2.doz 1 bucuk ay sonra yapılıyor.. Bıontech canım o da.Evet ya olmuştu dimi biontech mi olmuştu? Ama 2.dozu nasıl olacak o zaman?
Evet kuzum çok mantıklı öyle söyleyeyim aşı da olcam diyeyim bu ay boş geççez bari filmi çekelim diyimAynen Kesınlıkle, bne de 1.doz ve 2.doz arasında histerekopı Olcam.. Bence gebelık yoksa eger hemen vurdur 1.dozu, adetten sonraki haftada filmini cektirrisin
Ay bizim 1 kişi geldi şaka gibi oda 3. Derste gittiOoy maşallah, cinsiyet hakkında yorum yaptı mı
Biz bugun zümre yaptık valla yarın baslıcaız teselliye
Ay bizim 1 kişi geldi şaka gibi oda 3. Derste gitti
3 ayı dolmuş olacak mı? Geçen hafta olan biri bana 28 gün sonra 2.doz dedi.2.doz 1 bucuk ay sonra yapılıyor.. Bıontech canım o da.
Bende yumurta toplansın ertesi güne alacam randevuyu.. Hamilelikte Allah korusun muttasyonluya yakalanırsak bir de.. 1 ay da bekleriz ne Olcak 3 yıldır beklıyorum zatenEvet kuzum çok mantıklı öyle söyleyeyim aşı da olcam diyeyim bu ay boş geççez bari filmi çekelim diyim
Ben bir bucuk ay diye biliyordum, 28 gun ise cok daha iyi3 ayı dolmuş olacak mı? Geçen hafta olan biri bana 28 gün sonra 2.doz dedi.
Tabi canım benim de 2 yıl oldu bekleriz ne olacak belirsizlik yine huzursuz ettiBende yumurta toplansın ertesi güne alacam randevuyu.. Hamilelikte Allah korusun muttasyonluya yakalanırsak bir de.. 1 ay da bekleriz ne Olcak 3 yıldır beklıyorum zaten
Dimi ya sadece 1 ay kayıp olur onda da hsg çekilirBen bir bucuk ay diye biliyordum, 28 gun ise cok daha iyi2 ay dolmus oluyor o zaman yaklasık olarak
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canımVar canım bazı şeyler ama hiç belli olmuyor bu işler bakalım ctesi test yapıcam muhtemelen
En son 7.haftada gittik. Bir umut belki bu hafta söyler diye bekliyoruz. Çarşamba gideceğiz. Ben hariç herkes heyecanlıOoy maşallah, cinsiyet hakkında yorum yaptı mı
Biz bugun zümre yaptık valla yarın baslıcaız teselliye
Ay bilirim geçen ay kafayı yicektim az kalsın onun yüzündenTabi canım benim de 2 yıl oldu bekleriz ne olacak belirsizlik yine huzursuz etti
O zaman biz tahmin edelim cinsiyeti senin oğlun OlcakHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
En son 7.haftada gittik. Bir umut belki bu hafta söyler diye bekliyoruz. Çarşamba gideceğiz. Ben hariç herkes heyecanlı
Kan pıhtılasman var aslında senın doktoruna sorsana kuzum, bızım bi arkadas ası cıktıgında ilk olanlardan.. Pıhtılasması rapor edılmıstı. Hemen olursun sen de yaş falan beklemene gerek kalmazSohrab PembeAnkaKusu valla bende bu ay hamilelik olmaz yaş da düşüp hak gelirse hemen gider olurum diğer ay da malum bayrama denk gelecek diye deneyemeyeceğiz derken zaten 2 doz aşı da aradan çıkar artık ondan sonrası nasip tabi inşallah 25 yaş sınırına düşer de
Bizim burada vaka yok gibi diyorlar çok azalmış diye duyduk.İnş.biran önce biter bu virüs.Ben artık çok korkmuyorum ne yalan söylim alıştık galiba.Bende yumurta toplansın ertesi güne alacam randevuyu.. Hamilelikte Allah korusun muttasyonluya yakalanırsak bir de.. 1 ay da bekleriz ne Olcak 3 yıldır beklıyorum zaten
Oo bayağ gün varmış desene sabırla bekleyeceksin o zaman.Var canım bazı şeyler ama hiç belli olmuyor bu işler bakalım ctesi test yapıcam muhtemelen
İnşallah canım, herkes çok yoruldu artık, ama herzaman tedbirli olmak da fayda var.. Maske ile nefes almak o kadar zor ki, hele de konusmak zorunda kalıyorsan sürekli, daha bi zor.. İnsallah kurtulurz, eskiye dönerizBizim burada vaka yok gibi diyorlar çok azalmış diye duyduk.İnş.biran önce biter bu virüs.Ben artık çok korkmuyorum ne yalan söylim alıştık galiba.
MerhabalarMerhaba canım kadınlarAdetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Merhaba,Nasıl bir adet peki az bi kanama olarak mı geçti? Benim arkadaşım bu şekilde 3 gün adeti sürmüş şüphelenmiş ve test yapınca hamile olduğunu öğrenmiş.Merhaba canım kadınlarAdetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?