Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah bu tür ilaçlar da hiç 100 altı değil cidden hadi biz bir şekil alıyoruz iyi kötü Rabbim imkanı daha kötü olanların yardımcısı olsun inşallah kendi vurur yaa ben hayatta vuramam gibi
Vur canım alışırsın hem sende kan sulandırıcı kullanıcaksın alıştırma turları olsun senin için.

A Ayisima nerdesin? Bat da geçmiş kuzum bayadır girmiyorsun heralde
Bu aralar hiç giremiyorum canım kıza WC eğitimi başlamıştım üzerine okulu tekrar açtılar . Bir koşturma telaş aldı gitti. WC eğitimi beni benden aldı gerçekten zormuş neyseki baya yol katettik gibi. Sizler nasılsınız? Arada girip bakıyorum göz gezdiriyorum ama yazmaya fırsat olmuyor . Bir tatile başlasak da rahatlasak

sutlaacc canım senin de benim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere

Yok canım nerdeee. Bu ay da pas geçtim :)
Birdahaki aya inşallah
Ayy çok zordur eminim kolay gelsin kuzum Bir anda herşey üst üste gelmiş normal yazamaman napalım işte aynı devam bebiş beklemece ama bu ay güzel haberler aldık çok şükür listeyi doldurmaya kararlıyız

Haftaya gel dedi yine cuma gidicem canım inşallah artmış olur ama gözükmez yine kese falan muhtemelen
2 günde 1 artışa bakmicak misin cnm? Doktoruna şuan gitmene gerek yok zaten ama artışa baktirsan iyi olur

2 günde 1 artışa bakmicak misin cnm? Doktoruna şuan gitmene gerek yok zaten ama artışa baktirsan iyi olur
Nerede verebilirim kan? Kontrole gittiğimde veririim direk diye düşündüm sağlık ocağında bir sonraki gün mü çıkıyor sonuç? Ben öZele gidiyorum o da doktor yönlendirmezse 125₺ alıyor

Nerede verebilirim kan? Kontrole gittiğimde veririim direk diye düşündüm sağlık ocağında bir sonraki gün mü çıkıyor sonuç? Ben öZele gidiyorum o da doktor yönlendirmezse 125₺ alıyor
Canım ben hep devletin acilin de verıyorum, kendı doktorum en yakın acilde ver diyor, cunku hastanede 180 vermem gerekiyor.

Demi doktor demedi bir şey aynı yerde vermem daha doğru olurdu aslında .bende şöyle düşündüm cuma 300 lerde olsa haftaya da 3000 lere gelirse anca gözükür kese ,bebek falan
1500den sonra vajinal görülüyor kese, karından ne zaman görülür bilmiyorum, ben Hıc karından muayane olmadım cunku.. Haftaya mı vereceksin simdi

1500den sonra vajinal görülüyor kese, karından ne zaman görülür bilmiyorum, ben Hıc karından muayane olmadım cunku.. Haftaya mı vereceksin simdi
Benimde vajinal bakıyordu geçen sene. Oda 118 betadan sonra bakamamıştı betama. Her hafta gitmiştim ama orda da şimdi başka doktora gidiyorum o da bakalım demedi şimdilik cuma gideceğim canım ama salı çarş falan kan veririm belki yine

Demi doktor demedi bir şey aynı yerde vermem daha doğru olurdu aslında .bende şöyle düşündüm cuma 300 lerde olsa haftaya da 3000 lere gelirse anca gözükür kese ,bebek falan
Benimde bakmamıştık artış düzenli mi diye.Bi hafta sonra gidip keseyi gördü.Bence daha az stres yapıyorsun böyle, yinede sen bilirsin. Açıkçası kansızlık var zaten ben de istemezdim. Bundan önceki gebelikte kese gözüktükmeyince acilden tekrar baktırmıştık artış düzenliydi ama bebek geriden geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…