Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 4. Aydan sonra rahatlardım. Ama gerçekten kötü kuzu inşallah kimsenin o kadar uzun sürmez gerçekten insanı hayattan soğutur.

Benim ağrı eşiğim yüksektir ama bulantıya karşı güçsüz düşebiliyorum tansiyon düşüklüğü falan da oluyo ya gebelikte e yemen de lazım yiyemiyorsun o zaman kötüleşiyorsun artık vücut halsiz düşüveriyor.En güzeli bol bol sabır istemek.

Ya merak ediyorum bulantısız gebelik geçiren yok mu?
Var benim annem bulantısız geçirmiş hep söyler. Benim de bulantım olmamıştı pek öyle kuscak kadar değildi hafif bi rahatsızlık gibiydi. Bir de arkadaşımın da pek olmadı kusmadı o da. Ama mesela ablam ve halam kendi tükürüğünden bile tiksinirmiş. Ablam aşırı zayıflamıştı hiçbir şey yiyemiyordu Kişiden kişiye değişiyor o kalp atışıyla pek alakası olduğunu sanmıyorum kuzum nokta kadar şey zaten olcak olsa büyüdükten sonra olur esas 3 aydan sonra geçiyor bulantılar genelde

Bende adeti bekleyeceğim canım, düzenli oluyor diye benim için test gibi regl kırmızı kart yersem, artık çalışmalara devam yoksa hemen test alır bulur yaparım . İnşallah olur kuzum çok umutluyum bu ay senin için, Rabbim sağlıkla Nasib etsin
Bende sen gibi düşünüyorum canım, bebiş olursa bunu riske atamam herhalde. Ama olmazsa kısmet deyip yaptırırım. Valla benim aşıda 45 gün olmuş olacak

Bende 4. Aydan sonra rahatlardım. Ama gerçekten kötü kuzu inşallah kimsenin o kadar uzun sürmez gerçekten insanı hayattan soğutur.
Benim ilk gebeliğim de 8 ay sürmüştü ve hiç hap falan da kullanmamıştım.Bebek zayıf diyodu Dr. biraz vitamin birazda yüklenmeye çalışınca toparlamıştı.Birden bulantı kesilince benim iştahım açıldı ve yemeye başladım neyse ki hızla toparladı ve gayet büyük doğdu oğlum.

Ben de çatlatma iğnesi olduğum için bu sefer adet günüm belli zaten ctesi olmamış olursam geçmiş gibi oluyor o yüzden o gün dedim sen ne kadar gecikmesini bekliceksin ki?

Evet kuzu zorlukları var haklısın başka bir serumda veremiyorlar anca parol ve mide bulantısı için Bi ilaç Dua ve sabır kuzum Allah tüm hamişlere kolaylık versin inşallah. İsteyen arkadaşlarımıza bebiş

Sen annene çekersin inş. Yok benim gebelikte genelde öyle olur kalp atışıyla birlikte bulantı artar.Çünkü ilk düşüğümde bulantım bir anda gitti iştahım açıldı ve göğüs hassasiyetim de kaybolmuştu. Sorma diş fırçalamak tam işkence oldu, birde aşırı mide asidim yukarı çıkıyo su kusuyordum.Ağzımda hep kağıt mendil

Oooo çok uzun sürmüş kuzum, çok şükür toparlamışsın kuzum benim kızım çok ufak doğdu ama sağlıklıydı şükür ki, minnacık bir çipilgöz doktor teselli etmese ağlayacaktım, bakamadım diye lohusalık bambaşka birşey 4 sene beklemişim, bakmamıştım, ne yesem olmuyordu

Ben de çatlatma iğnesi olduğum için bu sefer adet günüm belli zaten ctesi olmamış olursam geçmiş gibi oluyor o yüzden o gün dedim sen ne kadar gecikmesini bekliceksin ki?
Wuhuu hadi çabuk gel cumartesi bende pazar ı beklerim kuzum, pazara kadar adet olursam zaten geçer, ama olmazsa pazartesi test normalde cumartesi benimde tarih ama 1 güncük de gecikme normaldir diye düşündüm ya 28 ya 29 günde oluyorum.

Bide aynı gün hamile kalmış olurmuşuz ne güzel olur ah hayaller

Seninki çok tuhafmış ama kuzum ya 8 ay nedir ablamın o kadar kötüydü su içse kusuyordu ona rağmen 4.ay geçti… 8 ay sürse 40 kilo kalırdı heralde ay kıyamam kuzum göğüs hassasiyeti falan hormonlarla alakalı düşük olacağı zaman azalıyor ya ondan ama kalp atışını bilemiyorum inşallah geçer bir an önce

Küçük doğunca küveze aldılar mı peki? Çok şükür sağlıklı olmaları en önemlisi. Sütün mü olmamıştı canım? Benim de süt, emzirme konusunda engin bilgilerinize ihtiyacım var, unuttuk da kaç yıl oldu benim de.

İnşallah balım ya çok güzel olur çifte süpriz olur hayali bile güzel

Diş fırçalamak aynen gerçekten kötü olurdum, bulgur pilavı, ceviz, tatlı şeyler. Bunları yiyemezdim okus pokus bu grubun hepsi hamile kalsın ve biz böyle şeyler konuşalım

Ay aynı gün test yapın bari Bize müjde verin inş.

Yok kuzu doktor muayenede ellerinden tuttu kızım bırakmadı asıldı oo çok güçlü dedi küveze falan gerek kalmadı. süt biraz sallantılı geldi canım ilk 2 ay, sonra tombik birşey oldu bizimki 4. Ayda toparladı, baya emdi, o konuda çok sorun yaşamadık elhamdülillah. Ay bunları konuştukça bebiş isteğim artıyor ama emzirme konusu beni çok zorlamıştı sürekli emzirmek möööö

Diş fırçalamak aynen gerçekten kötü olurdum, bulgur pilavı, ceviz, tatlı şeyler. Bunları yiyemezdim okus pokus bu grubun hepsi hamile kalsın ve biz böyle şeyler konuşalım
Amin inş.arkadaşlarla hep birlikte konuşalım bu konuları artık gelsin bu nazlı melekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…