Listede herkes bebiş olunca listeyi kapatalımValla hangi ay gireriz bilemem ama inşallah sağlıklı hayırlı zamanda olur da hepimiz listede yüzümüz gülerek sabit kalırız bebişli başaranlar topiği olarak
cidden ya şaka gibi bendr şaşkınımEee bariz çizgi var buradabizim o acayip 3 küsür değer meğer yeni mi yükseliyormuş önce hiç yoktu değil mi çizgi bundan artık umutlanabiliriz demi yaaa bence umutlanalım
Ptesiydi kuzumTesti yaptığın tarihten sonra 2.5 kat hesaplasana canım 2 gunde bır artıs Olcak sekılde, kac cıkıcak bıze de soyle, ya da hangı gundu 3. 25 ben hesaplıyım
Tamam canım çok sağolAyyy Bi güzel yüksek değerler gör inşallah canımyaa Allahın işi, nasıl denk gelmiş geç yumurtlamaya, çok şükür senden haber bekliyoruz
Evet tabi bende bu şekilde düşünmüştümZaten ıkı ıhtımal vardı, ya kımyasal demişstk ya da yenı yukselıyor demiştik
Aayy inşallah o günleri görürüzListede herkes bebiş olunca listeyi kapatalım
O gün bende yapamadım aaa ne acayip dedim sadece o kadar korkumdanBen bu değer hakkında hiç olumlu bir yorum yapamamıştım,korkudan tabimeğersem olabiliyormuş çok şaşkınım..
Süprizli bir bebiş seninki canımcidden ya şaka gibi bendr şaşkınım
Ptesiydi kuzum
Tamam canım çok sağolÇok şükürr
Ay vallahi Allah nasip ederse ısırcam her günSüprizli bir bebiş seninki canım
O gün bende yapamadım aaa ne acayip dedim sadece o kadar korkumdan
Sonra yeni bir evreListede herkes bebiş olunca listeyi kapatalım
Yok yine atamayız gibi kesin
Ay vallahi Allah nasip ederse ısırcam her gün
Bencede
Bence sen de
Aaa senin de bat aynıymış o zaman ikinizBencede
Onlar benden önceBence sen deveya Mammamia2 da olabilir tabi gönül istiyo ki herkesten aynı zamanlarda duyalım müjdeli haberi.
Yaaa canlarım beniiim keşke keşkeee
Oyy çok sağ ol kuzumBencede
Beni niye beğenmedin kız 2 yıldır istiyorum yetmedi mi sanaBence sen deveya Mammamia2 da olabilir tabi gönül istiyo ki herkesten aynı zamanlarda duyalım müjdeli haberi.
İnşallah ben senin doğum gününde sana sen de benim doğumgünümde bana süpriz yapıcaksın bak konuştuk bunuAaa senin de bat aynıymış o zaman ikinizhadi listede bekleme yapmayın arkadaşlar yolumuzu açın
Onlar benden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?