- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 28
- 44
- Konu Sahibi Melegimiz89
-
Rabbim insallah saglikli bebekler nasip etsin size bende eskiden hep buralardaYdim.birden eski günler aklima geldi 2 düsükten sonra artik benim cocugum olmaz diye artik kendimi avutuyodum ki tam ikinci düsükten bir ay sonra hic adet görmeden kizima hamile kaldim dedim
Aman sevinmiyom nasilsa buda düscek baktim yok hersey iyi ilerliyor ama icimde hep bi korkuylan dogurdum kizimi yakinda 7yasina gircekbir sene sonrada oglum katildi aramiza.icinizi ferah tutun iyi düsünün insallah sizinde bebisleriniz olcak
Cok sagol güzel dileklerin icin Rabbim sana ve diger arkadaslarada nasip etsinCok tesekkurler moral verdigin icin. Allah da senin cocuklarini sana ve esine bagislasin. Uzun ve saglikli yasamlari olsun.
Benim dusukten sonraki adetim bitmek uzere. 42.gunun sonunda adet gordum, ancak cok kanamam oldu. Bugun adetin 6.gunu ve hala biraz da olsa kanamam var. Normalde 5.gunde biraz damla halinde gelir ve biterdi. Sukurler olsun ki adet gordum, beklemekten patlayacaktim artik. Denemek istiyoruz bir an once ama bir yandan da korkuyorum. Acaba diyorum bir kere daha adet gorup oyle mi denesek, tekrar dusuk olur mu ki diye. Ama yasim 38, vakit kaybetmemem lazim...
Kızlar rabbim bana mucize verdi 1 yavru mu aldı 2 yavru verdi. İkiz hamileymişim. Allah hepinize nasip etsin inşallahhhh
InanamiyorumMuhtesem bir haber. Hem de ikiz. Biri oglan biri kiz olur insallah! Dusugun ne zaman olmustu?
Evet bahsetmiştin. İnşallah önümüzdeki ay olur. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil.Eylul sonundaydi galiba. Ben de tam yumurtlama zamanindayim ama esim Hollanda'ya gitti, konferansa
Marjo
Canim dusukten sonra yumurtlama gunun buyuk ihtimalle degisiyor demistim ya, sendede oyle oldu bence..
Bende bi kac ay ovulasyon testi ile takip ettim akintilarimida bu donemde cozebilmistim. Akintim basliyor iki uc gun yogun oluyor hafif sancilar cektikten sonra akintimda azalmaya basliyor ve ondan sonra ovulasyon testlerim pozitif oluyordu. Yani akinti baslamasindan yaklasik 5 gun sonra yumurtluyordum. Bi kac gun daha devam et bence. Akintili gunleri de degerlendir.. Yumurtlama gununden iki gun once birlikte olmus biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim :) o akinti zaten esinin spermlerini daha uzun yasatiyor.
Kisaca anlatayim.
1-2 gun yogun akinti
3 veya 4 gun ovulasyon testim pozitif oluyordu ve bundan 12-48 saat icinde yumurta zipliyor. Genellikle iki gun arka arkaya testler pozitif oluyor
Ayrica nerden duydun bilmiyorum ama ben hamile kaldigim ay bir hafta kadar gec yumurtladim ve simdiye kadar bi sorun yok sukur..
Marjo
Canim dusukten sonra yumurtlama gunun buyuk ihtimalle degisiyor demistim ya, sendede oyle oldu bence..
Bende bi kac ay ovulasyon testi ile takip ettim akintilarimida bu donemde cozebilmistim. Akintim basliyor iki uc gun yogun oluyor hafif sancilar cektikten sonra akintimda azalmaya basliyor ve ondan sonra ovulasyon testlerim pozitif oluyordu. Yani akinti baslamasindan yaklasik 5 gun sonra yumurtluyordum. Bi kac gun daha devam et bence. Akintili gunleri de degerlendir.. Yumurtlama gununden iki gun once birlikte olmus biri olarak sana bunu tavsiye edebilirim :) o akinti zaten esinin spermlerini daha uzun yasatiyor.
