Dusuk sonrasi hamileler buraya

Teşekkürler cevap verdiğiniz için ben 21 haftalık oğlumu kaybettim 11 ay önce o acıyı bilirim. Rabbim yardımcımız olsun.

Teşekkürler cevap verdiğiniz için ben 21 haftalık oğlumu kaybettim 11 ay önce o acıyı bilirim. Rabbim yardımcımız olsun.

Cok cok uzuldum, ilerlemis hamileliklerde iyice agirlasir acisi. Cok gecmis olsun. Umarim kollarin bir degil iki uc tane ile dolar. Yasin kac acaba?

Cok cok uzuldum, ilerlemis hamileliklerde iyice agirlasir acisi. Cok gecmis olsun. Umarim kollarin bir degil iki uc tane ile dolar. Yasin kac acaba?
32 yaşındayım. Çok sağol. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.

Canim oncelikle gecmis olsun. Insallah saglikli bi gebeliktir yinede. Malesef hic hcg baktirmadim lekelenmemde olmadi o yuzden cevap veremeyecegim..

Canim, illa ki 113 olacak diye birsey yok. Belki kan verdikten bir saat sonra 113 oldu, ne biliyorsun? Mutlaka bekle, sakin kurtaj ya da dusuk yaptirma. Belki artacak. Iki gun sonra bakin. Eger 230 civarlarinda ise ya da ustune ciktiysa tamamdir. Eger 200'un altinda ise hemen kurtaj yaptirma. Baska doktora da mutlaka sor, olur mu? Doktordan bir kac gun rica et. Hatta bir kan testi daha iste. Onun sonucuna gore davranin.

Lekelenme neden oluyor bilmiyorum. Benim kuzenimde olurmus. Benim hamileliklerimde hic olmadi.

Eşim de öyle diyor hemen kürtaj yaptırmayalım. Başka doktora da soralım diyor. Acaba başına böyle bir şey gelen var mı?

Eşim de öyle diyor hemen kürtaj yaptırmayalım. Başka doktora da soralım diyor. Acaba başına böyle bir şey gelen var mı?

Evet ben o kadar cok okudum bu konuda. Kendim dusuk yaparken bir suru forum ve sayfa dolastim. Bir cok kadina HcG cok dusuk, yukselmiyor, sen dusuk yapacaksin dedikten sonra bir bakmislar HcG gayet guzel yukselmeye baslamis. Sakin ama sakin kurtaj yaptirma. Iki gun beklemekten hic bir sey olmaz. Ve mutlaka baska bir doktora daha git.

Yalniz dis gebelik ise cok tehlikeli. Onu bir anlasinlar once.

Bir de niye kurtaj diye tutturdu ki? Hamileligin cok erken, kendi kendine birak dussun eger dusecekse de. Adet kanamasi gibi olacak, ama daha agiri. Keseyi gormezsin bile bu kadar erken. En guzel vucudun kendisi yapsin ne yapacaksa.

Bana saglikli gebelik gibi geliyor. Burda hcg'nin 2-3 gunde ikiye katlanmasi normal kabul ediyor. Sendede oyle devam ediyor zaten :)

Bir de niye kurtaj diye tutturdu ki? Hamileligin cok erken, kendi kendine birak dussun eger dusecekse de. Adet kanamasi gibi olacak, ama daha agiri. Keseyi gormezsin bile bu kadar erken. En guzel vucudun kendisi yapsin ne yapacaksa.

Sen ne yaptin??? Bi karin agrisi falan var mi?? Benim takip ettigim app'i karistiriyordum ve orda hergun karnimda kramplar oldugunu yazmisim. Hatta yumurtlamadan 5 gun sonra cok yogun akinti gelmisti.. Galiba yerlesme esnasinda :))

Sen ne yaptin??? Bi karin agrisi falan var mi?? Benim takip ettigim app'i karistiriyordum ve orda hergun karnimda kramplar oldugunu yazmisim. Hatta yumurtlamadan 5 gun sonra cok yogun akinti gelmisti.. Galiba yerlesme esnasinda :))

Merhaba, biz yumurtlama donemini gayet iyi degerlendirdik ve su anda bekleme asamasindayiz :) Sali gunu yumurtlama testi pozitif oldu, sanirim Sali ya da Carsamba yumurtanin atilmis olmasi lazim. Oyleyse bugun 2 yada 3.gun yumurtlamadan sonra.

Hafif kramplar var. Gouslerimde de hassasiyet var hafiften ama bunlarin hepsi yumurtlama sonrasinda ya da adet oncesinde oluyor. Umitlerimi cok yuksek tutmak istemiyorum, cok agliyorum sonra. Dusunmemeye calisiyorum :)

Hayirlisi canim.. Nar suyu icmeni tavsiye ederim :))

Hamile arkadaslar,

Ne olur benim icin dua edin. Ben de bu ay guzel haberi alayim ve saglikli bir hamilelik gecireyim. Bir daha yukselmeyen HcG, dusen progesteron, dusuk, kanama gibi seyleri ne ruhen ne de vucut olarak kaldirabilecek durumda degilim. O doktugum goz yasini ben bilirim, bitti artik aglayacak goz yasim kalmadi dedigimde bile aglamaya devam ettim.

Rahim duvarini kalinlastirdigi ve bebek daha iyi tutundugu soyleniyor. Onceki hamileligimde icmistim bu hamilelikte icmedim

Simdi okuyordum da bir cok degisik fikir var. Kimisi dusuge yola acar yemeyin diyor, kimisi de yeyin cok saglikli diyor. Benim de deli gibi nar cekiyor canim son iki gundur. Hayirdir insallah. Neyse ben abartmayayim yine de.

Simdi okuyordum da bir cok degisik fikir var. Kimisi dusuge yola acar yemeyin diyor, kimisi de yeyin cok saglikli diyor. Benim de deli gibi nar cekiyor canim son iki gundur. Hayirdir insallah. Neyse ben abartmayayim yine de.

Abartmadigin surece birsey olmaz canim :) Yerlestikten sonra birakiyorlar nar suyunu belki onunla alakasi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…