Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha kıyamam ya hasta falan olmasın aman allah korusun
Siz bebişi yapın, ben eklerim
Çok hızlısın valla inşallah kendine ekliceğin gün deliricez burda parti parti parti

Hahaha kıyamam ya hasta falan olmasın aman allah korusun

Çok hızlısın valla inşallah kendine ekliceğin gün deliricez burda parti parti parti
Yaaa bi hamile kalırsam birinize pro üyelik hediye edicem
Kendi üyeliğimi oyle almıstım hamıle kalınca pro üyelik alıcam demiştim

Ha-ri ne tesadüf bende de bugün çıktı birtane dudağımın kenarında kaşınıyor birde diğeri de çenemin uCunda anlamadım yağlı şeyler de yemedim sanırım dün çok sıcaktı terledim yoruldum cocuklsrin peşinde olmaktan

Dünya sivilce günü gerçekten heralde

Ayy çenede çıkan da acıtır ama kulak memesi bambaşka bişeymiş birde kapalıyım bişey için dışarı çıktık bone takmak işkence oldu

Ayy çenede çıkan da acıtır ama kulak memesi bambaşka bişeymiş birde kapalıyım bişey için dışarı çıktık bone takmak işkence oldu
Çenem deki sakın de dudak kenarındaki uçuk gibi kaşınıyor birde hem ince hem belli olmuyot kızarık sadece sivilceler günü bugün

Bende bugün gittim doktora bir sürü magnezyum vitamin Kandemir ilacı aldım birde akıntılar icn fitil .şeker testi yaptım haftaya çıkacak sonuç 1 ayda 3kilo almışım 81kilo bebiş de iyi şükür kasilmalarim vsr karnım sertleşiyor dedim onun içinde çok fazla olursa hastaneye de git dedi bakalım ne olcak öbür kızımda da erken kasılmalar olmuştu magnezyum ile azalmıştı . Şükür kazasız belasız iyi geçti 25. Haftamız

Çok şükür canım, magnezyum çok etkiliyor evet kullan hepsini inşallah daha iyi olursun, kan sonucun neden o kadar geç çıkacakmış anlamadım ama güzel çıkar oda inşallah çok kilo almamışsın çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…