Örersin canım baya yarılamıştın zaten, yapta bizimle paylaşUmarım hepimiz kavusuruz yavrularımıza
Yalnız yelek yarım kaldı öremedim
Kuzum Anadolu lisesinde okudum o zman 2 yabancı dil vardı 2. Si almancaydı ve hiç beceremedimKizsenden öğrendin okuldan mi yoksa buralara gelip gittin mi
Ben bebegiiln kilo almasını istiyorum kendim almadan nasıl olacak bilmiyorum iştah açıldımuz yiyorum kaşar peyniri falan meyve yiyorum çiğ sebzeler yiyorum da bakalım son ayi nasıl kapatcaz 15jg almak istemiyorum sona kadar bakalım her yemeğin yanına salata yapiyorum yemek icn ilaclar kabız yapıyor hep .darısı başına
Kızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi
[/QUOTCanım hadi hayırlısı olsun insallhKızlar bugün adetin 9. Günü doktordan geldim femara dün bitti sağda biri 16 biri 14,5 iki yumurta var dedi rahim kalınlığı şuan 4.5 ile 5.7 arası çıkıyor ölçümde şuan normal önemli olan tam çatlama sonrası nasıl olduğu dedi, salı tekrar gideceğim bu kez galiba çatlatma iğnesi vuracak sözlerinden anladığım o, inşallah rahim de kalınlaşır da bir sıkıntı olmazher ihtimale karşı pazartesi de ilişki olsun salı kazara kaçırmayalım demeyi de ihmal etmedi Bende yeni geldim yumurta 20 mm olmuş çatlatma iğnesi vurduk. Bu ay peş peşe güzel haberler alırız iñsallh ❤
Canim adete kaç gün var ? Ben ilk gebeliğimde öyle olmustu hatta bi hafta adet olcam diye dolandım ortaliktaMerhaba kızlar sağ yumurtalık ta ağrı devam ediyoraşırı halsiz ve bitkin hissediyorum.
Hamişsindir inşallah halsizlik yapıyor o kuzumMerhaba kızlar sağ yumurtalık ta ağrı devam ediyoraşırı halsiz ve bitkin hissediyorum.
Ay insallh canım benim ❤ 150 küsür tl idi fiyatı. Hatta doktor kendin yap evde dedi yaptım. Hiç acımadı korktuğumun aksine.Laviniiaaa 20 mm çok iyi zaten ne kalmış çatlamaya bu arada çatlatma iğnesi ne kadar ben hiç vurdurmadım ay hadi bakalım inşallah faydasını görürüz
160 gibi birşeydi diye hatırlıyorum kuzum benim de ilk oldu bu ayLaviniiaaa 20 mm çok iyi zaten ne kalmış çatlamaya bu arada çatlatma iğnesi ne kadar ben hiç vurdurmadım ay hadi bakalım inşallah faydasını görürüz
Ben de evde kendim yaptım kolay oluyorAy insallh canım benim ❤ 150 küsür tl idi fiyatı. Hatta doktor kendin yap evde dedi yaptım. Hiç acımadı korktuğumun aksine.
Aaa evet o tarafın yolları cok virajlı, yeter ki olsun gitmeyinAyy eğer bu ay nasip olursa gitmem bayramaçünkü yollar felaket o riski göze almam hoş doktorum da dedi olaki olursa evinde kalıyorsun bu kez uzun yolculuk yok diye ama bakalım nasip
Bak böyle kaldıÖrersin canım baya yarılamıştın zaten, yapta bizimle paylaşaminnn
Ay insallh canım benim ❤ 150 küsür tl idi fiyatı. Hatta doktor kendin yap evde dedi yaptım. Hiç acımadı korktuğumun aksine.
Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsunLaviniiaaa süpermiş kuzum hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla bebiş gelsin benim de 20 mmyken vurdurmuştu bekliyorum şimdi. Senin duvar kaç mm olmuş?
160 gibi birşeydi diye hatırlıyorum kuzum benim de ilk oldu bu ay
Aynen tabi hayırlısı artıkAaa evet o tarafın yolları cok virajlı, yeter ki olsun gitmeyin
Yaaa ne güzel ilerlemiş aslındaBak böyle kaldı
Tüp bebek iğne fiyatlarını hiç Duyma o zamanMaşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsuninşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Bebek olana kadar bitirirm herhaldeYaaa ne güzel ilerlemiş aslında
Kuzum duvar hakkında mm söylemedi ama çok iyi rahim içi kalınlığı dedi ❤ kaç gün oldu vurulalı senin ? Topluca tabloyu bebislerle dolduralim insallh bu auLaviniiaaa süpermiş kuzum hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla bebiş gelsin benim de 20 mmyken vurdurmuştu bekliyorum şimdi. Senin duvar kaç mm olmuş?
160 gibi birşeydi diye hatırlıyorum kuzum benim de ilk oldu bu ay
Gerçekten dediğin gibi çok zor o harfler gördüğün gibi okunmuyorKuzum Anadolu lisesinde okudum o zman 2 yabancı dil vardı 2. Si almancaydı ve hiç beceremedimhele okumayı, o ne işkence keşke oralara gelme imkanım olsaydı daha yurt dışı olarak kıbrıs a bile gidemedim dibimde. Canım sen çabanı gösteriyorsun ama ne yersen ye alacağı varsa alıyor yoksa almıyor salata iyi ne güzel magnezyumda kabızlığı iyi gelir canım göreceksin. İnşallah sağlıkla kavuşun, nasıl olsa o kilolar gider dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?