Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötü dusunmeyelim yine Allah büyük belki bebek daha küçük yada keseye yerleşmedi . İns haftaya duyarsın tek temennim o hormonlar azalınca insanın aklına ilk gelen o oluyot sanırım HCG düşüyor hormonlar yavasliyo

İşte ama o zaman içine atmışsın belli ki şimdi çıkıyor farketmeden yapabiliyoruz böyle sen ben takmadım önüne baktım desen de bilinçaltı farklı. İnşallah güzel şeyler olucak olmazsa da bunu o zaman düşünürsün… Zaten vaktin olur şimdiden yapacağın şeyleri bile öğrenmeye çalışıyorsun. İnşallah hiç gerek kalmaz

Çok sevindim canım ins aksilik çıkmadan plana uyarsiniz ins histereskopi ve bağışıklık testin de temiz çıkar olan hızlı şekilde ilerler güzel müjdeyi alırız

Sağ kasığım da ve alt tarafta biraz batma oldu bugün 9 gün var daha adete üşüttü mü acaba dedim kendimi vücudumu dinlemekten alamıyorum, zaten bu ay çok verimli geçmedi ama olsun
Hayırlısı canım bekleyelim görelim

Bak genelde en çok eziyet ettikleri gelinin eline düşerler, dikkat et köşeyi dönün ama belli etmeyin. Benim eşimin annesi de ablası da doya doya parasını yedikleri için evlenmesini istemediler. Kaynanalar sayesinde cennette yerimiz hazırlanıyor sanki, hissediyorum.

canım merhaba. bence de üzülmek için çokkkk erken.
bende ilk bebeğimi kaybettim. bu hamileliğimde de geç gidicem görünsün bekleyim dedim geç gittim 6+5tim gittiğimde. benimde gözükmedi. cihazdan cihaza çok değişiyor. sadece kese gördü. boş gebelik mi dolu mu bilemem haftaya gel dedi. doktora zorla yolksac sordum gözükmüyor bilemem dedi. üstüne kanama alanı var kese etrafında dedi. inan doktordan çıktım ağla ağla ölmüştüm. sonra başka doktora gittim bana herşeyi bebeğin kalp atışına kadar gösterdi kanama alanı da bebek tutunurken kendine damarlar oluştururmuş ondan kaynaklı dedi ayrıca geç döllenme dedi 5+5 çıktı ordada..ama sonraki haftalarda tamamladı haftasını..
seninde geç döllenme olabilir cihazdan kaynaklanabilir...
sakınn panik yapma bu dönemde sakin ol olumlu düşünmeye çalış. bazı doktorlarımız keşke doktor olmasaymış dedirtiyor insana saolsunlar. lütfen olumlu düşün ki bebeğin senin olsun herşey yolunda gitsin

Hemen kötü düşünme lütfen dur bakalım 8.haftada kalp atisi duyan bile var daha cok erken karamsar olmak icin

İns orda görürüz hayal ettiklerimizi yaşarız

Teşekkürler canım isteyen herkese nasip olsun inşallah Bugün gidicem bi baktırayım sıfırlandımı onuda bilmiyorum tahlil vermem lazımdı fırsat bulup gidemedim
Git canım git, belki hormonlar tam oturmdığı için vücudun zamana ihtiyacı vardır.

Oooo iyi ya azcık akıllansın bee Aaa randevuya az kalmış bizi habersiz bırakma canım, herşey yolundadır inşallah

Sakin ol canım daha çok ufak, kötü düşünme, herşey yolundadır inşallah, farklı güzel bir doktora gitmeni öneririm bende. Hem onu koruyan Allah, içimizde ama elimizden ne gelir inşallah büyür de hemen kalp atışını duyurur sana için rahat eder

Olur mu canım hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz bazen, hem haftan çok küçük belirtiler pek belli edemiyor kendini, seninde kaybın olduğu için tabi olumsuz düşünüyorsun. Kendini yiyip bitirme bak stres daha zararlı. İnşallah herşey yolundadır, normalde doktorlar 6. Haftada kalp atışına bile bakmaz beni hep 8 de çağırmıştı.

Neden bu kadar karamsar oldun Lütfen stresini azaltmaya çalış.Bak stres herşeyi tetikliyor.Kanaman yada lekelenmen var mı? Benim görümcemin tam 9 haftaya kadar kese boş denmiş ama kürtaj dan bahsetmemiş Dr.u devlette tecrübeli bi Dr vardı ona gidiyordu.Sonra kalp atışını duymuşlar.Çok sağlıklı bi oğlu var.Bence senin hafta olarak daha erken cnm beklemeni tavsiye ederim.Kürtajdan bahsedilirsede olma biraz daha sabret,İnş. düşüncelerinin tam tersi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…