Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamis girer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..

Yaaa şükür senin de haberlerin güzel valla ne güzel bir gün oldu

Çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah çok iyi olmuş odanın değişmesi ben de hep doktoruma gidince kapıda kalp çarpıntısı yaşıyorum farklı biyer olsa geçerdi belki

Bugun bol haberli güzel bir gün oldu

Ya bi minik daha gelmişcok sveindim cnm rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin ins
Amin kuzum sağol
Çok sevindim canım insan çok duygusal oluyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Çok şükür canım, çok sevindim...

O zaman yürüyüs yapacaksınız
Allah seni ne yapmasın klima servisi geldi klima takıyorlar diğer odada ben burada az daha kahkaha atacaktım adamlar da deli diyecek biz öyle bir işe kalkişsak köyün topal teyzesine dahi yakalanırız düşündüm de öyle bir baht

15 20lerde olmalı ozaman, bu testın markası ne canım, hassas ölçüyor, nida bende bundan alayım
Benim de aynı testi atmadım tabi duruyor hala evde benden de yola çıkarak güvenilebilir bi test diyebiliriz sanırsam, test alırken tercih edersiniz bu markayı.

Seni şakacı mühendis hanım. İşin gereği iş yerinde ciddisindir tabi Ben esprili insanlara bayılırım ne yalan söylim.
Orda da şakacıyız çok ciddi bir ortam yok benim ekibimde ama dediğin gibi bölümler de var suratı sirke satan hiç benlik değil azıcık gülüp eğlenmek lazım yoksa çekilmez zaten hayatımızın yarısından fazlası işte geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…