Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür kuzu, iyi olmanıza sevindim artık yeni bir dönem başlıyor canım aileniz için sağlıkla ilerlesin inşallah

Kızlarr ben LH testi yaptım koyu çıkınca bayağı gittim gebelik testi aldım Eki Görüntüle 2872397
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabb'im ins nasip eder dogurmayida herşey gönlünce olsun ins yarın kan sonucunda pozitif yüksek olur
Şükür canım Rabb'im minigini sana bağışlasın artık pozitif ol güzel şeyler düşün ki bebeğin de bunu hissettin gelişsin büyüsün ins

Sağol canım inşallah

Allah seni Ben de buna kahkaha attım

Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Artış yavaş biraz tedirginim ama sorun olmaz inşallah
Sen simdi o kan sonucunu baz alma bence, yarin bi yaptır kan, muhtemelen gec döllenme dır

Kanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...

Kanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
Öyle valla hepimiz mahvolduk bu yıl neye üzülceğimizi şaşırdık ben bir de izmirdeyim ya izmir depremi oldu binalar yıkıldı birsürü zaten her yer kaos insanlar sokakta kalıyor falan onun ertesi günü öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu deliricem sandım kabus gibiydi… İnşallah bu zor günlerden sonra çok güzel günler gelir Lekelenmen olmaması çok iyi bak dediğin gibi olsaydı en azından bi belirtin olurdu içini ferah tut

Allah seni Ben de buna kahkaha attım
Ama cidden ilginç bir şansım var boşuna demiyorum bak akşam gayet normal yattım gece sol kulağımın üzerine yatamayarak uyandım deli gibi acıyor ama öyle böyle değil sabah baktım insanın bir gecede kulak memesinde devasa sivilce çıkar mı yaalnında çenende vs hani önceden az acır sivilce çıkar tamam da kulak memesi nedir ne alaka kolay da sivilcem çıkmaz çıkanı normal yerde çıkmaz

Kız benim de hiç sivilcem yoktur bi gecede çıkmış aynı öyle acıyla uyandım dünya sivilce günü mü bugün baya da beyaz çıkmış yüzümde korkunçtu Kulak memesi çok ilginçmiş yalnız nasıl olabildi

Ay aynı üstü beyaz sen bir gecede nasıl çıktın benim hem birde arka taraftagece uyku arası lenf bezi mi diyorum burada olmaz diyorum ay az buz bir acı da değil kulak üstüne yattıkça

Sev onu rahat ettir, üstüne yatma

Ay aynı üstü beyaz sen bir gecede nasıl çıktın benim hem birde arka taraftagece uyku arası lenf bezi mi diyorum burada olmaz diyorum ay az buz bir acı da değil kulak üstüne yattıkça
Ay geçmiş olsun kuzum ya görünmüyor en azından öyle düşün kolonya dök pamuğa yada peçeteye bi müddet tut kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…