Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size de geçmiş olsun. Umarım güzel günleri görürüz:)

Benimde sağ kasığım arada hala arada sızlıyor ama bakalım neler olacak kızlar çok akıntı yok şimdilik 1 hafta kaldı,
Benim de sızlıyor senle aynı gün batımız dimi kuzum belirtiler aynı demekki bir de hiç çıkmaz normalde yüzümde sivilce çıkmış gece ve kabuslar görüyorum sürekli uyanıyorum 2 gündür diğer gebeliğimde de böyle şeyler olmuştu ama tabi ille olacak diye bir şey yok
12. Gün yap canım etkisi gecıyor
Geçiyor mu ya ben burda birinin önce pozitif 12.gün negatif çıkıp 14.gün pozitif çıktığını ve hamile olduğunu okudum korktum yine

Dollenmesi gecıkmıstır, benım pozıtıf asılamada 11.gun yapmıstım testi, ığnenın de 13. Gunuydu

Kanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
İnan hepimizi etkiledi, ben de ikinci kez kürtaj olunca karamsar olmaya başlamıştım.Ama neyseki Allah yardım ediyor bol bol dua et.İnan bu vesveseden başka birşey değil. Bizi en zayıf noktamızdan yakalamaya çalışıyo. Ben 2 düşüktede kanama yaşadım bence kanama yoksa hiç karamsar olacak bi durum yok.Daha çok küçük bebeğinGüzel haberlerini bekliyorum..

Kacıncı gun sımdı canım
Az önce tam 7 gün oldu cuma öğlen 1de vurmuştum daha çok erken tabi
Panik atağın tutmayacaksa yap canım. Geçen kötü olmuştun çarpıntım var, gece uyuyamadım demiştin.Herşeyin hayırlısı olsun inş.
Evet kuzum bak hatırlıyorsun mahvoldum o gece uyuyamadım kalbim de çok kötüydü inşallah balım

Ayyy çok sevindim burdayım diyor yani, doktora göründü mü kuzu birşey dedi mi
Evet kuzum baktı daha çok erken dedi folik asit progestan verdi haftaya gidicem tekrar
Aynen canım hayırlısı olsun hakkında Senin ne zaman bat

Sakin kalamıyorum zaten ne yaparsam yapayım

25 haziran canım cuma günü yani bir hafta kaldı
Allahım çok iyi bir hafta sonra inşallah seni de şu tabloya ekleriz nasipse, hakkında hayırlı ise ben daha anca yarın yumurta ölçümüne gideceğim Ohoo eşim sabah ben galiba grip olacağım az başım ağrıyor halsizlik var gibi dedi benim gözler açıldı ne gribi diye bitkisel çay vs derken şimdi iyi meğer normal baş ağrısıymış sonra durmuş bebek süreci olmasa eğer böyle pervane olmazdın diye kendince nazlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…