- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yaa çok çok sevindimKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Güzel haberlerini bekliyorum cnm inş.Günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna
Yaaa fıstığım çok sevindiiiiimKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Canım iki kez yumurtladinsa geç döllenme olmustur büyük ihtimal ❤Adetim gecikt bayağı canım o yüzden çok da sevinemiyorum ama bilmiyorum ki 12 gün geçti
Çok şükür canım güzel geçmiş randevunGünaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık
Sağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrarYaa çok çok sevindimsutlaacc canım ne güzel bir görüntü bu böyle e bariz var çizgi. Benim testin aynısı Ne olucak şimdi kan vericek misin tekrardan?
Ay sağol canımmYaaa fıstığım çok sevindiiiiimsana demiştim bak geç döllenme oldu demekki ayy aşırı heyecanlandım sağlıkla gelsin bebişin
Muhtemelen adete yakındı hatta yumurtlamam tahminimceCanım iki kez yumurtladinsa geç döllenme olmustur büyük ihtimal ❤
İnsallah canımAy hadi inşallah güzel haberler ile gelirsin
Ya şükür artık belli bir düzene plana koyuldu buradan sonrası olup olup gidecek nasipse inşallah
Ben emin gibiydim valla balım sen o 3küsür çıktı dediğinde içimden bu değer yükselecek dedimSağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrar
Ay sağol canımmİnşallahh
Muhtemelen adete yakındı hatta yumurtlamam tahminimce
Resmen görünüyor canım yaaKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Yaaa hamilesinKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Hadi bakalım güzel haberlerle dön kuzum.Çok mutlu oldum.Sağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrar
Ay sağol canımmİnşallahh
Eee bariz çizgi var buradaKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Aynen bence de böyle çok iyi olduİnsallah canımbelirsizlik olunca kafayı yıcek gıbı oluyorum, gördünüz bunalım hallerimi
Testi yaptığın tarihten sonra 2.5 kat hesaplasana canım 2 gunde bır artıs Olcak sekılde, kac cıkıcak bıze de soyle, ya da hangı gundu 3. 25 ben hesaplıyımSağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrar
Ay sağol canımmİnşallahh
Evet yaa, ne guzel bi liste oldu ama deil mi, ben de eylulde girerim insallah bebişle orayaAynen bence de böyle çok iyi oldubak tablo da giderek doluyor zaten
Ayyy Bi güzel yüksek değerler gör inşallah canımSağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrar
Ay sağol canımmİnşallahh
Ben bu değer hakkında hiç olumlu bir yorum yapamamıştım,korkudan tabiEee bariz çizgi var buradabizim o acayip 3 küsür değer meğer yeni mi yükseliyormuş önce hiç yoktu değil mi çizgi bundan artık umutlanabiliriz demi yaaa bence umutlanalım
Valla hangi ay gireriz bilemem ama inşallah sağlıklı hayırlı zamanda olur da hepimiz listede yüzümüz gülerek sabit kalırız bebişli başaranlar topiği olarakEvet yaa, ne guzel bi liste oldu ama deil mi, ben de eylulde girerim insallah bebişle oraya
Zaten ıkı ıhtımal vardı, ya kımyasal demişstk ya da yenı yukselıyor demiştikBen bu değer hakkında hiç olumlu bir yorum yapamamıştım,korkudan tabimeğersem olabiliyormuş çok şaşkınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?