Amin canım inşallahGüzel sonuçlar alırsin ins sağlıkla ilerlesin miniğin, bu kez Rabbim saglikla kucgaina almayi nasip etsin ins
Anca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
Hayırlı olsun canımKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Şükür canımAnca girebildim kizlar cok şükür herşey yolunda miniğim oluşmaya baslamisgirer girmez muayaneye başladım aglamaya cok duygusallaştım.. Kizim geldi aklima, bina aynı ama katı degistirmis doktorum bende sveindim cok iyi olmuş..o katta kızımın hatıraları var..
Son 4 kişi kaldı bu aydaÇok şükür kuzu, iyi olmanıza sevindim artık yeni bir dönem başlıyor canım aileniz için sağlık
Sağol canım inşallahHayırlı olsun canımçok sevindim Rabb'im ins nasip eder dogurmayida herşey gönlünce olsun ins yarın kan sonucunda pozitif yüksek olur
Şükür canımRabb'im minigini sana bağışlasın artık pozitif ol güzel şeyler düşün ki bebeğin de bunu hissettin gelişsin büyüsün ins
Allah seniAllah seni ne yapmasın klima servisi geldi klima takıyorlar diğer odada ben burada az daha kahkaha atacaktım adamlar da deli diyecekbiz öyle bir işe kalkişsak köyün topal teyzesine dahi yakalanırız düşündüm de öyle bir baht
Enee baya azalmışız maşallahSon 4 kişi kaldı bu aydainşallah sizlerden de güzle haberler alırız yakında
Oy oy oy maşallah canimmmm❣ çok sevindim yaaa bekliyordum sendenKızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Sağol kuzum benimOy oy oy maşallah canimmmm❣ çok sevindim yaaa bekliyordum senden❤
Sen simdi o kan sonucunu baz alma bence, yarin bi yaptır kan, muhtemelen gec döllenme dırAmin canım inşallahsağlıkla kucağımıza alalım Artış yavaş biraz tedirginim ama sorun olmaz inşallah
Muhtemelen canım bakalım doktor ne diyecek progestan falan verir belki sen kullanıyorsun demiSen simdi o kan sonucunu baz alma bence, yarin bi yaptır kan, muhtemelen gec döllenme dır
Kanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...Neden bu kadar karamsar oldunLütfen stresini azaltmaya çalış.Bak stres herşeyi tetikliyor.Kanaman yada lekelenmen var mı? Benim görümcemin tam 9 haftaya kadar kese boş denmiş ama kürtaj dan bahsetmemiş Dr.u devlette tecrübeli bi Dr vardı ona gidiyordu.Sonra kalp atışını duymuşlar.Çok sağlıklı bi oğlu var.Bence senin hafta olarak daha erken cnm beklemeni tavsiye ederim.Kürtajdan bahsedilirsede olma biraz daha sabret,İnş. düşüncelerinin tam tersi olucak.
Evet cnm kullanıyorum benMuhtemelen canım bakalım doktor ne diyecek progestan falan verir belki sen kullanıyorsun demi
Öyle valla hepimiz mahvolduk bu yıl neye üzülceğimizi şaşırdık ben bir de izmirdeyim ya izmir depremi oldu binalar yıkıldı birsürü zaten her yer kaos insanlar sokakta kalıyor falan onun ertesi günü öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu deliricem sandım kabus gibiydi… İnşallah bu zor günlerden sonra çok güzel günler gelirKanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
Ama cidden ilginç bir şansım var boşuna demiyorum bak akşam gayet normal yattım gece sol kulağımın üzerine yatamayarak uyandım deli gibi acıyor ama öyle böyle değil sabah baktım insanın bir gecede kulak memesinde devasa sivilce çıkar mı yaAllah seniBen de buna kahkaha attım
Kız benim de hiç sivilcem yoktur bi gecede çıkmış aynı öyle acıyla uyandım dünya sivilce günü mü bugünAma cidden ilginç bir şansım var boşuna demiyorum bak akşam gayet normal yattım gece sol kulağımın üzerine yatamayarak uyandım deli gibi acıyor ama öyle böyle değil sabah baktım insanın bir gecede kulak memesinde devasa sivilce çıkar mı yaalnında çenende vs hani önceden az acır sivilce çıkar tamam da kulak memesi nedir ne alaka kolay da sivilcem çıkmaz çıkanı normal yerde çıkmaz
Ay aynı üstü beyaz sen bir gecede nasıl çıktın benim hem birde arka taraftaKız benim de hiç sivilcem yoktur bi gecede çıkmış aynı öyle acıyla uyandım dünya sivilce günü mü bugünbaya da beyaz çıkmış yüzümde korkunçtu Kulak memesi çok ilginçmiş yalnız nasıl olabildi
Sev onuAma cidden ilginç bir şansım var boşuna demiyorum bak akşam gayet normal yattım gece sol kulağımın üzerine yatamayarak uyandım deli gibi acıyor ama öyle böyle değil sabah baktım insanın bir gecede kulak memesinde devasa sivilce çıkar mı yaalnında çenende vs hani önceden az acır sivilce çıkar tamam da kulak memesi nedir ne alaka kolay da sivilcem çıkmaz çıkanı normal yerde çıkmaz
Ay geçmiş olsun kuzum ya görünmüyor en azından öyle düşünAy aynı üstü beyaz sen bir gecede nasıl çıktın benim hem birde arka taraftagece uyku arası lenf bezi mi diyorum burada olmaz diyorum ay az buz bir acı da değil kulak üstüne yattıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?