Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberlerini bekliyorum cnm inş.

Çok şükür canım güzel geçmiş randevun inş. bundan sonra her şey yolunda gider dualarım seninle.

Yaa çok çok sevindim sutlaacc canım ne güzel bir görüntü bu böyle e bariz var çizgi.Benim testin aynısı Ne olucak şimdi kan vericek misin tekrardan?
Sağol kuzum yarına doktorum çağırmıştı zaten muhtemelen test isticek tekrar
Yaaa fıstığım çok sevindiiiiim sana demiştim bak geç döllenme oldu demekki ayy aşırı heyecanlandım sağlıkla gelsin bebişin
Ay sağol canımm İnşallahh
Canım iki kez yumurtladinsa geç döllenme olmustur büyük ihtimal ❤
Muhtemelen adete yakındı hatta yumurtlamam tahminimce

Ben emin gibiydim valla balım sen o 3küsür çıktı dediğinde içimden bu değer yükselecek dedim ki ben 5in altına negatif diyorum normalde ayyy süper ya

Kızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Eee bariz çizgi var burada bizim o acayip 3 küsür değer meğer yeni mi yükseliyormuşönce hiç yoktu değil mi çizgi bundan artık umutlanabiliriz demi yaaa bence umutlanalım

Testi yaptığın tarihten sonra 2.5 kat hesaplasana canım 2 gunde bır artıs Olcak sekılde, kac cıkıcak bıze de soyle, ya da hangı gundu 3. 25 ben hesaplıyım

Ayyy Bi güzel yüksek değerler gör inşallah canım yaa Allahın işi, nasıl denk gelmiş geç yumurtlamaya, çok şükür senden haber bekliyoruz

Eee bariz çizgi var burada bizim o acayip 3 küsür değer meğer yeni mi yükseliyormuşönce hiç yoktu değil mi çizgi bundan artık umutlanabiliriz demi yaaa bence umutlanalım
Ben bu değer hakkında hiç olumlu bir yorum yapamamıştım,korkudan tabi meğersem olabiliyormuş çok şaşkınım..

Evet yaa, ne guzel bi liste oldu ama deil mi, ben de eylulde girerim insallah bebişle oraya
Valla hangi ay gireriz bilemem ama inşallah sağlıklı hayırlı zamanda olur da hepimiz listede yüzümüz gülerek sabit kalırız bebişli başaranlar topiği olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…