Genel tahminler erkek yönünde ama ben kendimi bildim bileli hep kızım olsun istiyorum. Allah hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de cinsiyeti önemli değil. İkisinde de yok nasıl olsaO zaman biz tahmin edelim cinsiyeti senin oğlun Olcak
Evet ya bi bıkkınlık geldiİnşallah canım, herkes çok yoruldu artık, ama herzaman tedbirli olmak da fayda var.. Maske ile nefes almak o kadar zor ki, hele de konusmak zorunda kalıyorsan sürekli, daha bi zor.. İnsallah kurtulurz, eskiye döneriz
Hamile misiniz? Hayırlı uğurlu olsunMerhabalarbenim yerleşme kanaması tam adet günü olmustu, sabah testim 81 cıktı aksamuzerı yasamıstım, paniklemiştim hatta.. Benım asılama idi, günü net belliydi, belki sizin de bir iki günlük geç dollenme olmustur.
Merhabalar. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gününde adet oldum. Daha önceki adetlerime göre daha yoğun ve kahverengiye yakın koyulukta idi. Bitmesi gereken zamanda bitti. Ancak bittikten 2 gün sonra pembe renkli çok soluk renkte bir lekelenme oldu. Kan gibi bir şey değil. Anlam veremedim. Geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet döngüm 32 33 gün sürebildiği için geç döllenme yaşamıştım daha önce. Acaba bu kez de mi öyle oldu dedim. Sanırım yerleşme olmadan pozitif çıkması da mümkün olmaz? Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz içinMerhaba,Nasıl bir adet peki az bi kanama olarak mı geçti? Benim arkadaşım bu şekilde 3 gün adeti sürmüş şüphelenmiş ve test yapınca hamile olduğunu öğrenmiş.
Rica ederim umarım vardır inş.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Merhabalar. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gününde adet oldum. Daha önceki adetlerime göre daha yoğun ve kahverengiye yakın koyulukta idi. Bitmesi gereken zamanda bitti. Ancak bittikten 2 gün sonra pembe renkli çok soluk renkte bir lekelenme oldu. Kan gibi bir şey değil. Anlam veremedim. Geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet döngüm 32 33 gün sürebildiği için geç döllenme yaşamıştım daha önce. Acaba bu kez de mi öyle oldu dedim. Sanırım yerleşme olmadan pozitif çıkması da mümkün olmaz? Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
İnşallah çok teşekkür ediyorumRica ederim umarım vardır inş.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Ama ben anlattığınız şekilde hamile olan duymadım açıkçası.Teyzem adet olurmuş her ay hamile iken ama miktarı, kanaması galiba azdır.
Olmucam cnm ben 2.dozu doktorum olabilirsin dedi ama istemiyoruz eşim de bendeEvet ya olmuştu dimi biontech mi olmuştu? Ama 2.dozu nasıl olacak o zaman?
Evet erken yapmayı düşünmüyorum canım ctesi 15 gün geçmiş olacak çatlatma iğnesinden sonraOo bayağ gün varmış desene sabırla bekleyeceksin o zaman.
Dimi ya içine sinmiyordur kuzumOlmucam cnm ben 2.dozu doktorum olabilirsin dedi ama istemiyoruz eşim de bende
Açıkçası ilk dozdan önce konuşmuştuk doktorumla cnm bidaha açmadım bu konuyu. Valla bilemiyorum belki de koruyuculugu azalır ama dediğin gibi içime sinmiyorDimi ya içine sinmiyordur kuzumHayırlısı olsun Olmamanın bi zararı var mı sadece koruyuculuğu mu azalıyor? Ona bir şey dedi mi doktorun?
