- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Peki düşük sonrası adet ne zaman görülüyor. Örneğin şimdi kanamam var iyi ihtimalde 10 gün sürdü düşük yaptım diyelim bu adet kanaması mı oluyor yoksa ardından tekrar mı kanama oluyor adet içinCanım geçmis olsun. Genelde kürtaj yapıyorlar içerde parça vs kalabiliyor kendiliğinden düşüklerde. Ama kalmayadabiliyor. En dogrusunu doktorun bilir
Evet takıp ederler mutlaka, zaten kanamanız ve sancınız şiddetlenınce anlarsınız, düşük gerçekleşince bıcak gibi kesiliyor agrı sızı.. Yani ben de öyle oldu, sonra da içeride bısey kalmıs mı dıye kontrol eder doktorunuz.. Kendılıgınden dusururseniz normal adet dongunuze daha yakın sürede adet olursunuz.. Kürtajda süre uzayabılıyorÇok geçmiş olsunBenim de çocuğum yok kürtajın o şekilde dezavantajı varmış okudum. Bir süre takip mi ediyorlar acaba kendiliğinden düşüyor mu diye? Şu an adet görüyor gibi kanamam var
Canım tekrar yumurtlama oluyor sonrada adet oluyorsun. Ortalama 40 gün içinde adet oluyorsun. Ben kürtaj oldum 37. Günde adet geldi. @sohrap arkadaşımızın dediği gibi eğer seçeneğin varsa ilaçla düşüğü tercih et daha sağlıklı. Insallh kendiligınden düserde hiç birseye gerek kalmaz. Beta sıfırlanana kadar da takip ettir. Bana önce düşük yapıyorsun dediler. Sonra bi düstü bi indi dış gebelik çıktı. Beta takibi çok önemliPeki düşük sonrası adet ne zaman görülüyor. Örneğin şimdi kanamam var iyi ihtimalde 10 gün sürdü düşük yaptım diyelim bu adet kanaması mı oluyor yoksa ardından tekrar mı kanama oluyor adet için
Zaten dış gebelik hep aklımda. Peki dış gebelikte de kanama oldu mu bendeki adet kanaması gibi? Doktorum yoğun kanama olduğu ve fazla ağrım olmadığı için dış gebelik değil yüksek ihtimal dedi. Dış gebelikten yoğun kanamada riskli döneme girildiği için ağrı baygınlık oluyormuş, eğer riskli aşama değilse de bu kadar kanama olmuyormuş öyle söylediCanım tekrar yumurtlama oluyor sonrada adet oluyorsun. Ortalama 40 gün içinde adet oluyorsun. Ben kürtaj oldum 37. Günde adet geldi. @sohrap arkadaşımızın dediği gibi eğer seçeneğin varsa ilaçla düşüğü tercih et daha sağlıklı. Insallh kendiligınden düserde hiç birseye gerek kalmaz. Beta sıfırlanana kadar da takip ettir. Bana önce düşük yapıyorsun dediler. Sonra bi düstü bi indi dış gebelik çıktı. Beta takibi çok önemli
Canım ben tam adet günümde adet kanaması gibi ama daha az 3 gün süren kanama yasadım. Adet oldum sandım. Sonra kanamam 10 gün vs sürdü lekelenme şeklinde. Gece acillik oldum ağrı sancıyla orda ögrendimki hamileyim. Sonra beta takibi yapıldı düsük yapıyorsun kimyasal vs dendi. En son dış gebelik cıktı. Sonlanana kadar da hep kanamam vardı. Ağrıda sol taraflı oluyordu siddetli. Bebek sol tüpteydi çünkü. Ama dış gebelik yaşayan başka arkadaşlarda daha yüksek betayla ne ağrı ne kanama yaşamayanlarda var. Belli olmuyor. Sen temkinli davran doktoruna güven. Insallh en kısa zamanda atlatırsin bu süreciZaten dış gebelik hep aklımda. Peki dış gebelikte de kanama oldu mu bendeki adet kanaması gibi? Doktorum yoğun kanama olduğu ve fazla ağrım olmadığı için dış gebelik değil yüksek ihtimal dedi. Dış gebelikten yoğun kanamada riskli döneme girildiği için ağrı baygınlık oluyormuş, eğer riskli aşama değilse de bu kadar kanama olmuyormuş öyle söyledi
Teşekkür ederim umarım kendiliğinden biter umarım sadece bu gebelik sağlıklı olmadığı için bitiyordur. İlk gebelikte bunu yaşamak yıpratıcı oldu insan ya sonra olmazsa ya olsa bile böyle olursa diye korkuyorCanım ben tam adet günümde adet kanaması gibi ama daha az 3 gün süren kanama yasadım. Adet oldum sandım. Sonra kanamam 10 gün vs sürdü lekelenme şeklinde. Gece acillik oldum ağrı sancıyla orda ögrendimki hamileyim. Sonra beta takibi yapıldı düsük yapıyorsun kimyasal vs dendi. En son dış gebelik cıktı. Sonlanana kadar da hep kanamam vardı. Ağrıda sol taraflı oluyordu siddetli. Bebek sol tüpteydi çünkü. Ama dış gebelik yaşayan başka arkadaşlarda daha yüksek betayla ne ağrı ne kanama yaşamayanlarda var. Belli olmuyor. Sen temkinli davran doktoruna güven. Insallh en kısa zamanda atlatırsin bu süreci
