Cidden pes dedim nasıl ettin de buldun orayıSev onurahat ettir, üstüne yatma
Ay ben görünmesinde değilim acısındayımAy geçmiş olsun kuzum ya görünmüyor en azından öyle düşünkolonya dök pamuğa yada peçeteye bi müddet tut kuruyor
Gittm kuzum rahim kalınlaşmış beyazlık var dedi beta bakılcak kan verdim bekliyorumCidden pes dedim nasıl ettin de buldun orayı
Ay ben görünmesinde değilim acısındayım
Bu aradasutlaacc gitti mi acaba hastahaneye
Waauuw bizim tahmınmızden daha güzelKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
20 bekledik 36 çıktı gerçekten bir mucize galibaWaauuw bizim tahmınmızden daha güzel
İnşallah canım20 bekledik 36 çıktı gerçekten bir mucize galibaAllahım inşallah sağlıkla ilerler
Her zaman canımİnşallah canımbize de dua et
Kuzumm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah güzelce tutunsun miniş20 bekledik 36 çıktı gerçekten bir mucize galibaAllahım inşallah sağlıkla ilerler
Ay gördün mü sen bizim o 3 küsür arada kalmış değer nerelere geldiKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Ayyy ne güzel yükselmiş kuzuuumKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Sağol canım Allah razı olsunKuzumm hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah güzelce tutunsun miniş.
burada okudum tutunması için avokado yenmesi iyimiş doktora danış istersen
ayy ne güzel ya Rabbim burda bekleyen tüm arkadaşlarıma da nasip et
Ay sorma ya umutsuzdum yani ama yinede kullanmamıştım sökülsün diye inşallah sağlıklı ilerler darısı size olsun inşallah canımAy gördün mü sen bizim o 3 küsür arada kalmış değer nerelere geldihiç yükselir diye düşünmemiştin değil mi valla cidden bir mucize oldu ne güzel gözümüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlediğini de görürsün iyiki adet sökülmesi için bişey kullanmadın bak
Aminnn canımm inşallahAyyy ne güzel yükselmiş kuzuuummaşşallah güzel güzel ilerlesin hiç sorunsuz sağlıkla doğsun inşallah amiiin En erken öğrenen olarak tarihe geçebilirsin bak 3’le öğrendin resmen
Oy oy oy maşallah kuzummm geliyor minooosssKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
İnşallah kuzum sağolOy oy oy maşallah kuzummm geliyor minooosss❣❤
Hepimizi olumsuz etkiledi kuzum ama aşı bulundu hiç değilse baya ilerledi, artık elimizde bir şey var, güzel düşün senin içinde minnacık bir kalp seninle, o sana umut olmalı annesiKanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
Ayyy çok sevindimKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Bende onu geçirdim aklımdan yaaAyyy ne güzel yükselmiş kuzuuummaşşallah güzel güzel ilerlesin hiç sorunsuz sağlıkla doğsun inşallah amiiin En erken öğrenen olarak tarihe geçebilirsin bak 3’le öğrendin resmen
Ay dimi ya bende de birsürü ovulasyon testi vardı senden sonra hergün yapıp bakmaya karar verdimSağol canım Allah razı olsunTamam Yerim
Ay sorma ya umutsuzdum yani ama yinede kullanmamıştım sökülsün diye inşallah sağlıklı ilerler darısı size olsun inşallah canım
Aminnn canımm inşallahHele dün birden ovulasyon testi yapmam koyu çıkması ve hamilelik testi almaya karar vermem
Evet canım, zor bir sınav gerçekten, bu acıyı bilmek hissetmek yaşamak, hepimiz için en güzeli en iyisi olsun inşallah.. Bende hep öyle dua ederim. Allah kimseye vermesinBu acıyı bu tedirginliği yaşamadan anlayamıyor insan, bebeğimi kaybetmeden önce çok duyardım, üzülürdüm ama bu kadar derinden hissedemezdim. Sizi hiç tanımayan biri olarak bu acıyı tekrar yaşamamanız ve bebeklerinize kavuşmanız için yürekten dua ediyorum, hiçbir kadının tatmasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?