- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Düşükten sonra gebe kalmak daha kolay demişti doktorum. 1 kere yumurtla sonra takip et dedi. Hemen kaldım ben. Darısı tüm isteyen arkadaşlaraMaalesef tam kanama olmadi bir turlu, 4-5 gundur koyu renk lekelenme seklinde bir geliyor bir gidiyor. Iki haftaya kadar tam adet gorursun dedi doktor ama bilmiyorum. Ben de hemen denemek istiyorum bebek icin. Boyle bekle bekle, cok zorlasiyor.
Sağolun. Eylül ün sonunda kanamam oldu düşük yaptım. 1 hafta kadar sürdü kanama. En son 8 ekimde kan verdim bhcg değeri sıfırlanmıştı. 24 ekimde adet oldum. Tam kanama olmadı mı sizde. Doktorum 40 güne kadar adetin olmayabilir demişti.
Amin. Size de sağlıklı doğumlarDusugun icin uzuldum ama hemen hamile kalmana cok sevindim :) insallah saglikli gebelik olur ve saglicakla alirsin bebegini kucagina..
Sağolun. Eylül ün sonunda kanamam oldu düşük yaptım. 1 hafta kadar sürdü kanama. En son 8 ekimde kan verdim bhcg değeri sıfırlanmıştı. 24 ekimde adet oldum. Tam kanama olmadı mı sizde. Doktorum 40 güne kadar adetin olmayabilir demişti.
İnşallah herşey istediğin gibi olur.Bugun 35. gun, haftaya Pazartesi doktordan randevu aldim. Eger haftasonu da adet gormezsem artik bir kan testi yaptiracagim. Cok zor geliyor beklemek.
Bugun 35. gun, haftaya Pazartesi doktordan randevu aldim. Eger haftasonu da adet gormezsem artik bir kan testi yaptiracagim. Cok zor geliyor beklemek.
Canim, durumlar nasil? Bi gelisme varmi?
Cok tesekkur ederim sorugun icin :) Dun gittim kan verdim, bugun sonuclari alacagiz. Ama Pazar sabahi hafif ancak kipkirmizi renkli bir kanama oldu, adetim basladi zannetim cok sevindim. Sonra pat diye kesildi. Arada sirada cok hafif lekelenme oluyor. Karnim agriyor, tamam bu sefer geliyor diyorum, yine yok ortada.
Bugun ya da yarin degil ama hafta sonu baslasa aslinda cok iyi olacak. Esim obur haftasonuna is seyahatine gidiyor, dondukten sonra tam yumurtlama donemi olur ama baslar mi baslamaz mi bilmiyorum; isimiz sansa kaldi.
Sizlerin durumu iyi gidiyordur insallah? Insallah ben de bu ay sonunda ya da Ocak ayinda mujdeli haber verebilirim :) Dusukten sonra daha kolay hamile kalmak icin birsey yaptiniz mi?
Bu arada yurtdisinda neredesiniz?
Sonucunu bekliyoruz merakla, Allah gönlüne göre versin. ben extra birşey yapmadım ve 1 adetten sonra hemen hamile kaldım. inşallah senin de güzel haberlerini bekliyoruz.Cok tesekkur ederim sorugun icin :) Dun gittim kan verdim, bugun sonuclari alacagiz. Ama Pazar sabahi hafif ancak kipkirmizi renkli bir kanama oldu, adetim basladi zannetim cok sevindim. Sonra pat diye kesildi. Arada sirada cok hafif lekelenme oluyor. Karnim agriyor, tamam bu sefer geliyor diyorum, yine yok ortada.
Bugun ya da yarin degil ama hafta sonu baslasa aslinda cok iyi olacak. Esim obur haftasonuna is seyahatine gidiyor, dondukten sonra tam yumurtlama donemi olur ama baslar mi baslamaz mi bilmiyorum; isimiz sansa kaldi.
Sizlerin durumu iyi gidiyordur insallah? Insallah ben de bu ay sonunda ya da Ocak ayinda mujdeli haber verebilirim :) Dusukten sonra daha kolay hamile kalmak icin birsey yaptiniz mi?
Bu arada yurtdisinda neredesiniz?
Uzuldum canim yaa. Insallah dedigin gibi bu hafta sonu adet olursun sende rahatlarsin.. Benim ilk aylar adetim duzen tutmadigi icin olmadi ama dusukten sonra ilk 6 ay hamile kalma oranin daha yuksekmis :) onu bende duydum. Bu arada. Benimde ara ara kanamam oluyordu ilk iki ayda.. Bisey yoktu ama. Birde benim yumurtlama gunum tamamen degisti dusukten sonra. Adetten 19 veya 20 gun sonraya gecti. Sabahlari vucut isini olcuyormusun?
Ben hollandada yasiyorum. Sen neredesin?
Benim dun kontrolum vardi. 11+5 ve 5,5 cm olmus bebegim. Zipliyordu icimde gorunce cok duygulandim ve ilk kez kalp atisini duydum. Hersey yolunda gibi busefer. Hala korkular var ama azaldi sukur. Dusukten sonra saglikli gebelik sansida yuksekmis. Bunu unutma insana pozitif enerji veriyor :)
Merhaba herkese,
En sonunda regl oldum. Dun hafif hafif baslamisti, bugun coskuyla geliyor. Adet gordum diye sevinecegim aklima gelmezdi yani :)
Simdi hesapladim, ovulasyon gunleri haftaya haftasonuna geliyor ve esim Hollanda'da olacak konferans icinBu demektir ki bu aydan bir urun alamayacagiz. Ama neyse, adet gordugume de sukurler olsun. Parmaklarim, bacaklarim sismisti artik su tutmaktan.
Takipte olMerhaba herkese,
En sonunda regl oldum. Dun hafif hafif baslamisti, bugun coskuyla geliyor. Adet gordum diye sevinecegim aklima gelmezdi yani :)
Simdi hesapladim, ovulasyon gunleri haftaya haftasonuna geliyor ve esim Hollanda'da olacak konferans icinBu demektir ki bu aydan bir urun alamayacagiz. Ama neyse, adet gordugume de sukurler olsun. Parmaklarim, bacaklarim sismisti artik su tutmaktan.
Canim cok sevindim ama yumurtlama gunun degisebilir.. Helede dusukten sonraki ilk bi kac ay.. Birde bakmissin esinin donmesine denk gelmis. Takip et derim :)
Takipte ol
Insallah canim, ben de ona biraz umit bagladim. Benim hep 10-11.gun olur yumurtlamam, belki diyorum 12-13.u gune kayar. O zaman tuttururuz. Tutmaz ise de onumuzdeki aya artik. Annem de bir adet daha bekle, hersey yerine otursun diyor ama yastan dolayi beklemek istemiyorum. Sizler kac yasindaydiniz? Ben 38 yasindayim tam.
Arkadaslar,
Dusuk sonrasi kanamasi cok olan oldu mu? Benim dogumdan sonra bile bu kadar kanamam olmamisti. Gerci sikayet etmiyorum, Allah'a sukur adet gordum ya.
Bu arada bu basliga bizler disinda katilimcinin gelmemesi ne kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?