12. Gün yap canım etkisi gecıyorAy dimi ya bende de birsürü ovulasyon testi vardı senden sonra hergün yapıp bakmaya karar verdimçatlatma iğnesinin etkisiyle gebelik testi yanlış çıkıyormuş sanırım onu yapmaya korkuyorum da en azından lh düşüyor mu ona bakarım
Size de geçmiş olsun. Umarım güzel günleri görürüz:)Öyle valla hepimiz mahvolduk bu yıl neye üzülceğimizi şaşırdık ben bir de izmirdeyim ya izmir depremi oldu binalar yıkıldı birsürü zaten her yer kaos insanlar sokakta kalıyor falan onun ertesi günü öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu deliricem sandım kabus gibiydi… İnşallah bu zor günlerden sonra çok güzel günler gelirLekelenmen olmaması çok iyi bak dediğin gibi olsaydı en azından bi belirtin olurdu içini ferah tut
Benim de sızlıyor senle aynı gün batımız dimi kuzum belirtiler aynı demekkiBenimde sağ kasığım arada hala arada sızlıyor ama bakalım neler olacak kızlarçok akıntı yok şimdilik 1 hafta kaldı,
Geçiyor mu ya ben burda birinin önce pozitif 12.gün negatif çıkıp 14.gün pozitif çıktığını ve hamile olduğunu okudum korktum yine12. Gün yap canım etkisi gecıyor
Dollenmesi gecıkmıstır, benım pozıtıf asılamada 11.gun yapmıstım testi, ığnenın de 13. GunuyduBenim de sızlıyor senle aynı gün batımız dimi kuzum belirtiler aynı demekkibir de hiç çıkmaz normalde yüzümde sivilce çıkmış gece ve kabuslar görüyorum sürekli uyanıyorum 2 gündür diğer gebeliğimde de böyle şeyler olmuştu ama tabi ille olacak diye bir şey yok
Geçiyor mu ya ben burda birinin önce pozitif 12.gün negatif çıkıp 14.gün pozitif çıktığını ve hamile olduğunu okudum korktum yine
Bakalım ruh halime göre yapacak cesareti bulurum inşallahDollenmesi gecıkmıstır, benım pozıtıf asılamada 11.gun yapmıstım testi, ığnenın de 13. Gunuydu
İnan hepimizi etkiledi, ben de ikinci kez kürtaj olunca karamsar olmaya başlamıştım.Ama neyseki Allah yardım ediyor bol bol dua et.İnan bu vesveseden başka birşey değil. Bizi en zayıf noktamızdan yakalamaya çalışıyo. Ben 2 düşüktede kanama yaşadım bence kanama yoksa hiç karamsar olacak bi durum yok.Daha çok küçük bebeğinKanamam yada lekelenmem yok. Bu ayrıntı taa akşam geldi aklıma ve biraz rahat nefes aldım. Bu pandemi karakterimi baya etkiledi benim ya. Hayata karşı ne bir beklentim ne de güler yüzüm kaldı...
Kacıncı gun sımdı canımBakalım ruh halime göre yapacak cesareti bulurum inşallah
Panik atağın tutmayacaksa yap canım. Geçen kötü olmuştun çarpıntım var, gece uyuyamadım demiştinBakalım ruh halime göre yapacak cesareti bulurum inşallah
Az önce tam 7 gün oldu cuma öğlen 1de vurmuştum daha çok erken tabiKacıncı gun sımdı canım
Evet kuzum bak hatırlıyorsun mahvoldum o gece uyuyamadım kalbim de çok kötüydüPanik atağın tutmayacaksa yap canım. Geçen kötü olmuştun çarpıntım var, gece uyuyamadım demiştin.Herşeyin hayırlısı olsun inş.
Evet daha varAz önce tam 7 gün oldu cuma öğlen 1de vurmuştum daha çok erken tabi
Evet kuzum bak hatırlıyorsun mahvoldum o gece uyuyamadım kalbim de çok kötüydüinşallah balım
Evet kuzum baktı daha çok erken dedi folik asit progestan verdi haftaya gidicem tekrarAyyy çok sevindimburdayım diyor yani, doktora göründü mü kuzu birşey dedi mi
Aynen canım hayırlısı olsun hakkındaAy dimi ya bende de birsürü ovulasyon testi vardı senden sonra hergün yapıp bakmaya karar verdimçatlatma iğnesinin etkisiyle gebelik testi yanlış çıkıyormuş sanırım onu yapmaya korkuyorum da en azından lh düşüyor mu ona bakarım
Sakin kalamıyorum zaten ne yaparsam yapayımEvet daha var3 4 Güne heyecan basar
25 haziran canım cuma günü yani bir hafta kaldıEvet kuzum baktı daha çok erken dedi folik asit progestan verdi haftaya gidicem tekrar
Aynen canım hayırlısı olsun hakkındaSenin ne zaman bat
Oy minicik daha ya sağlıkla artsın değerin insKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Ay çok az kalmış Allahımm inşallah tutmuştur canımSakin kalamıyorum zaten ne yaparsam yapayım
25 haziran canım cuma günü yani bir hafta kaldı
İnşallah canımOy minicik daha ya sağlıkla artsın değerin ins
Çok sağ ol kuzum bakalım inşallah listemiz dolsunAy çok az kalmış Allahımm inşallah tutmuştur canım
Ayyy eklemiş miiiÇok sağ ol kuzum bakalım inşallah listemiz dolsunsenin bebişini de eklemiş sohrabımız çok hızlı
Allahım çok iyi bir hafta sonra inşallah seni de şu tabloya ekleriz nasipse, hakkında hayırlı iseSakin kalamıyorum zaten ne yaparsam yapayım
25 haziran canım cuma günü yani bir hafta kaldı
Siz bebişi yapın, ben eklerimÇok sağ ol kuzum bakalım inşallah listemiz dolsunsenin bebişini de eklemiş sohrabımız çok hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?