Kisaca anlatayim.
1-2 gun yogun akinti
3 veya 4 gun ovulasyon testim pozitif oluyordu ve bundan 12-48 saat icinde yumurta zipliyor. Genellikle iki gun arka arkaya testler pozitif oluyor
Ayrica nerden duydun bilmiyorum ama ben hamile kaldigim ay bir hafta kadar gec yumurtladim ve simdiye kadar bi sorun yok sukur..
Marjo
Kisaca anlatayim.
1-2 gun yogun akinti
O zaman soyle:
Cuma ve Cumartesi yogun akintim oldu
Pazar, yani bugun, akintim azaldi
O zaman seninki gibi olsa yarin ya da Sali gunu ovulasyon testinin pozitife donmesi lazim.
Ben hamile kalip dusuk yaptigim ayda 11.gunde ovulasyon testi pozitife donmustu. Bugun 12. gun ve hala negatif.
Bu dusuk meselesi de hamileligi seninki kadar ilerlemisler icin degil. Kimyasal hamilelik yani. Sonradan atilan ve dollenen yumurtanin tutunma sansi azaliyor anlaminda idi.
Cok tesekkur ederim cevabin icin, gercekten de sagol.
Bir de hangi ovulasyon testlerini kullaniyordun? Hangi marka yani?
Merhaba,
Bir sorum daha olacakti: dusukten once hangi gunler yumurtlama oluyordu, dusukten sonra hangi gune kaydi? Benim hala akintim var, seffaf ve uzayan akintidan, ama hala test negatif geliyor.
Düşükten once normalde 14. Gün oluyordu sonra duzensizlesmisti biraz. Düşükten sonra 19. Ve 20. Gün testler pozitif oluyordu yani 21/22 günde yumurtluyordum. Hamile kaldığım ay test kullanmadım ama derecemden biliyorum nezaman olduğunu:)
Canim,
Bir saat once ovulasyon testi yaptim ve hemen pozitife dondu :) Hakliymissin. Bugun benim 14.gunum ama ben normalde 11.gunde yumurtlardim. 3-4 gun gecikti :)
Seninle cok benziyor iyilesme surecimiz. Insallah benim hikayem de sizinki gibi guzel sonuclanir.
Sen hamilesin, benim icin dua eder misin? Bana da saglikli bir bebek nasip olsun, uyuyan, yemegini yiyen, ruhu da bedeni de saglikli. Gonlumden kiz bebek geciyor ya, yine de birsey demiyorum saglikli oldugu muddetce :)
Siz ovulasyondan once hangi gunler denemistiniz? Hatirlayabiliyor musun? Biz Persembe aksami, Cumartesi aksami ve Pazar aksami birliktelik yasadik ama dunu pas gectim. Icimden gelmedi, dinlenmek istedim. Bugun yine baslayacagiz, insallah kacirmamisizdir.
Aaay cok sevindim!!! Insallah duani ettim kabul olur canim. Bu ay guzel haberlerini aliriz umarim.
Ben normalde akintim basladigi an 1 gun arayla birlikte oluyordum. Spermin kalitesi bir gun arayla daha iyi oluyormus. En son pazar gunu birlikte olman guzel yani bugunu ve hatta persembeyide degerlendir derim ben :)
Adetim gecikti. Zaten polikistik overden dolayı düzenli gelmez. Kırmızı değil pembeydi rengi ve çok azdı. 3. Gün kan testi yaptı doktor. 17 çıktı. 4 gün sonra 56 çıktı. Doktor 2 gün sonra tekrar edelim ama büyük ihtimalle sağlıklı bir gebelik değil diyor. Kimyasal gebelik mi dış gebelik mi sizce?6 gündür pembe kahverengi akıntı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?