Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Allah razı olsun ilk sizlerle paylaşıyoruz zaten eşim gece gelcek eve sürpriz yapçam ona yarında güzel haberler aldık mı inşallah Gerçi yarın 20 civarı çıkacak muhtemelen doktor da temkinli davranacaktır

Aayy inşallah o günleri görürüz sende bir yola girmişsin kuzu planlama başlamış, üstelik aşını da vurulmuş testlerini yaptırmış olacaksın hayırlısıyla
İnsallah canımdoktor asıyı mutlaka ol dedı, dusuk gecmısın var, ilk 3 ayda korona ya yakalanmanı istemem dedı

Yaaa deil mi 3 ay ilac kullandı olmadı, ılacı bıraktığı ay geldı minik nasip cidden bu işler

O kadar temkinli davransın haklı olarak ama yeterki sağlıklı ilerlesin ya valla tek duam o Ayy süpriz ha en sevdiğim

Yaaa deil mi 3 ay ilac kullandı olmadı, ılacı bıraktığı ay geldı minik nasip cidden bu işler
Gerçekten öyle yaa bakalım bizlere nasıl gelecekler nasipse giderek heyecanlandım ay benim bahtıma zaten bu ay olmazsa bir ay daha beklemece tam bayrama nasıl denk geldi ya

Tamam sen de yap kuzum inanırsak olur bence sütlacın değerinin yükseleceğine çok inanmıştım oldu sıra bunda
Aaa ayıpsın cumartesi doktor başla dediği an hemen elden ne geliyorsa ben de bu yükselir beee bence 3 diye değer mi olur demiştim içimden ama korkuma ses edemedim

Aaa ayıpsın cumartesi doktor başla dediği an hemen elden ne geliyorsa ben de bu yükselir beee bence 3 diye değer mi olur demiştim içimden ama korkuma ses edemedim
Dimi ya herkes düşünmüş demek ve sonuç muhteşem hadi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…