Evet canım ins fayda eder de bilmiyorum 2.aydsn beri kullanıyorum birde dedi karnın içi dar sıkışık dedi belki ağrılar oyüzden de olabilir onlarda birşey anlamıyorÇok şükür canım, magnezyum çok etkiliyor evet kullan hepsini inşallah daha iyi olursun, kan sonucun neden o kadar geç çıkacakmış anlamadım ama güzel çıkar oda inşallah çok kilo almamışsın çünkü.
O günleri görür müyüz dersinYa kuzum sen yeter ki bebiş haberi ver bizebiz başka ne isteriz
Güzel günler göreceğiz, güneşli günlerO günleri görür müyüz dersin
Canım benim Almancada zor Bee, birsürü sezsiz kelime ardardaEvet canım ins fayda eder de bilmiyorum 2.aydsn beri kullanıyorum birde dedi karnın içi dar sıkışık dedi belki ağrılar oyüzden de olabilir onlarda birşey anlamıyorçok ağrı olursa hastaneye git dedi .ben şimdi sabah tok karna gittim bana 1tabe büyük bardakta şekerli su icirdiler 1 saat beklememi istediler bekledim o ara kalp atışını dinledik tansiyon kilo ölçüldü vajinadan 2ke muane ettiler bende sorunlarımı anlattım ilaç yazdı konuştu öyle böyle 1 saat viryyi çıkmadan kan aldılar 3 tüp söyledim sonuç nasıl die bana dediler herşey iyi sıkıntı yok pwrsembe günü sonuçların çıkacak yani anladığım bu A1 seviyem ile zor ya anlamamak ins sonuçlar güzel çıkar 6 aya kadar 5kg almışım
Umarım hepimiz kavusuruz yavrularımızaGüzel günler göreceğiz, güneşli günlerbunun kakası ne zman çıktı böyle yaa diyeceğimiz günler Rabbim insanları en sevdikleriyle sınarmış, senin kaybın bizi bir araya topladı.. Acı ama gerçek bu, sen bize umutlu bir topik açtın. Güzel şeylere vesile oldun. Rabbim seni sınıyor kuzum hepimizi olduğu gibi belkide duada görmek istiyor seni ona daha çok yaklaşmanı ve o Allah kullarına merhamet eder. Sana dilediğini verecektir inşallah. Yoksa hayal kurdurmaz, o yeleği sana başlatmazdı, ben inanıyorum
Kizsenden öğrendin okuldan mi yoksa buralara gelip gittin miCanım benim Almancada zor Bee, birsürü sezsiz kelime ardardadeğişik yine a1 çok iyi bence, baya anlamışsın, hele belli bir yaştan sonra dil öğrenmek zor olmalı. Maşallah iyi gidiyorsun canım kilo olarak, bebişin alır inşallah bundan sonra. Sen yemene içmene dikkat et
Bende 1 ara yelek yaptım baktım yarım kaldı eşim de üzüldü öğünden sonra kızdı dedi doğmamış bebeğe hiç birdey yapma birde alma dediUmarım hepimiz kavusuruz yavrularımıza
Yalnız yelek yarım kaldı öremedim
Ben düşükten sonra baslamıstım canım, yeni bebeğim için niyetlenmiştimBende 1 ara yelek yaptım baktım yarım kaldı eşim de üzüldü öğünden sonra kızdı dedi doğmamış bebeğe hiç birdey yapma birde alma dediaylar geçti yinecelime aldım bitsin dedim her yaptikca aklıma geldi ağladım zaten biraz büyük yapmıştım bitirdim ilk kızıma giydirdim halan da aklımda bebeğime yaptığım için . Ve iyi bakıyorum elle yıkıyorum makina kucultmesin die .kısmet ikinci kızıma da oldu oda giydi seneyede kışın giyer . Kısmet olurssa oğluma da giyer bilmiyorum çok tuhaf hediye gibi iyi bakıyorum çocuklarıma giydiriyorm atmadım çöpe sanırım 4 yıl olacak yapalı yinede şükür ona kısmet olmadı sağ olsun kardeşleri giydi kullandı hayırlısı buymuş boliyotum devam etsen uzulcen ama yoa bence bitir onu kimseye hediye de etme sakla evde kalsin kısmet olur kardeşlerine inşallah
O zaman devam et ben hamile iken başlamıştımBen düşükten sonra baslamıstım canım, yeni bebeğim için niyetlenmiştimonu bitiremedim kışın ögrendim baya da zor yerlerini geçtim, sonra okul açıldı yogunluktan hıc elime alamadım
Okul bitince yeniden başlarım örmeyeO zaman devam et ben hamile iken başlamıştımbitir onu kurban olduğum Allah ins kısmet Eder onu kullanmayi
Devam edersin kuzum hamile olunca da yaparsın birşeyler bende amigurumiye başladım daha 1 çıngırağım var duruyor öyle renkli renkli iplerim okulda kapasın da boş vakit çok olurUmarım hepimiz kavusuruz yavrularımıza
Yalnız yelek yarım kaldı öremedim
Ben de amıgurumı yapmayı planlıyorum, yelek işi zor ya, bitmiyor ör örDevam edersin kuzum hamile olunca da yaparsın birşeyler bende amigurumiye başladım daha 1 çıngırağım var duruyor öyle renkli renkli iplerim okulda kapasın da boş vakit çok olur
Amin ins canımOkul bitince yeniden başlarım örmeyeinşallah nasip olur canım
Süper canım yumoşlar büyümüş bile 10 tane femara kullandın dimiKızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi
Aynen o zordur ben hiç o topa girmedim amugurimi kolay zevkli deBen de amıgurumı yapmayı planlıyorum, yelek işi zor ya, bitmiyor ör ör
Çok güzel canım benim genelde 14. Günde 19mm civarına geliyordu seninde gelir ozamana muhtemelen sen yinede değerlendirKızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi
Evet sabah akşam 10 tane kulandım yok başka bir ilaç kulanmayacağım salıya kadar kendi devam edecekSüper canım yumoşlar büyümüş bile 10 tane femara kullandın dimişimdi başka ilaç kullanmıcak mısın kendi büyücek salıya kadar heralde. Duvar da esas çatladıktan sonra önemli dedi bana doktorum inşallah kalınlaşır o da merak etme
Büyümeye büyür gibi geliyor artık ben daha çok rahim duvarı büyüsün diye bekliyorum inşallah o da sıkıntı olmasın da yine son dk yeter gerisi nasipAynen o zordur ben hiç o topa girmedim amugurimi kolay zevkli de
Çok güzel canım benim genelde 14. Günde 19mm civarına geliyordu seninde gelir ozamana muhtemelen sen yinede değerlendirhayırlısı olsun
Bence boyutları 9.gune gore gayet ıyı canım, catlamadan sonra rahım de hazır durumda olur, bu ay senden de guzel haber gelecekKızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi
Ayy eğer bu ay nasip olursa gitmem bayramaBence boyutları 9.gune gore gayet ıyı canım, catlamadan sonra rahım de hazır durumda olur, bu ay senden de guzel haber gelecekbayrama hamile gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?