Canım herşey nasip. Herşey takdiri ilahi. Ben 8 ay içinde 2 kayıp yaşadım. Biri dış gebelik diğeri kalbi durdu kürtaj. Yaşayan çocugumda yok. Aklına gelebilecek bütün testler yapildı herseye bakıldı bi sorunda yok. Yani Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak insallh. Cok zor, zamanla daha iyi olacaksın. Tekrar denemelere başlayacaksın. Insallh hiç bir sorun çıkmayacak ❤ Burdaki bi cok arkadaşımız aynı yollardan geçti, şükür bi çoğuda şuan minik mucizelerine gebe. Hic korkma. Şu süreci sağlıklı bi sekilde atlat hepsi gelir..Teşekkür ederim umarım kendiliğinden biter umarım sadece bu gebelik sağlıklı olmadığı için bitiyordur. İlk gebelikte bunu yaşamak yıpratıcı oldu insan ya sonra olmazsa ya olsa bile böyle olursa diye korkuyor
Rica etsem beni de ekler misiniz bat 06.07.2021 düştükten sonra bu ikinci deneme.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @medusasli. 03.01.2021 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @my3011 11.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 E Elikan 26.04.2021 @moco-coco 27.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @sutlaacc 06.06.2021 @burcusami 09.06.2021 @Ayisima 16.06.2021 PembeAnkaKusu 25.06.2021 @Mammamia2 25.06.2021 Sohrab 29.06.2021 @Paresilaaa 02.07.2021 Laviniiaaa 03.07.2021 @Azize26 05.07.2021 Ha-ri 09.07.2021
Geçmiş olsun size deRica etsem beni de ekler misiniz bat 06.07.2021 düştükten sonra bu ikinci deneme
Öncelikle çok geçmiş olsunTeşekkür ederim umarım kendiliğinden biter umarım sadece bu gebelik sağlıklı olmadığı için bitiyordur. İlk gebelikte bunu yaşamak yıpratıcı oldu insan ya sonra olmazsa ya olsa bile böyle olursa diye korkuyor
HoşgeldinizRica etsem beni de ekler misiniz bat 06.07.2021 düştükten sonra bu ikinci deneme
Rabbim aynı şeyleri bir daha yaşatmasın inşallahKızlar merhaba 13 haftalık gebeliğimde cinsiyet tahmini için doktora gittiğimizde doktor karaciğer ve bağırsaklarının karnının dışında kese de oluştuğunu farketti.Hemen bir perinatoloğa gittik doktor bebeği almamız gerektiğini almasakta çok fazla yaşayamıyacağını söyledi.Suni sancı ile normal doğum yaptım.Daha sonra kalan parçalar için kürtaja alındım.İlk gebeliğimdi psikolojik olarak çok yıprandım.Şimdi hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. 2-3 ay sonra ben denemeye başlamak istiyorum sizce çok mu erken?
İyiyiz biz de canım. Kontrol gününü bekliyorum. Kayınvalimle görümcem geldi yardıma. Senin nasıl gidiyor çalışmalar, tedaviye devam mıİyi kuzum sen nasılsın bebiş nasıl?
Demek ki iyi kayınvalideler de varİyiyiz biz de canım. Kontrol gününü bekliyorum. Kayınvalimle görümcem geldi yardıma. Senin nasıl gidiyor çalışmalar, tedaviye devam mı
Beklemeler bitmiyor tabi bebiş bekle kontrol bekle doğsun diye bekleİyiyiz biz de canım. Kontrol gününü bekliyorum. Kayınvalimle görümcem geldi yardıma. Senin nasıl gidiyor çalışmalar, tedaviye devam mı
Bişey kalmamışBeklemeler bitmiyor tabi bebiş bekle kontrol bekle doğsun diye bekleÇok iyi yapmışlar onlara da torun gelecek yeğen gelecek kolay mı Ben de batı bekliyorum artık test yapmak için çatlatma iğnesinden sonra 11.gün bugün
Hiçbir şey anlamıyorum kuzum ya o kadar çok negatif gördüm ki ne hissedeceğimi şaşırmış vaziyetteyim aklım olmaz niye olsun bu kadar zaman olmamış diyor kalbim olur olur inşallah diyorBişey kalmamışne hissediyorsun peki
Cidden bu korku bizi ne hale getirdi inşallah olumlu olur da şok olursunHiçbir şey anlamıyorum kuzum ya o kadar çok negatif gördüm ki ne hissedeceğimi şaşırmış vaziyetteyim aklım olmaz niye olsun bu kadar zaman olmamış diyor kalbim olur olur inşallah diyor
Hey Allah ım yaCidden bu korku bizi ne hale getirdi inşallah olumlu olur da şok olursun
Bu arada bugün size rüyamı anlatayım da beynim ne hale gelmiş anlayın rüyamda ne alaka kuruluş Osman dizisi içindeyiz eşimle öyle sıradan halktan ay moğollar baskın yapıyor ama akşam tam benim ovulasyon günüm ben onun tasasındayım eşime sakın ölme çok ortaya atlama bugünü kaçıramayız bir ay ileri atar boşuna diyorumnasıl bir can pazarı benim derde bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?