Canım benim Allah razı olsun ilk sizlerle paylaşıyoruz zaten eşim gece gelcek eve sürpriz yapçam ona yarında güzel haberler aldık mı inşallahSonra yeni bir evreçok duygusal değil mi ya şimdi sutlaacc için bile düşündükçe burnumun direği sızlıyor bi ağlamalı moda giriyorum çok mutlu oldum cidden çünkü o da ilaç vs kullandı o kadar ay birde yarın netleşse misss
15 20lerde olmalı ozaman, bu testın markası ne canım, hassas ölçüyor, nida bende bundan alayımcidden ya şaka gibi bendr şaşkınım
Ptesiydi kuzum
Tamam canım çok sağolÇok şükürr
Aynen o yüzden elinden geleni yap tamam mı hediyem içinİnşallah ben senin doğum gününde sana sen de benim doğumgünümde bana süpriz yapıcaksın bak konuştuk bunu
Aynen hep oyle diyolar, demek kı yenı yukselmeye baslamısEvet tabi bende bu şekilde düşünmüştümama 5 in altı gebelik yok sayılıyor diye de biliyordum.
Artımed canım bende sevdim15 20lerde olmalı ozaman, bu testın markası ne canım, hassas ölçüyor, nida bende bundan alayım
Sanki miratech gibi geldi bana15 20lerde olmalı ozaman, bu testın markası ne canım, hassas ölçüyor, nida bende bundan alayım
İnsallah canımAayy inşallah o günleri görürüzsende bir yola girmişsin kuzu planlama başlamış, üstelik aşını da vurulmuş testlerini yaptırmış olacaksın hayırlısıyla
Ay bilemedim ben de miratech sandımArtımed canım bende sevdim
Yaaa deil mi 3 ay ilac kullandı olmadı, ılacı bıraktığı ay geldı minikSonra yeni bir evreçok duygusal değil mi ya şimdi sutlaacc için bile düşündükçe burnumun direği sızlıyor bi ağlamalı moda giriyorum çok mutlu oldum cidden çünkü o da ilaç vs kullandı o kadar ay birde yarın netleşse misss
O kadar temkinli davransın haklı olarak ama yeterki sağlıklı ilerlesin ya valla tek duam oCanım benim Allah razı olsun ilk sizlerle paylaşıyoruz zaten eşim gece gelcek eve sürpriz yapçam ona yarında güzel haberler aldık mı inşallahGerçi yarın 20 civarı çıkacak muhtemelen doktor da temkinli davranacaktır
Tamam sen de yap kuzumAynen o yüzden elinden geleni yap tamam mı hediyem için
Gerçekten öyle yaa bakalım bizlere nasıl gelecekler nasipseYaaa deil mi 3 ay ilac kullandı olmadı, ılacı bıraktığı ay geldı miniknasip cidden bu işler
Aynen ya önemli olan sağlıkla ilerlemesiO kadar temkinli davransın haklı olarak ama yeterki sağlıklı ilerlesin ya valla tek duam oAyy süpriz ha en sevdiğim
Aaa ayıpsın cumartesi doktor başla dediği an hemen elden ne geliyorsaTamam sen de yap kuzuminanırsak olur bence sütlacın değerinin yükseleceğine çok inanmıştım oldu sıra bunda
Kız sen orada bi yolunu bul, bi şekilde yapın bişeylerGerçekten öyle yaa bakalım bizlere nasıl gelecekler nasipsegiderek heyecanlandım ay benim bahtıma zaten bu ay olmazsa bir ay daha beklemece tam bayrama nasıl denk geldi ya
Süper oldu süper
Dimi ya herkes düşünmüş demek ve sonuç muhteşemAaa ayıpsın cumartesi doktor başla dediği an hemen elden ne geliyorsaben de bu yükselir beee bence 3 diye değer mi olur demiştim içimden ama korkuma ses edemedim
Ya bi minik daha gelmişKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Benimkiyle aynı markaymisArtımed canım bende sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?