Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haberlerde 3. Dozdan bahsediliyordu canım, hatta çapraz aşılama dan yani Çin olanlar alman alman olanlar Çin olacak gibi mesela 3. Dozu. Farklı varya notlardan korusun diye. Sürekli bir antikor söz konusu değil diyordu. 1 aydan uzun sürüyor kuzu yaklaşık 1 buçuk ay arası uzun yani bence

Benimki hamielikte de olunuyor dedi ama açıkçası güvenemiyorum. Aynen öyle bencede sonuçta bebeğimizi duusnmek zorundayız

Sorma cnm cok kotu bulantilarim başladı kizimda hic yoktu bunda bi haftadır ara ara geliyodu ama bugün hic geçmedi
Off bilirim bulantı çok zor.Bulantının bir yanıda bebeğin kalp atışının başladığına işaret ben de bu şekilde oluyo.Bebek büyüyorsa bulantım artıyor.Şimdilik benim biraz azaldı diyebilirim.

Kan pıhtılasman var aslında senın doktoruna sorsana kuzum, bızım bi arkadas ası cıktıgında ilk olanlardan.. Pıhtılasması rapor edılmıstı. Hemen olursun sen de yaş falan beklemene gerek kalmaz
Bu ay artık ovulasyon zamanı geldi çattı göze alamam ama hamilelik olmazsa ben buna bir bakayım yaş gelmezse hemen aradan çıksın yoksa eğer hamilelik vs araya girerse bende aşı yaptıramam gibi göze alıp ama gebelik olmasa öncesinde ne kadar etkisini bilmesek de olmak istiyordum pıhtılaşma vs olunca

Yaa maşallah subhanallah çok güzel bir haber canım çoook sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah aminnn.

Kese randevusu günü başladı bende de cnm.gerçekten cok zorluyor beni. Cok sukur bin şükür varlığına miniğimin ama gerçekten zormuş bulantı

Oyle diyolar cnm ama bulantı olmayıp sağlıkla kucagina alanlar da var
Bence bünyesel kuzum bazı insanların böyle acı ağrı eşikleri çok yüksek oluyor fikrimce. Maşallah zıpkın gibi, 7 cm açılması oluyor birşey hissetmiyorlar. Bulantı ve baş ağrısı bende çok olurdu.

Kese randevusu günü başladı bende de cnm.gerçekten cok zorluyor beni. Cok sukur bin şükür varlığına miniğimin ama gerçekten zormuş bulantı
Aynen çok şükür iyi ki varlar ben de nede olsa geçici bi süreç diyorum kendimi öyle toparlarım hep. Ama benim aşırı oluyor ya ne bilim insanı hayattan soğutuyor bulantı.Ama kiminde geçici kimin de ise 9 aya kadar sürebiliyomuş.

Zencefil ve nane çayı iyi gelir kuzum, azıcık kaşığın ucuyla nane çayına Bi çimdik at bal da kat. Bu bana çok iyi gelirdi ama 1 çay bardağından fazla içme şimdilik

Birşey kalmamış kuzu, test yapacak mısın yoksa adet geçsin diye mi bekleyeceksin.
Cumartesi yaparım muhtemelen canım sen ne yapacaksın?
Bilmiyorum valla bizim geçen hafta biri olup geldi 28 gün demişler ona randevu bakıyordu ona göre herkese farklı mı söylüyorlar napıyorlar. Neyse bana çok fark etmez bebiş olursa yaptırmıcam olmazsa yaptırıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…