Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsun inşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Evet çok pahalı canım.. Rabbim elinde olmayana yardım etsin insallh canım inan hiç acımıyo bi anda yapıveriyosun bitiyo

Tüp bebek iğne fiyatlarını hiç Duyma o zaman
Ucu İnsülin iğne ucu gibi deriye battığını dahi hissetmiyorsun canım, Hıc acımıyor
Duymaya gerek yok bunlar böyleyse onlar iyice uçuktur alışmam lazım zaten bu iğne işine öyle de böyle de içli dışlı olacağız bir bebek nasip olursa

Evet çocuklarla öğrenirsin kuzum ama onlar şanslı ne güzel 2 dil öğrenecekler bu büyük bir fırsat onlar için. Az çekmedim o harflerden bide beta vardı kuyruklu B İki ss yerine geçiyor vs. Garip geliyor Allah kolaylık versin eşine yaa, işte konuşmayı geçtim birde yazması var alışır inşallah
Oğluş gelsin, daha hareketli olur derler inşallah akıllı olur seni çok yormaz annesi, ama onun peşinde ister istemez verirsin.

6 - 7gün var kuzu hesaba göre, bilmiyorum ki kuzum inşallah baya ağrıyor sancıyor yaa, hayırlısı be gülüm
Benimde adete kadar hic ağrım geçmedi cnm hatta dedim kesin erken adet olcam. Allahın izniyle ins mucizen gelmiştir

Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsun inşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Evet kuzum pahalı tabi herkes alamaz üzücü bir şey ben o fostimon 75lik iğnelerin tanesine de 80 lira verdim 7 tane vurdum düşün yani durumu olmayan ne yapacak
Kuzum duvar hakkında mm söylemedi ama çok iyi rahim içi kalınlığı dedi ❤ kaç gün oldu vurulalı senin ? Topluca tabloyu bebislerle dolduralim insallh bu au
İyi iyi çok şükür canım benim 8 günü geçti bugün haftaya ctesi test yapıcam inşallah bebişlerimiz gelir artık sağlıkla
Benimki de hafif morardı canim. İlk başta korktum eşimimi beklesem dedim. Sonra 36 saat olayinı hatırladim. Bi anda yapıverdim
Aa demekki bunda morluk oluyor ben 7 tane fostimon yaptım morluk olmadı iğne yeri bile hemen geçti bu morluk yapınca şaşırmıştım içindekinden olabilir o zaman

5 güne test yaparsın o zaman canim ❤ o zamana gecmis olur iğnenin etkisi.. Olabilir canım belki içindeki morluk yapiyordur

Evet bilirim canım o harf ß iki ss diye okunur aynen aynen hem İngilizce de öğrenecekler burdaki çocuklar İngilizceyi bile çabuk kavrıyor bakalım ins ingilizce de almancada öğrenir Türkçe tam biliyor mesela biz aile içi Kürtçe konuşmadığını Z için bilmiyor öğretmek istiyoruz anlamıyor çevrede Kürtçe konuşan arkadaşlarında olmayinca öğreniyor çocuklar Almanca konuşuyor kızımın Rus arkadaşı var kızım evet hayır ve merhaba nin Rusça nasıl söylendiğini biliyor arkadaşını görünce bazen russca cevaplar veriyor anlamadığım arkadaşı bilmiyor Türkçe nasıl benim kızım anlıyor neyin ne demk olduğunu .bende merak ediyorum gogle den yaziyotum doğru çıkıyor çocukların kafası hemen kavrıyor çok güzel yeni şeyler öğreniyorlar
İnşallah canim akıllı olur sanırım erkeklerde koşturur rahat durmaz böyle hareketli iki ablası varken savaş cikacsk evde bakalım ya hayırlısı la gelsiin ins çok özledim uzun yürüyüşleri bebegide arabaya koyar 1 saat yürüyüş yaparım çocuklar okulda iken iyi olur benim içinde şuan öyle pek yuruyemiym geçenlerde yarım saat yürüdüm birkaç gün bacaklarım kasıklarım ağrıdı oyüzden zor yani şimdi yürümek

Senden de güzle haberler bekliyoruz haftaya sen ve Mammamia2 müjdeli haberler veririlsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…