Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman biz tahmin edelim cinsiyeti senin oğlun Olcak
Genel tahminler erkek yönünde ama ben kendimi bildim bileli hep kızım olsun istiyorum. Allah hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin de cinsiyeti önemli değil. İkisinde de yok nasıl olsa

İnşallah canım, herkes çok yoruldu artık, ama herzaman tedbirli olmak da fayda var.. Maske ile nefes almak o kadar zor ki, hele de konusmak zorunda kalıyorsan sürekli, daha bi zor.. İnsallah kurtulurz, eskiye döneriz
Evet ya bi bıkkınlık geldi özellikle çocuklar çok mahrum kaldı bi çok şeyden.Ana sınıfları açılırsa bi düşünmek isterim aşılama böyle devam ederse risk azalacaktır.Maske mesafe hijyen dikkat ediyorum ama bence önemli olan temas.

Hamile misiniz? Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gününde adet oldum. Bitti. 2 gün sonra lekelenme yaşayınca(çok açık renkte pembemsi bir leke kanama gibi değil) anlam veremedim. Geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu haftadan sonra bir test daha yaparım. Adet döngüm 32 33 gün sürebildiği için geçtiğimiz ay yaşadığım gebelikte de geç döllenme olmuştu. Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için

Merhaba,Nasıl bir adet peki az bi kanama olarak mı geçti? Benim arkadaşım bu şekilde 3 gün adeti sürmüş şüphelenmiş ve test yapınca hamile olduğunu öğrenmiş.
Merhabalar. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gününde adet oldum. Daha önceki adetlerime göre daha yoğun ve kahverengiye yakın koyulukta idi. Bitmesi gereken zamanda bitti. Ancak bittikten 2 gün sonra pembe renkli çok soluk renkte bir lekelenme oldu. Kan gibi bir şey değil. Anlam veremedim. Geçen hafta test yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet döngüm 32 33 gün sürebildiği için geç döllenme yaşamıştım daha önce. Acaba bu kez de mi öyle oldu dedim. Sanırım yerleşme olmadan pozitif çıkması da mümkün olmaz? Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için

Rica ederim umarım vardır inş.Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.Ama ben anlattığınız şekilde hamile olan duymadım açıkçası.Teyzem adet olurmuş her ay hamile iken ama miktarı, kanaması galiba azdır.

Olmucam cnm ben 2.dozu doktorum olabilirsin dedi ama istemiyoruz eşim de bende
Dimi ya içine sinmiyordur kuzum Hayırlısı olsun Olmamanın bi zararı var mı sadece koruyuculuğu mu azalıyor? Ona bir şey dedi mi doktorun?

Dimi ya içine sinmiyordur kuzum Hayırlısı olsun Olmamanın bi zararı var mı sadece koruyuculuğu mu azalıyor? Ona bir şey dedi mi doktorun?
Açıkçası ilk dozdan önce konuşmuştuk doktorumla cnm bidaha açmadım bu konuyu. Valla bilemiyorum belki de koruyuculugu azalır ama dediğin gibi içime sinmiyor

Dr. değilim canım ama bence doğru karar veriyorsun benim de hissiyatlarım bu yönde.Bebek ve aşı konusu çok hassas bir konu bence.
Aynen cnm bencede ya ne bileyim sonuçta yan etkisi de olabilir bebegime goze alamadım acikcasi bide cok güvendiğim yakın çevremde sağlık sektöründe çalışan bi kac kişiden fikir aldım onlar da olma dedi. Doktoruma sadece asi konusunda güvenmiyorum

Ee nasıl gidiyor gebelik bulantı yada halsizlik falan var mı?

Maalesef değilim, düşük yaptım
Ben tamamen yanlıs anlamışım, beklenen adet tarıhınden bahsediyorsunuz sandım, sizin bahsettigınız durumla ilgili arkadaslar yorum yaparlar belkı

Bişey diyim mi bazen sadece ben mı dikkat ediyorum diyorum, dısarı ya bakıyorum cocuklara hunharca kosuyor, zıplıyor, bırnırıne sarılıyor.. Şimdi diceksin benim çocugumun sucu ne, dızının dıbınde duruyor dıye..

Selam canım Ben doktorumdan her konuda memnunum bu aşı meselesini de sormuştum tam aşı randevusu alacağım sıra hamile kalmıştım. Net bir şekilde önermiyorum dedi. Şu an ya da yıllar sonra nasıl etkisi olur bilemeyiz bence göze alınabilecek bir risk değil dedi.

Doğru bizim burada kimse dikkat etmiyor hatta biz dikkat edince abartıcı bile olduk.Bizim ki de ilk günlerdeki gibi değil tabi babasıyla çıkıyorlar benimle annemlerin orada bahçe de benim kuzenlerimle oynuyor yoksa çocuk artık teknoloji bağışlası haline gelecek.

Geçmiş olsun canım benimde normal doğum gibi oldu kaybım. 3 ay sonra denemeye başlayabilirsin demişti bana doktorum canım ama kürtaj olmadı benim parça kalmamıştı çünkü, acaba kürtajdan dolayı mı 6 ay dedi sana, yani kürtaj işlemi oradaki dokuya zarar verdiği için mi uzun tuttu süreyi. Bence kontrol ettir kuzu, yani Bi 2 3 ay sonra rahmin durumuna göre hareket et, toparlanmışsa neden olmasın

Birşey kalmamış kuzu, test yapacak mısın yoksa adet geçsin diye mi bekleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…