Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen Kesınlıkle, bne de 1.doz ve 2.doz arasında histerekopı Olcam.. Bence gebelık yoksa eger hemen vurdur 1.dozu, adetten sonraki haftada filmini cektirrisin
Evet kuzum çok mantıklı öyle söyleyeyim aşı da olcam diyeyim bu ay boş geççez bari filmi çekelim diyim

Evet kuzum çok mantıklı öyle söyleyeyim aşı da olcam diyeyim bu ay boş geççez bari filmi çekelim diyim
Bende yumurta toplansın ertesi güne alacam randevuyu.. Hamilelikte Allah korusun muttasyonluya yakalanırsak bir de.. 1 ay da bekleriz ne Olcak 3 yıldır beklıyorum zaten

Bende yumurta toplansın ertesi güne alacam randevuyu.. Hamilelikte Allah korusun muttasyonluya yakalanırsak bir de.. 1 ay da bekleriz ne Olcak 3 yıldır beklıyorum zaten
Tabi canım benim de 2 yıl oldu bekleriz ne olacak belirsizlik yine huzursuz etti

Ben bir bucuk ay diye biliyordum, 28 gun ise cok daha iyi 2 ay dolmus oluyor o zaman yaklasık olarak
Dimi ya sadece 1 ay kayıp olur onda da hsg çekilir inşallah doğrudur bakalım ben olursam sorucam zaten söylerim. Her kafadan ayrı ses çıkıyor biri de geçen gün 3 doz olcaz diyodu ama öyle bişey yoktur bence pek inanmadım

Var canım bazı şeyler ama hiç belli olmuyor bu işler bakalım ctesi test yapıcam muhtemelen
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Ooy maşallah, cinsiyet hakkında yorum yaptı mı
Biz bugun zümre yaptık valla yarın baslıcaız teselliye
En son 7.haftada gittik. Bir umut belki bu hafta söyler diye bekliyoruz. Çarşamba gideceğiz. Ben hariç herkes heyecanlı

Sohrab PembeAnkaKusu valla bende bu ay hamilelik olmaz yaş da düşüp hak gelirse hemen gider olurum diğer ay da malum bayrama denk gelecek diye deneyemeyeceğiz derken zaten 2 doz aşı da aradan çıkar artık ondan sonrası nasip tabi inşallah 25 yaş sınırına düşer de

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

En son 7.haftada gittik. Bir umut belki bu hafta söyler diye bekliyoruz. Çarşamba gideceğiz. Ben hariç herkes heyecanlı
O zaman biz tahmin edelim cinsiyeti senin oğlun Olcak

Kan pıhtılasman var aslında senın doktoruna sorsana kuzum, bızım bi arkadas ası cıktıgında ilk olanlardan.. Pıhtılasması rapor edılmıstı. Hemen olursun sen de yaş falan beklemene gerek kalmaz

Merhaba canım kadınlar Adetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum

Bizim burada vaka yok gibi diyorlar çok azalmış diye duyduk.İnş.biran önce biter bu virüs.Ben artık çok korkmuyorum ne yalan söylim alıştık galiba.

Bizim burada vaka yok gibi diyorlar çok azalmış diye duyduk.İnş.biran önce biter bu virüs.Ben artık çok korkmuyorum ne yalan söylim alıştık galiba.
İnşallah canım, herkes çok yoruldu artık, ama herzaman tedbirli olmak da fayda var.. Maske ile nefes almak o kadar zor ki, hele de konusmak zorunda kalıyorsan sürekli, daha bi zor.. İnsallah kurtulurz, eskiye döneriz

Merhaba canım kadınlar Adetten 1 2 gün sonra yerleşme kanaması olması mümkün olabilir mi sizce? Aranızda böyle bir durumu yaşayan var mı? Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Merhabalar benim yerleşme kanaması tam adet günü olmustu, sabah testim 81 cıktı aksamuzerı yasamıstım, paniklemiştim hatta.. Benım asılama idi, günü net belliydi, belki sizin de bir iki günlük geç dollenme olmustur.

Merhaba,Nasıl bir adet peki az bi kanama olarak mı geçti? Benim arkadaşım bu şekilde 3 gün adeti sürmüş şüphelenmiş ve test yapınca hamile olduğunu öğrenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…