenmesini istemediler. Kaynanalar sayesinde cennette yerimiz hazırlanıyor sanki, hissediyorum.
Git canım git, belki hormonlar tam oturmdığı için vücudun zamana ihtiyacı vardır.Teşekkürler canım isteyen herkese nasip olsun inşallah Bugün gidicem bi baktırayım sıfırlandımı onuda bilmiyorum tahlil vermem lazımdı fırsat bulup gidemedim
Oooo iyi ya azcık akıllansın beeGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Sakin ol canım daha çok ufak, kötü düşünme, herşey yolundadır inşallah, farklı güzel bir doktora gitmeni öneririm bende. Hem onu koruyan Allah, içimizde ama elimizden ne gelirKızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
Olur mu canım hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz bazen, hem haftan çok küçük belirtiler pek belli edemiyor kendini, seninde kaybın olduğu için tabi olumsuz düşünüyorsun. Kendini yiyip bitirme bak stres daha zararlı. İnşallah herşey yolundadır, normalde doktorlar 6. Haftada kalp atışına bile bakmaz beni hep 8 de çağırmıştı.Kusura bakmayın tüm negatif enerjimle daldım başlığa ama böyle oluncada insanın oturup ağlayası geliyor. Birkaç gündür kendimi vücudumu dinliyorum. Eşime de söylemedim zaten işleri stresli bir de cumartesiye kadar bunu düşünmesin diye.
Canım gözün aydın ❤❤ bi miniğimiź daha yoldaKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Ayy sağol kuzum inşallahCanım gözün aydın ❤❤ bi miniğimiź daha yolda
Kaç gün var adeteAyy sağol kuzum inşallah
Adetim gecikt bayağı canım o yüzden çok da sevinemiyorum ama bilmiyorum ki 12 gün geçtiKaç gün var adetedaha çok yeni muhtemelen. Sağlıcakla gelsin minnak kuzum❤
İnşallah minnoş.İns orda görürüz hayal ettiklerimizi yaşarız
Neden bu kadar karamsar oldunKızlar meehaba. Bana yardım edin, bir akıl verin. Dün kontole gittim 6+4 dedi. Yeri ve gelişimi iyi fakat kalp atışını duyamıyorum haftaye gene gel dedi. Geçen haftadan beri memelerimdeki o his o acı kalmadı, melerim yumuşadı normale döndü. Hissediyorum bir şeyler yolunda gitmiyor. Sanırım ben bu bebeğide kaybettim ama ultrasonda anca haftaya anlarlar. Bu ikinci missed abortus olcak benim için. Belki yanılıyorusundur diceksiniz ama gerçekten hissediyorum. Bundan sonrası için doktordan ne istemeliyim? Git biraz daha dene derse bunu kaldıramam. Kaç kayıp daha yaşayacağım... Gene kürtaja alırlar mutemelen. Aldıkları fetüsü patalojiye yolluyorlar başka birşey yapılıyor mu? Genetik testi kürtajdan çıkan fetüsle yapılmıyor değil mi??? Genetik testleri bizim kanımızla oluyor değil mi? Sigortam her şeyi kapsamıyor. Kürtajı özelde olsam rahat etmek için. Genetik testleri de bizim kanlardan yapılıyorsa testler için devlete gitsem?
Sohrab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?