Dr. değilim canım ama bence doğru karar veriyorsun benim de hissiyatlarım bu yönde.Bebek ve aşı konusu çok hassas bir konu bence.Olmucam cnm ben 2.dozu doktorum olabilirsin dedi ama istemiyoruz eşim de bende
Aynen cnm bencede ya ne bileyim sonuçta yan etkisi de olabilir bebegime goze alamadım acikcasi bide cok güvendiğim yakın çevremde sağlık sektöründe çalışan bi kac kişiden fikir aldım onlar da olma dedi. Doktoruma sadece asi konusunda güvenmiyorumDr. değilim canım ama bence doğru karar veriyorsun benim de hissiyatlarım bu yönde.Bebek ve aşı konusu çok hassas bir konu bence.
Ee nasıl gidiyor gebelik bulantı yada halsizlik falan var mı?Aynen cnm bencede ya ne bileyim sonuçta yan etkisi de olabilir bebegime goze alamadım acikcasi bide cok güvendiğim yakın çevremde sağlık sektöründe çalışan bi kac kişiden fikir aldım onlar da olma dedi. Doktoruma sadece asi konusunda güvenmiyorum
Maalesef değilim, düşük yaptımHamile misiniz? Hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gününde adet oldum. Bitti. 2 gün sonra lekelenme yaşayınca(çok açık renkte pembemsi bir leke kanama gibi değil) anlam veremedim. Geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu haftadan sonra bir test daha yaparım. Adet döngüm 32 33 gün sürebildiği için geçtiğimiz ay yaşadığım gebelikte de geç döllenme olmuştu. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
Bişey diyim mi bazen sadece ben mı dikkat ediyorum diyorum, dısarı ya bakıyorum cocuklara hunharca kosuyor, zıplıyor, bırnırıne sarılıyor.. Şimdi diceksin benim çocugumun sucu ne, dızının dıbınde duruyor dıye..Evet ya bi bıkkınlık geldiözellikle çocuklar çok mahrum kaldı bi çok şeyden.Ana sınıfları açılırsa bi düşünmek isterim aşılama böyle devam ederse risk azalacaktır.Maske mesafe hijyen dikkat ediyorum ama bence önemli olan temas.
Benım doktor da ilk 6 ay aşı olamazsın dedı, o yuzden gebelık oncesı aşı mevzusunu halledıcez bi aksilik cıkmazsaOlmucam cnm ben 2.dozu doktorum olabilirsin dedi ama istemiyoruz eşim de bende
Selam canımAynen cnm bencede ya ne bileyim sonuçta yan etkisi de olabilir bebegime goze alamadım acikcasi bide cok güvendiğim yakın çevremde sağlık sektöründe çalışan bi kac kişiden fikir aldım onlar da olma dedi. Doktoruma sadece asi konusunda güvenmiyorum
Doğru bizim burada kimse dikkat etmiyor hatta biz dikkat edince abartıcı bile olduk.Bişey diyim mi bazen sadece ben mı dikkat ediyorum diyorum, dısarı ya bakıyorum cocuklara hunharca kosuyor, zıplıyor, bırnırıne sarılıyor.. Şimdi diceksin benim çocugumun sucu ne, dızının dıbınde duruyor dıye..
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba 13 haftalık gebeliğimde cinsiyet tahmini için doktora gittiğimizde doktor karaciğer ve bağırsaklarının karnının dışında kese de oluştuğunu farketti.Hemen bir perinatoloğa gittik doktor bebeği almamız gerektiğini almasakta çok fazla yaşayamıyacağını söyledi.Suni sancı ile normal doğum yaptım.Daha sonra kalan parçalar için kürtaja alındım.İlk gebeliğimdi psikolojik olarak çok yıprandım.Şimdi hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. 2-3 ay sonra ben denemeye başlamak istiyorum sizce çok mu erken?
Birşey kalmamış kuzu, test yapacak mısın yoksa adet geçsin diye mi bekleyeceksin.Beklemeler bitmiyor tabi bebiş bekle kontrol bekle doğsun diye bekleÇok iyi yapmışlar onlara da torun gelecek yeğen gelecek kolay mı Ben de batı bekliyorum artık test yapmak için çatlatma iğnesinden sonra 11.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?