Ay ben bunu unutmuşum kuzum yaa aklımdan çıktıKızlar belki katılmak istersiniz, hergun 1 kişiye 123 Yasini Şerif okunacak
Thread 'BÜYÜK HATİM 123 YASİN-İ ŞERİF GRUBU ' BÜYÜK HATİM 123 YASİN-İ ŞERİF GRUBU
Liste hazırlıyorlar canım, katılmak istersen ismini yazdırman gerek sırayla okuncakAy ben bunu unutmuşum kuzum yaa aklımdan çıktıokursam yazarım inşallah oraya
Haberlerde 3. Dozdan bahsediliyordu canım, hatta çapraz aşılama dan yani Çin olanlar alman alman olanlar Çin olacak gibi mesela 3. Dozu. Farklı varya notlardan korusun diye. Sürekli bir antikor söz konusu değil diyordu.Dimi ya sadece 1 ay kayıp olur onda da hsg çekilirinşallah doğrudur bakalım ben olursam sorucam zaten söylerim. Her kafadan ayrı ses çıkıyor biri de geçen gün 3 doz olcaz diyodu ama öyle bişey yoktur bence pek inanmadım
Yok kuzu katılmak için değil katkım olsun diyeListe hazırlıyorlar canım, katılmak istersen ismini yazdırman gerek sırayla okuncak
Sorma cnm cok kotu bulantilarim başladı kizimda hic yoktu bunda bi haftadır ara ara geliyodu ama bugün hic geçmediEe nasıl gidiyor gebelik bulantı yada halsizlik falan var mı?
Benimki hamielikte de olunuyor dedi ama açıkçası güvenemiyorum. Aynen öyle bencede sonuçta bebeğimizi duusnmek zorundayızSelam canımBen doktorumdan her konuda memnunum bu aşı meselesini de sormuştum tam aşı randevusu alacağım sıra hamile kalmıştım. Net bir şekilde önermiyorum dedi. Şu an ya da yıllar sonra nasıl etkisi olur bilemeyiz bence göze alınabilecek bir risk değil dedi.
Off bilirim bulantı çok zor.Sorma cnm cok kotu bulantilarim başladı kizimda hic yoktu bunda bi haftadır ara ara geliyodu ama bugün hic geçmedi
Bu ay artık ovulasyon zamanı geldi çattı göze alamam ama hamilelik olmazsa ben buna bir bakayım yaş gelmezse hemen aradan çıksın yoksa eğer hamilelik vs araya girerse bende aşı yaptıramam gibi göze alıp ama gebelik olmasa öncesinde ne kadar etkisini bilmesek de olmak istiyordum pıhtılaşma vs oluncaKan pıhtılasman var aslında senın doktoruna sorsana kuzum, bızım bi arkadas ası cıktıgında ilk olanlardan.. Pıhtılasması rapor edılmıstı. Hemen olursun sen de yaş falan beklemene gerek kalmaz
Yaa maşallah subhanallahİyi akşamlar kızlar bende Şubat sonu Mart başı gibi düşük yapmıştım beni bu gruba moral olsun diyeMammamia2 almıştı
Şimdi tekrar hamileyim şükürRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Geçmiş olsun canım, ama bulantı iyiye işaret, doktorlar ilk 3 ayda bulantı olmasını istiyorlarSorma cnm cok kotu bulantilarim başladı kizimda hic yoktu bunda bi haftadır ara ara geliyodu ama bugün hic geçmedi
Kese randevusu günü başladı bende de cnm.gerçekten cok zorluyor beni. Cok sukur bin şükür varlığına miniğimin ama gerçekten zormuş bulantıOff bilirim bulantı çok zor.Bulantının bir yanıda bebeğin kalp atışının başladığına işaret ben de bu şekilde oluyo.Bebek büyüyorsa bulantım artıyor.Şimdilik benim biraz azaldı diyebilirim.
Oyle diyolar cnm ama bulantı olmayıp sağlıkla kucagina alanlar da varGeçmiş olsun canım, ama bulantı iyiye işaret, doktorlar ilk 3 ayda bulantı olmasını istiyorlar
Ya merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?Geçmiş olsun canım, ama bulantı iyiye işaret, doktorlar ilk 3 ayda bulantı olmasını istiyorlar
Benim görümcem valla hiç olmadı 2 oğlunda da bulantısıYa merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
Varmış valla bizim komşulardan maşallah maşallahYa merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
Bence bünyesel kuzum bazı insanların böyle acı ağrı eşikleri çok yüksek oluyor fikrimce. Maşallah zıpkın gibi, 7 cm açılması oluyor birşey hissetmiyorlar. Bulantı ve baş ağrısı bende çok olurdu.Oyle diyolar cnm ama bulantı olmayıp sağlıkla kucagina alanlar da var
Aynen çok şükür iyi ki varlarKese randevusu günü başladı bende de cnm.gerçekten cok zorluyor beni. Cok sukur bin şükür varlığına miniğimin ama gerçekten zormuş bulantı
Zencefil ve nane çayı iyi gelir kuzum, azıcık kaşığın ucuyla nane çayına Bi çimdik at bal da kat. Bu bana çok iyi gelirdi ama 1 çay bardağından fazla içme şimdilikKese randevusu günü başladı bende de cnm.gerçekten cok zorluyor beni. Cok sukur bin şükür varlığına miniğimin ama gerçekten zormuş bulantı
Cumartesi yaparım muhtemelen canım sen ne yapacaksın?Birşey kalmamış kuzu, test yapacak mısın yoksa adet geçsin diye mi bekleyeceksin.
Bilmiyorum valla bizim geçen hafta biri olup geldi 28 gün demişler ona randevu bakıyordu ona göre herkese farklı mı söylüyorlar napıyorlar. Neyse bana çok fark etmez bebiş olursa yaptırmıcam olmazsa yaptırıcam canım.Haberlerde 3. Dozdan bahsediliyordu canım, hatta çapraz aşılama dan yani Çin olanlar alman alman olanlar Çin olacak gibi mesela 3. Dozu. Farklı varya notlardan korusun diye. Sürekli bir antikor söz konusu değil diyordu.1 aydan uzun sürüyor kuzu yaklaşık 1 buçuk ay arası uzun yani bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?