Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha çok haklı bi rüyaymış

Hey Allah ım ya hayatın bizi getirdiği noktaya bak normalde de öyle kuzum ben şimdiden eşime benim ovulayon günümden sonra gidelim kurban için köye diyorum her seyimiz ona odaklı rüyalar napsın
Hahaha çok haklı bi rüyaymış
Cidden birde doktor takibinde olup günler az buçuk belli olunca tam bir adrenalin eşime aman denize girme üşütürsün aman spor yapma bir yerin tutulur bu ara onu kontrol edince tam aklımı almış bir yandan da ona kuruyemiş yedir derken o gariban da diyor kendimi damızlık gibi hissediyorum diyor

Yaaa

Hahah ay alemsin yaa

Kızlar geçen hafta bize de aşı çıktı unuttum sormayı. Sonucu bekliyorum aşı olmak için doğru yapıyorum dimi sizce? Bir de bizim fabrika büyük olduğu için aşı istasyonu kurmuşlar hergün max 200 kişi yapıyorlarmış yakında bana da sıra gelebilir ne dicem ya

Bunu ben de yarın kendi doktoruma tekrar soracağım, önce sorunca aşı ol demişti, 25 yaş üstü de bu ay içinde açılır gibi geliyor ve vurdurmak istiyorum açıkcası etrafımızda eşim hariç herkes yaptırdı ve artık çok maske vs takmaz oldu yaptıran böyle olunca iyice insan korkuyor

Bizim de işçilere ve sgklılara çıkınca çıktı kuzum valla doktora da sormak istemedim ol dese de olasım yok çünkü gebelik olduysa 2. Aşı ilk 3 aya denk gelecek ve ilk 3 ay önermiyorlar enabızda çıkan yazıda da öyle yazıyor içime sinmiyor ama gebelik yoksa olurum artık ertelerim bir kaç ay denemeyi

Evet canım bekle sonucun cıkınca vurdur, benım doktor ilk 6 ay önermiyorum dedı gebelikte, o yuzden asıdan sonra transfer yapıcak, ben de beklıyorum sımdılık, yumurta toplamadan sonra olucam 2. Dozdan 15 gun sonra da transfer Olcak yani 2 ay gecmıs Olcak

Tamam kuzum öyle yapayım bakalım hatta artık şu rahim filmini de çekse bu arada iyi olacak ikna edebilirsem inşallah

Canm benım doktor transferi 2. Dozdan en az 15 gun sonra yaparız dedı, bunu da şöyle açıkladı, bazı kısılerde aşı sonrası semptomlar oluyor o varken transfer saglıklı olmaz dedı, ısımızı garantiye alalım 15 gun bekleyelim dedı, normal dollenme gıbı duşünelim, adet oldun hemen aşıyı oldum yumurtlama gunune kadar 15 20 gün gecmıs Olcak, geç yumurtluyorsun sen, bence deneyebilirsin... Bak burcusami de hamıle ası da oldu o da

Evet ya olmuştu dimi biontech mi olmuştu? Ama 2.dozu nasıl olacak o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…