- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gözün aydın canımmKızlarr kan sonucumm 36 çıktı
Listeyi hazırlıyorsun, bebişler ekliyorsun daha ne olsun.. Darısı başına inş.Siz bebişi yapın, ben eklerim
Hahaha kıyamam ya hasta falan olmasın aman allah korusunAllahım çok iyi bir hafta sonra inşallah seni de şu tabloya ekleriz nasipse, hakkında hayırlı iseben daha anca yarın yumurta ölçümüne gideceğim Ohoo eşim sabah ben galiba grip olacağım az başım ağrıyor halsizlik var gibi dedi benim gözler açıldı ne gribi diye bitkisel çay vs derken şimdi iyi meğer normal baş ağrısıymış sonra durmuş bebek süreci olmasa eğer böyle pervane olmazdın diye kendince nazlarda
Çok hızlısın vallaSiz bebişi yapın, ben eklerim
İnşallahh canım, en zevklı kısmı bebiş eklemekListeyi hazırlıyorsun, bebişler ekliyorsun daha ne olsun.. Darısı başına inş.
Yaaa bi hamile kalırsam birinize pro üyelik hediye edicemHahaha kıyamam ya hasta falan olmasın aman allah korusun
Çok hızlısın vallainşallah kendine ekliceğin gün deliricez burda parti parti parti
Aaa öyle mi oldu o ben hiç bilmiyorum pro üyeliğin farkı ne kiYaaa bi hamile kalırsam birinize pro üyelik hediye edicem
Kendi üyeliğimi oyle almıstım hamıle kalınca pro üyelik alıcam demiştim
Teşekkürler canım inşallahGözün aydın canımmçok sevindim sağlıkla ilerlesin, hep güzel haberlerle dön İnşaAllah. Hayatta ne mucizeler yaşıyoruz. Minik mucizen yolda artık.
Rengin kırmızı oluyorAaa öyle mi oldu o ben hiç bilmiyorum pro üyeliğin farkı ne ki
Evet yokmuş gerçektenRengin kırmızı oluyorpek bi esprisi yok, konularda o anda o konuyu kimler okuyorsa onu gorebiliyorsun, mesaj yazarken beklemene gerek kalmıyor, bu kadar..
Kız benim de hiç sivilcem yoktur bi gecede çıkmış aynı öyle acıyla uyandım dünya sivilce günü mü bugünbaya da beyaz çıkmış yüzümde korkunçtu Kulak memesi çok ilginçmiş yalnız nasıl olabildi
Dünya sivilce günü gerçekten heraldeHa-ri ne tesadüf bende de bugün çıktı birtane dudağımın kenarında kaşınıyor birde diğeri de çenemin uCunda anlamadım yağlı şeyler de yemedim sanırım dün çok sıcaktı terledim yoruldum cocuklsrin peşinde olmaktan
Ayy çenede çıkan da acıtır ama kulak memesi bambaşka bişeymişHa-ri ne tesadüf bende de bugün çıktı birtane dudağımın kenarında kaşınıyor birde diğeri de çenemin uCunda anlamadım yağlı şeyler de yemedim sanırım dün çok sıcaktı terledim yoruldum cocuklsrin peşinde olmaktan
Hayırlı olsun canım hosgeldin taze anne ,Kızlarr kan sonucumm 36 çıktı
İnşallah seni de göreceğiz tablodaSiz bebişi yapın, ben eklerim
Çenem deki sakın de dudak kenarındaki uçuk gibi kaşınıyor birde hem ince hem belli olmuyot kızarık sadeceAyy çenede çıkan da acıtır ama kulak memesi bambaşka bişeymişbirde kapalıyım bişey için dışarı çıktık bone takmak işkence oldu
İnşallahh canımHayırlı olsun canım hosgeldin taze anne ,
İnşallah seni de göreceğiz tabloda
Ya kuzum sen yeter ki bebiş haberi ver bizeYaaa bi hamile kalırsam birinize pro üyelik hediye edicem
Kendi üyeliğimi oyle almıstım hamıle kalınca pro üyelik alıcam demiştim
Çok şükür canım, magnezyum çok etkiliyor evet kullan hepsini inşallah daha iyi olursun, kan sonucun neden o kadar geç çıkacakmış anlamadım ama güzel çıkar oda inşallah çok kilo almamışsın çünkü.Bende bugün gittim doktora bir sürü magnezyum vitamin Kandemir ilacı aldım birde akıntılar icn fitil .şeker testi yaptım haftaya çıkacak sonuç 1 ayda 3kilo almışım81kilo bebiş de iyi şükür kasilmalarim vsr karnım sertleşiyor dedim onun içinde çok fazla olursa hastaneye de git dedi bakalım ne olcak öbür kızımda da erken kasılmalar olmuştu magnezyum ile azalmıştı . Şükür kazasız belasız iyi geçti 25. Haftamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?