- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Vur canım alışırsın hem sende kan sulandırıcı kullanıcaksın alıştırma turları olsun senin için.Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsuninşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Valla inşallah hemen arkasına kan sulandırıcı başlamak da nasip olurVur canım alışırsın hem sende kan sulandırıcı kullanıcaksın alıştırma turları olsun senin için.
AmiiiiinnnYaa bu haliyle bile çok tatlişgayet başarılısın bence bitirmelisin. Giydirdiğin günleri de görürüz inş.
Yok canım nerdeee. Bu ay da pas geçtim :)
Bu aralar hiç giremiyorum canım kıza WC eğitimi başlamıştım üzerine okulu tekrar açtılar . Bir koşturma telaş aldı gitti. WC eğitimi beni benden aldı gerçekten zormuş neyseki baya yol katettik gibi. Sizler nasılsınız? Arada girip bakıyorum göz gezdiriyorum ama yazmaya fırsat olmuyor . Bir tatile başlasak da rahatlasak
Sağol canım
Birdahaki aya inşallahYok canım nerdeee. Bu ay da pas geçtim :)
Ayy çok zordur eminim kolay gelsin kuzumBu aralar hiç giremiyorum canım kıza WC eğitimi başlamıştım üzerine okulu tekrar açtılar . Bir koşturma telaş aldı gitti. WC eğitimi beni benden aldı gerçekten zormuş neyseki baya yol katettik gibi. Sizler nasılsınız? Arada girip bakıyorum göz gezdiriyorum ama yazmaya fırsat olmuyor . Bir tatile başlasak da rahatlasak
Boyle uzun süre girmeyince, mujdeli haberle dönecekmiş gibi hissetmiştimYok canım nerdeee. Bu ay da pas geçtim :)
Tekrar ne zaman vericeksin kan cnmSağol canımaminn inşallah
Haftaya gel dedi yine cuma gidicem canım inşallah artmış olur ama gözükmez yine kese falan muhtemelenTekrar ne zaman vericeksin kan cnm
2 günde 1 artışa bakmicak misin cnm? Doktoruna şuan gitmene gerek yok zaten ama artışa baktirsan iyi olurHaftaya gel dedi yine cuma gidicem canım inşallah artmış olur ama gözükmez yine kese falan muhtemelen
Nerede verebilirim kan? Kontrole gittiğimde veririim direk diye düşündüm sağlık ocağında bir sonraki gün mü çıkıyor sonuç? Ben öZele gidiyorum o da doktor yönlendirmezse 125₺ alıyor2 günde 1 artışa bakmicak misin cnm? Doktoruna şuan gitmene gerek yok zaten ama artışa baktirsan iyi olur
Canım ben hep devletin acilin de verıyorum, kendı doktorum en yakın acilde ver diyor, cunku hastanede 180 vermem gerekiyor.Nerede verebilirim kan? Kontrole gittiğimde veririim direk diye düşündüm sağlık ocağında bir sonraki gün mü çıkıyor sonuç? Ben öZele gidiyorum o da doktor yönlendirmezse 125₺ alıyor
Anladım canım direk cuma giderim yine diye düşündüm ama bilmiyorum kiCanım ben hep devletin acilin de verıyorum, kendı doktorum en yakın acilde ver diyor, cunku hastanede 180 vermem gerekiyor.
Artış düzenli mi diye bakmamasına ben de şaşırdımAnladım canım direk cuma giderim yine diye düşündüm ama bilmiyorum ki
Demi doktor demedi bir şey aynı yerde vermem daha doğru olurdu aslında .bende şöyle düşündüm cuma 300 lerde olsa haftaya da 3000 lere gelirse anca gözükür kese ,bebek falanArtış düzenli mi diye bakmamasına ben de şaşırdım
1500den sonra vajinal görülüyor kese, karından ne zaman görülür bilmiyorum, ben Hıc karından muayane olmadım cunku.. Haftaya mı vereceksin simdiDemi doktor demedi bir şey aynı yerde vermem daha doğru olurdu aslında .bende şöyle düşündüm cuma 300 lerde olsa haftaya da 3000 lere gelirse anca gözükür kese ,bebek falan
Benimde vajinal bakıyordu geçen sene. Oda 118 betadan sonra bakamamıştı betama. Her hafta gitmiştim ama orda da1500den sonra vajinal görülüyor kese, karından ne zaman görülür bilmiyorum, ben Hıc karından muayane olmadım cunku.. Haftaya mı vereceksin simdi
Benimde bakmamıştık artış düzenli mi diye.Bi hafta sonra gidip keseyi gördü.Bence daha az stres yapıyorsun böyle, yinede sen bilirsin. Açıkçası kansızlık var zaten ben de istemezdim.Demi doktor demedi bir şey aynı yerde vermem daha doğru olurdu aslında .bende şöyle düşündüm cuma 300 lerde olsa haftaya da 3000 lere gelirse anca gözükür kese ,bebek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?