Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani canım bende öyle strese girmek istemedim zaten artış düzenliyse de değilse de yapacak birşeyim yok ki dua ediyorum sadece

Vardır bir bildiği canım, ınsallah duzenlı artış oluyordur, dedıgın gıbı haftaya kese de görülür, 5. Haftaya gecıyorsun, senın adet tarihini de duzenler yeniden

Yani canım bende öyle strese girmek istemedim zaten artış düzenliyse de değilse de yapacak birşeyim yok ki dua ediyorum sadece
Bence de öyle,olurda muayene de bi aksilik olursa tekrar verirsin.Aksilik olmayacak inş. Rabbim dilerse oluyor. Sen Dr.un dediği günde gidip muayene olursun.Belki onlarda bu stresi yaşamamız için gerek duymuyordur sürekli beta yı takibe.O kanlar lazım oluyo sonra

Vardır bir bildiği canım, ınsallah duzenlı artış oluyordur, dedıgın gıbı haftaya kese de görülür, 5. Haftaya gecıyorsun, senın adet tarihini de duzenler yeniden
Haftaya bence yine gözükmez diğer haftaya kalır gibi benim bayağı geriden gelen bir geç döllenme bence ilk gebelikte böyleydi Allahım inşallah güzel ilerler
Aynen canım haklısın inşallah olmaz aksilik

Nerede verebilirim kan? Kontrole gittiğimde veririim direk diye düşündüm sağlık ocağında bir sonraki gün mü çıkıyor sonuç? Ben öZele gidiyorum o da doktor yönlendirmezse 125₺ alıyor
Bizim burda bi hastanede 35 lira 2 günde 1 değerde 1000 leri gorene kadar doktorum istedi cnm ki istemese de bence bakilmasi lazim nolur nolmaz. Evet sağlık ocağında öyle oluyor sanırım bide aynı yerde vermeye dikkat et kanı eger vermeyi duusnuyosan, sonuçlar farklı çıkabiliyor

Anladım canım sen kaçla öğrendin ilk sonra 1000 lere kadar mı verdin?

Ne kadar tuhaf her hastanenın fıyatı farklı farklı, halbukı hepsi aynı seye bakıyor

Anladım canım sen kaçla öğrendin ilk sonra 1000 lere kadar mı verdin?
2 veya 3 defa artıstan sonra istemiyorlar, süpheli durum olursa 3. Artısa da bakmak istiyorlar... Bellı bi beta degerın gore deıl, artısa gore karar veriyorlar canım, onun da en az %60 olması gerek

2 veya 3 defa artıstan sonra istemiyorlar, süpheli durum olursa 3. Artısa da bakmak istiyorlar... Bellı bi beta degerın gore deıl, artısa gore karar veriyorlar canım, onun da en az %60 olması gerek
Tamam canım yani kendim gidince 125₺ cidden fazla şimdi bi tanıdık var orada ona sorcam bakalım daha uygun olursa veririm değilse artık cumaya kalır doktor isteyince yine 14₺ falan oluyor

Tamam canım yani kendim gidince 125₺ cidden fazla şimdi bi tanıdık var orada ona sorcam bakalım daha uygun olursa veririm değilse artık cumaya kalır doktor isteyince yine 14₺ falan oluyor
Dedıgım gıbı devlet acilde ücretsiz verebilirsin bir düşün
Aynı yerde vermek istiyorsun, ama 3 asagı 5 yukarı olur, zaten sen pozıtıf aldın, cok degıscegını sanmıyorum

Kızlar merhaba umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır

size danışacaklarım var. Sat 12 mayıs bat 8 mayıs 9 mayısta pozitif görünce kan verdim fakat ilk 2 tahlilde sağlıklı artış olmadı ondan sonra ise artışlarım düzeldi çarşamba günü kese görme umuduyla doktora gidecektik. Fakat bugün öğlen birden kanama yaşadım. Hemen acile gittik bir önceki güne yine beta artışı görüldüğü için progestan iğne yapıldı ve hap verildi. Hapı 1 kez içebildim. Adet ağrısından daha fazla ağrım olunca tekrar hastaneye gittik vajinal ultrosonla acildeki asistan baktı içeride kanama çok bu sebeple bir şey göremiyorum dedi. Beta aldılar betam düşüşe geçmiş ve kanamam hala devam ediyordu. Fakat bir ağrım yok şu an. Yarın doktoruma muayeneye gideceğim. Düşük yapıyorsun dedi. Sabahki değerim 1240 akşam 980. Böyle bir durumda kanama da devam ederken gebelik devam etmeyecek bunu anladım. Peki bu değerlerde kendiliğinden düşük oluyor mu yoksa kürtaj mı yapılacak? Yorumlarınızı bekliyorum

Bat 8 Haziran özür dilerim 9 haziranda öğrendim hamileliği

Çok geçmiş olsun benım beta 25binlerdeyken doktorum kendılıgınden dusuk yapmamı bekledi ama tek bi leke dahi gelmedi, beta ufak ufak artmaya devam etti kese de büyüyordu.. O yuzden ilaç ile düşük yaptırdı bana ilk gebeliğim ve Hıc cocugum olmadığı icın.. Bazı doktorlar direk kürtaj yapıyor, ama yapısıklık vs.ollmasın diye İlacla dusugü de tercih edebilirsiniz, betanız düşmeye baslamıs, kanama da basladıysa kendınız de yapıyor olabilirsiniz.

Canım geçmis olsun. Genelde kürtaj yapıyorlar içerde parça vs kalabiliyor kendiliğinden düşüklerde. Ama kalmayadabiliyor. En dogrusunu doktorun bilir

Çok geçmiş olsun Benim de çocuğum yok kürtajın o şekilde dezavantajı varmış okudum. Bir süre takip mi ediyorlar acaba kendiliğinden düşüyor mu diye? Şu an adet görüyor gibi kanamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…