Ay bulamam bu yıl dayımlara kadar bizim evde kesecekler kurbanı babamdan aldılar diyeKız sen orada bi yolunu bul, bi şekilde yapın bişeyler
Yaaa şükür senin de haberlerin güzel valla ne güzel bir gün olduAnca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
Çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahAnca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
O zaman yürüyüs yapacaksınızAy bulamam bu yıl dayımlara kadar bizim evde kesecekler kurbanı babamdan aldılar diyeeşimin ailesi zaten yaylada yayla evi tek oda
Bugun bol haberli güzel bir gün olduAnca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
Her an her şey olabilir grupta kuzum yaBence sen deveya Mammamia2 da olabilir tabi gönül istiyo ki herkesten aynı zamanlarda duyalım müjdeli haberi.
Evet kuzum çok iyi demiş öneriyorlarİnsallah canımdoktor asıyı mutlaka ol dedı, dusuk gecmısın var, ilk 3 ayda korona ya yakalanmanı istemem dedı
Amin kuzum sağolYa bi minik daha gelmişcok sveindim cnm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins
Çok sevindim canım insan çok duygusal oluyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahAnca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
İnşallah canımEvet kuzum çok iyi demiş öneriyorlarderdin tasan olmaz rahat rahat girersin sürece
Çok şükür canım, çok sevindim...Anca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
Allah seni ne yapmasın klima servisi geldi klima takıyorlar diğer odada ben burada az daha kahkaha atacaktım adamlar da deli diyecekO zaman yürüyüs yapacaksınız
Aşk olsun cancağızım gönlüm hep seninle.Beni niye beğenmedin kız 2 yıldır istiyorum yetmedi mi sana
İhihi şaka yaptım tabii kiiiAşk olsun cancağızım gönlüm hep seninle.Gelsin inatçı kuşun artık bekletmesin seni de
Benim de aynı testi atmadım tabi duruyor hala evde15 20lerde olmalı ozaman, bu testın markası ne canım, hassas ölçüyor, nida bende bundan alayım
Seni şakacı mühendis hanım.İhihi şaka yaptım tabii kiiiherşey bunu duymak içindi ballı lokumum amin inşallah
Orda da şakacıyız çok ciddi bir ortam yok benim ekibimde ama dediğin gibi bölümler de var suratı sirke satanSeni şakacı mühendis hanım.İşin gereği iş yerinde ciddisindir tabi Ben esprili insanlara bayılırım ne yalan söylim.
Ne zaman kan veriyorsun tekrar cnmAmin kuzum sağol
Çok sevindim canım insan çok duygusal oluyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Yarın sabah gitçem canımmNe zaman kan veriyorsun tekrar cnm
Güzel sonuçlar alırsin ins sağlıkla ilerlesin miniğin, bu kez Rabbim saglikla kucgaina almayi nasip etsin insYarın sabah gitçem canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?