- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Benimki de hafif morardı canim. İlk başta korktum eşimimi beklesem dedim. Sonra 36 saat olayinı hatırladim. Bi anda yapıverdimBen de evde kendim yaptım kolay oluyorhafif morardı ama acımadı pek beyaz tenliyim diye heralde önemsemedim o yüzden
Kaç gün var kız adeteMerhaba kızlar sağ yumurtalık ta ağrı devam ediyoraşırı halsiz ve bitkin hissediyorum.
Evet çok pahalı canım.. Rabbim elinde olmayana yardım etsin insallhMaşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsuninşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Duymaya gerek yok bunlar böyleyse onlar iyice uçukturTüp bebek iğne fiyatlarını hiç Duyma o zaman
Ucu İnsülin iğne ucu gibi deriye battığını dahi hissetmiyorsun canım, Hıc acımıyor
Bakalım salı verirse bende tecrübe ederimEvet çok pahalı canım.. Rabbim elinde olmayana yardım etsin insallhcanım inan hiç acımıyo bi anda yapıveriyosun bitiyo
Aynen canım sen oksapar da kullanacaksın dahaDuymaya gerek yok bunlar böyleyse onlar iyice uçukturalışmam lazım zaten bu iğne işine öyle de böyle de içli dışlı olacağız bir bebek nasip olursa
Hayırlısı olsun canım ❤ sonu güzel olsun insallh hepimiz içinBakalım salı verirse bende tecrübe ederim
Kalınlaşır canım o da sen dert etmeBüyümeye büyür gibi geliyor artık ben daha çok rahim duvarı büyüsün diye bekliyorum inşallah o da sıkıntı olmasın da yine son dk yeter gerisi nasip
6 - 7gün var kuzu hesaba göre, bilmiyorum ki kuzum inşallahKaç gün var kız adetebebiş olmasın o
Evet çocuklarla öğrenirsin kuzum ama onlar şanslı ne güzel 2 dil öğreneceklerGerçekten dediğin gibi çok zor o harfler gördüğün gibi okunmuyorc yi S diye okuyoruz bazen yeri geliyot kelimeye göre ya H yada K diye de oluyor V harfi F diye okunur J harfi Y diye okunur ben mecburum çocukların randevulari var bitmiyor şükür büyük kız bu sene Ağustos ta 1. Sınıfa başlayacak onun sayesinde daha çok hizlanirim .eşimde 1.5 aydır kursa gidiyot garibim zorlanıyor anlamıyor dil bilgisi bı .
İns canım sağ salim kucağıma almak nasip olurkilolar dediğin gibi gelip geçici onlarda 1 ve yıl iciinde kaybolur gider ins doğumdan sonra
Benimde adete kadar hic ağrım geçmedi cnm hatta dedim kesin erken adet olcam. Allahın izniyle ins mucizen gelmiştir6 - 7gün var kuzu hesaba göre, bilmiyorum ki kuzum inşallahbaya ağrıyor sancıyor yaa, hayırlısı be gülüm
Evet kuzum pahalı tabi herkes alamaz üzücü bir şeyMaşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsuninşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
İyi iyi çok şükür canımKuzum duvar hakkında mm söylemedi ama çok iyi rahim içi kalınlığı dedi ❤ kaç gün oldu vurulalı senin ? Topluca tabloyu bebislerle dolduralim insallh bu au
Aa demekki bunda morluk oluyorBenimki de hafif morardı canim. İlk başta korktum eşimimi beklesem dedim. Sonra 36 saat olayinı hatırladim. Bi anda yapıverdim
Hadi hayırlısı ins6 - 7gün var kuzu hesaba göre, bilmiyorum ki kuzum inşallahbaya ağrıyor sancıyor yaa, hayırlısı be gülüm
5 güne test yaparsın o zaman canim ❤ o zamana gecmis olur iğnenin etkisi.. Olabilir canım belki içindeki morluk yapiyordurEvet kuzum pahalı tabi herkes alamaz üzücü bir şeyben o fostimon 75lik iğnelerin tanesine de 80 lira verdim 7 tane vurdum düşün yani durumu olmayan ne yapacak
İyi iyi çok şükür canımbenim 8 günü geçti bugün haftaya ctesi test yapıcam inşallah bebişlerimiz gelir artık sağlıkla
Aa demekki bunda morluk oluyorben 7 tane fostimon yaptım morluk olmadı iğne yeri bile hemen geçti bu morluk yapınca şaşırmıştım içindekinden olabilir o zaman
Evet bilirim canım o harf ß iki ss diye okunurEvet çocuklarla öğrenirsin kuzum ama onlar şanslı ne güzel 2 dil öğreneceklerbu büyük bir fırsat onlar için. Az çekmedim o harflerden bide beta vardı kuyruklu B İki ss yerine geçiyor vs. Garip geliyor Allah kolaylık versin eşine yaa, işte konuşmayı geçtim birde yazması var alışır inşallah
Oğluş gelsin, daha hareketli olur derlerinşallah akıllı olur seni çok yormaz annesi, ama onun peşinde ister istemez verirsin.
Senden de güzle haberler bekliyoruz haftaya sen veEvet kuzum pahalı tabi herkes alamaz üzücü bir şeyben o fostimon 75lik iğnelerin tanesine de 80 lira verdim 7 tane vurdum düşün yani durumu olmayan ne yapacak
İyi iyi çok şükür canımbenim 8 günü geçti bugün haftaya ctesi test yapıcam inşallah bebişlerimiz gelir artık sağlıkla
Aa demekki bunda morluk oluyorben 7 tane fostimon yaptım morluk olmadı iğne yeri bile hemen geçti bu morluk yapınca şaşırmıştım içindekinden olabilir o zaman
İnşallah kuzum çok sağ ol
İyi kuzum sen nasılsın bebiş nasıl?Kızlar merhabalar nasılsınız??
Yaa bu haliyle bile çok tatlişBak böyle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?