Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu acıyı bu tedirginliği yaşamadan anlayamıyor insan, bebeğimi kaybetmeden önce çok duyardım, üzülürdüm ama bu kadar derinden hissedemezdim. Sizi hiç tanımayan biri olarak bu acıyı tekrar yaşamamanız ve bebeklerinize kavuşmanız için yürekten dua ediyorum, hiçbir kadının tatmasını istemiyorum.

20 bekledik 36 çıktı gerçekten bir mucize galiba Allahım inşallah sağlıkla ilerler
Kuzumm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah güzelce tutunsun miniş .
burada okudum tutunması için avokado yenmesi iyimiş doktora danış istersen
ayy ne güzel ya Rabbim burda bekleyen tüm arkadaşlarıma da nasip et

Kızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Ay gördün mü sen bizim o 3 küsür arada kalmış değer nerelere geldi hiç yükselir diye düşünmemiştin değil mi valla cidden bir mucize oldu ne güzel gözümüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlediğini de görürsün iyiki adet sökülmesi için bişey kullanmadın bak

Kızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Ayyy ne güzel yükselmiş kuzuuum maşşallah güzel güzel ilerlesin hiç sorunsuz sağlıkla doğsun inşallah amiiin En erken öğrenen olarak tarihe geçebilirsin bak 3’le öğrendin resmen

Sağol canım Allah razı olsun Tamam Yerim
Ay sorma ya umutsuzdum yani ama yinede kullanmamıştım sökülsün diye inşallah sağlıklı ilerler darısı size olsun inşallah canım
Ayyy ne güzel yükselmiş kuzuuum maşşallah güzel güzel ilerlesin hiç sorunsuz sağlıkla doğsun inşallah amiiin En erken öğrenen olarak tarihe geçebilirsin bak 3’le öğrendin resmen
Aminnn canımm inşallah Hele dün birden ovulasyon testi yapmam koyu çıkması ve hamilelik testi almaya karar vermem

Kanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
Hepimizi olumsuz etkiledi kuzum ama aşı bulundu hiç değilse baya ilerledi, artık elimizde bir şey var, güzel düşün senin içinde minnacık bir kalp seninle, o sana umut olmalı annesi

Bende onu geçirdim aklımdan yaa yanlış anlamasın inşallah kuzum yani sanki bebiş yapıp hımm evet bakalım olmuş mu olmuş eveet der gibi hahahhaah çok iyi

Ay dimi ya bende de birsürü ovulasyon testi vardı senden sonra hergün yapıp bakmaya karar verdim çatlatma iğnesinin etkisiyle gebelik testi yanlış çıkıyormuş sanırım onu yapmaya korkuyorum da en azından lh düşüyor mu ona bakarım

Evet canım, zor bir sınav gerçekten, bu acıyı bilmek hissetmek yaşamak, hepimiz için en güzeli en iyisi olsun inşallah.. Bende hep öyle dua ederim. Allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…