Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Anadolu lisesinde okudum o zman 2 yabancı dil vardı 2. Si almancaydı ve hiç beceremedim hele okumayı, o ne işkence keşke oralara gelme imkanım olsaydı daha yurt dışı olarak kıbrıs a bile gidemedim dibimde. Canım sen çabanı gösteriyorsun ama ne yersen ye alacağı varsa alıyor yoksa almıyor salata iyi ne güzel magnezyumda kabızlığı iyi gelir canım göreceksin. İnşallah sağlıkla kavuşun, nasıl olsa o kilolar gider dert etme

Merhaba kızlar sağ yumurtalık ta ağrı devam ediyor aşırı halsiz ve bitkin hissediyorum.
Hamişsindir inşallah halsizlik yapıyor o kuzum ben de dün erkenden yattım çok uyku bastı psikolojik de olabilir tabii ama insan acaba mı diyor

Laviniiaaa 20 mm çok iyi zaten ne kalmış çatlamaya bu arada çatlatma iğnesi ne kadar ben hiç vurdurmadım ay hadi bakalım inşallah faydasını görürüz
Ay insallh canım benim ❤ 150 küsür tl idi fiyatı. Hatta doktor kendin yap evde dedi yaptım. Hiç acımadı korktuğumun aksine.

Laviniiaaa süpermiş kuzum hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla bebiş gelsin benim de 20 mmyken vurdurmuştu bekliyorum şimdi. Senin duvar kaç mm olmuş?
Laviniiaaa 20 mm çok iyi zaten ne kalmış çatlamaya bu arada çatlatma iğnesi ne kadar ben hiç vurdurmadım ay hadi bakalım inşallah faydasını görürüz
160 gibi birşeydi diye hatırlıyorum kuzum benim de ilk oldu bu ay

Ay insallh canım benim ❤ 150 küsür tl idi fiyatı. Hatta doktor kendin yap evde dedi yaptım. Hiç acımadı korktuğumun aksine.
Ben de evde kendim yaptım kolay oluyor hafif morardı ama acımadı pek beyaz tenliyim diye heralde önemsemedim o yüzden

Ayy eğer bu ay nasip olursa gitmem bayrama çünkü yollar felaket o riski göze almam hoş doktorum da dedi olaki olursa evinde kalıyorsun bu kez uzun yolculuk yok diye ama bakalım nasip
Aaa evet o tarafın yolları cok virajlı, yeter ki olsun gitmeyin

Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsun inşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi

Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsun inşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Tüp bebek iğne fiyatlarını hiç Duyma o zaman
Ucu İnsülin iğne ucu gibi deriye battığını dahi hissetmiyorsun canım, Hıc acımıyor

Kuzum duvar hakkında mm söylemedi ama çok iyi rahim içi kalınlığı dedi ❤ kaç gün oldu vurulalı senin ? Topluca tabloyu bebislerle dolduralim insallh bu au

Gerçekten dediğin gibi çok zor o harfler gördüğün gibi okunmuyor c yi S diye okuyoruz bazen yeri geliyot kelimeye göre ya H yada K diye de oluyor V harfi F diye okunur J harfi Y diye okunur ben mecburum çocukların randevulari var bitmiyor şükür büyük kız bu sene Ağustos ta 1. Sınıfa başlayacak onun sayesinde daha çok hizlanirim .eşimde 1.5 aydır kursa gidiyot garibim zorlanıyor anlamıyor dil bilgisi bı .

İns canım sağ salim kucağıma almak nasip olur kilolar dediğin gibi gelip geçici onlarda 1 ve yıl iciinde kaybolur gider ins doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…