Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ins fayda eder de bilmiyorum 2.aydsn beri kullanıyorum birde dedi karnın içi dar sıkışık dedi belki ağrılar oyüzden de olabilir onlarda birşey anlamıyor çok ağrı olursa hastaneye git dedi .ben şimdi sabah tok karna gittim bana 1tabe büyük bardakta şekerli su icirdiler 1 saat beklememi istediler bekledim o ara kalp atışını dinledik tansiyon kilo ölçüldü vajinadan 2ke muane ettiler bende sorunlarımı anlattım ilaç yazdı konuştu öyle böyle 1 saat viryyi çıkmadan kan aldılar 3 tüp söyledim sonuç nasıl die bana dediler herşey iyi sıkıntı yok pwrsembe günü sonuçların çıkacak yani anladığım bu A1 seviyem ile zor ya anlamamak ins sonuçlar güzel çıkar 6 aya kadar 5kg almışım

O günleri görür müyüz dersin
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler bunun kakası ne zman çıktı böyle yaa diyeceğimiz günler Rabbim insanları en sevdikleriyle sınarmış, senin kaybın bizi bir araya topladı.. Acı ama gerçek bu, sen bize umutlu bir topik açtın. Güzel şeylere vesile oldun. Rabbim seni sınıyor kuzum hepimizi olduğu gibi belkide duada görmek istiyor seni ona daha çok yaklaşmanı ve o Allah kullarına merhamet eder. Sana dilediğini verecektir inşallah. Yoksa hayal kurdurmaz, o yeleği sana başlatmazdı, ben inanıyorum

Canım benim Almancada zor Bee, birsürü sezsiz kelime ardarda değişik yine a1 çok iyi bence, baya anlamışsın, hele belli bir yaştan sonra dil öğrenmek zor olmalı. Maşallah iyi gidiyorsun canım kilo olarak, bebişin alır inşallah bundan sonra. Sen yemene içmene dikkat et

Umarım hepimiz kavusuruz yavrularımıza
Yalnız yelek yarım kaldı öremedim

Kizsenden öğrendin okuldan mi yoksa buralara gelip gittin mi
Ben bebegiiln kilo almasını istiyorum kendim almadan nasıl olacak bilmiyorum iştah açıldı muz yiyorum kaşar peyniri falan meyve yiyorum çiğ sebzeler yiyorum da bakalım son ayi nasıl kapatcaz 15jg almak istemiyorum sona kadar bakalım her yemeğin yanına salata yapiyorum yemek icn ilaclar kabız yapıyor hep .darısı başına

Bende 1 ara yelek yaptım baktım yarım kaldı eşim de üzüldü öğünden sonra kızdı dedi doğmamış bebeğe hiç birdey yapma birde alma dedi aylar geçti yinecelime aldım bitsin dedim her yaptikca aklıma geldi ağladım zaten biraz büyük yapmıştım bitirdim ilk kızıma giydirdim halan da aklımda bebeğime yaptığım için . Ve iyi bakıyorum elle yıkıyorum makina kucultmesin die .kısmet ikinci kızıma da oldu oda giydi seneyede kışın giyer . Kısmet olurssa oğluma da giyer bilmiyorum çok tuhaf hediye gibi iyi bakıyorum çocuklarıma giydiriyorm atmadım çöpe sanırım 4 yıl olacak yapalı yinede şükür ona kısmet olmadı sağ olsun kardeşleri giydi kullandı hayırlısı buymuş bikiyorum devam etsen uzulcen ama yao bence bitir onu kimseye hediye de etme sakla evde kalsin kısmet olur kardeşlerine inşallah

Ben düşükten sonra baslamıstım canım, yeni bebeğim için niyetlenmiştim onu bitiremedim kışın ögrendim baya da zor yerlerini geçtim, sonra okul açıldı yogunluktan hıc elime alamadım

Ben düşükten sonra baslamıstım canım, yeni bebeğim için niyetlenmiştim onu bitiremedim kışın ögrendim baya da zor yerlerini geçtim, sonra okul açıldı yogunluktan hıc elime alamadım
O zaman devam et ben hamile iken başlamıştım bitir onu kurban olduğum Allah ins kısmet Eder onu kullanmayi

Devam edersin kuzum hamile olunca da yaparsın birşeyler bende amigurumiye başladım daha 1 çıngırağım var duruyor öyle renkli renkli iplerim okulda kapasın da boş vakit çok olur

Devam edersin kuzum hamile olunca da yaparsın birşeyler bende amigurumiye başladım daha 1 çıngırağım var duruyor öyle renkli renkli iplerim okulda kapasın da boş vakit çok olur
Ben de amıgurumı yapmayı planlıyorum, yelek işi zor ya, bitmiyor ör ör

Kızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi

Süper canım yumoşlar büyümüş bile 10 tane femara kullandın dimi şimdi başka ilaç kullanmıcak mısın kendi büyücek salıya kadar heralde. Duvar da esas çatladıktan sonra önemli dedi bana doktorum inşallah kalınlaşır o da merak etme

Ben de amıgurumı yapmayı planlıyorum, yelek işi zor ya, bitmiyor ör ör
Aynen o zordur ben hiç o topa girmedim amugurimi kolay zevkli de
Çok güzel canım benim genelde 14. Günde 19mm civarına geliyordu seninde gelir ozamana muhtemelen sen yinede değerlendir hayırlısı olsun

Evet sabah akşam 10 tane kulandım yok başka bir ilaç kulanmayacağım salıya kadar kendi devam edecekyani benim de doktorum öyle dedi bakalım 3 günde biraz daha yol kat eder diye umut ediyorum artık

Aynen o zordur ben hiç o topa girmedim amugurimi kolay zevkli de

Çok güzel canım benim genelde 14. Günde 19mm civarına geliyordu seninde gelir ozamana muhtemelen sen yinede değerlendir hayırlısı olsun
Büyümeye büyür gibi geliyor artık ben daha çok rahim duvarı büyüsün diye bekliyorum inşallah o da sıkıntı olmasın da yine son dk yeter gerisi nasip

Bence boyutları 9.gune gore gayet ıyı canım, catlamadan sonra rahım de hazır durumda olur, bu ay senden de guzel haber gelecek bayrama hamile gideceksin

Bence boyutları 9.gune gore gayet ıyı canım, catlamadan sonra rahım de hazır durumda olur, bu ay senden de guzel haber gelecek bayrama hamile gideceksin
Ayy eğer bu ay nasip olursa gitmem bayrama çünkü yollar felaket o riski göze almam hoş doktorum da dedi olaki olursa evinde kalıyorsun bu kez uzun yolculuk yok diye ama bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…