Dusuk sonrasi hamileler buraya

Gittin mi doktora? Merak ediyorum, insallah hersey iyidir.

Gittim canim. Dun okadar uzuldum ki yazamadim. Yanlis anlasilma olmus. Ben ultrason icin gittigimi sandim, onlarda sadece kalp dinlemek icin randevu yapmis. Ultrason yapacak doktor yoktu. Sadece kalbini dinleyip eve gitmek zorunda kaldik. Sukur bebegimin kalbi atiyordu ama onu gormeyi okadar cok istemistim ki tum gun heyecan yapmistim. Belki cinsiyetini ogreniriz demistim. Neyse, yapacak bisey yok. Sonrada oturdum aksam kafaya taktim bi haftada iki kere kalbi dinlendi acaba zararlimi diye google yaparken cok uzucu seyler okudum yine kendime stres yapacak birsey buldum.

Ne olursa olsun bebegim kalbi guzel atiyordu, bunun icin cok mutluyum. 150/160 atiyor dedi kadin. Kiz olur diyorlar ozaman, zaten 12 haftadaki ultrasondada kiz diye tahmin etmisti doktor. 10 gun sonra randevum var. Detayli ultrason yapilacak.. Bekleyecegiz artik.

Benim de "o kadar uzuldum ki" cumlesini okuyunca ilk kalbime inecekti. Birsey oldu zannettim...

Canim kalp atislarini duymussun (Ve evet kalp atislarindan cinsiyet belli oluyor. Benim kizimda da boyle idi) :) Saglikli ya, baloncuklar, misirlar patliyor ya icinde sen ona bak :) 10 gun cabucak gecer. Bak ne gunler gecti gitti. Ben gecmez bitmez diyordum. Sen kendine dikkat et, bebeginin hareketlerini de sik sik kontrol et :)

Sevgiler,

Ozur dilerim hihi.. Esim de senin dediginin aynisini dedi. O an uzuldum iste kizdim neden goremedim diye :) simdi dusununce sacma geliyor ve mutluyum tekrar.

Dun aksam iki kere daha hissettim. Gun icinde hissetmiyorum. Sadece koltukta keyif yaparken. Yataktan uyuyana kadar bekledim ama bir daha hissettirmedi bizimkisi.

Rabbim insallah sanada nasip etsin gercekten hep aklimdasin. Seninde bi 2019 model bebegin olur ve birde bakmissin bu gunler gecmis dogmuslar ve biz bebeklerimiz hakkinda konusuyoruz :))

Sagol yaaa :) Insallah, ben de cok umitliyim bu gelecek aylardan. Ayin 15'inde kontrole gidiyorum, bir baksinlar bu miyom vs bir sorun eskil ediyor mu diye. Bir de ozellikle yumurtlama gununu sectim ki belki o da gorulur diye.

Gun icinde hissetmiyorsan seninki aksamci olacak demektir :) Saka, saka. Soyle ki: Anne gun icinde dolanirken karindaki bebek besik gibi sallandigi icin uyuma halinde daha cok. Anne uyurken besik efekti kalmiyor tabii, bebek uyanip tekmelemeye, harekete basliyor. Ondan oluyor sen uzaninca onun harekete gecmesi :)

Eger bu ay hamile kalirsam bebek benim dogumgunumde geliyor. Ne kadar guzel bir dogumgunu hediyesi olur bana :)

Doktor kimyasal gebelik dedi kesin. Kendiliğinden gitmiş. Yani iğneye gerek kalmadan. Son hcg değerim 3. Kürtaja da gerek yok içerisi temiz dedi. Allah tekrar yaşatmasın. Çok ağrım kanamam oldu. Sağlıkla bir gün anne olurum inşallah.

Selam canim,

Bebeginin kalbi 13 haftada mi durmus yoksa 13 haftalik kontrolundemi ogrendin. Benim bebegimin kalbi 9 haftada durmus ama bende 3 hafta sonra ogrenmistim.

Insallah bu hamileligin saglikli gecer ve saglikli bir bebek alirsin kucagina..
Merhaba canım durumunu okudum Rabb'im evladını sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bende aynı senin gibi 17 Aralık'ta 12. Haftada bebeğimin kalbinin durduğunu ogrendim 9. Haftada kalmıştı gelişimi kendiliğinden düşürdüm çok şükür 2 hafta kanamam devam etti kahverengi çok az bı gün var bı gun yok derken bitti bı hafta sonra yani şuan 4 gündür felan yine kanamam var adet mı bu şimdi tam adet kanaması gibi değilde ? Ve senin düşükten ne kadar sonra gebeligin olustu?

Kötünün iyisi insan böyle bir durumda kürtaj olmadığına seviniyor. Benim de çok ağrılı olmuştu. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yavrunu kucağına alırsın

Kötünün iyisi insan böyle bir durumda kürtaj olmadığına seviniyor. Benim de çok ağrılı olmuştu. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yavrunu kucağına alırsın
Yanlış yazmışım şimdi fatk ettim canım dış gebelik dedi kesin.

Bununla gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda rabbim saglikli gebe kalip anne olmayi nasip eder sana

Merhaba canim, amin canim tum isteyen ve hamilelere insallah. Evet ayni benim yasadiklarimi yasamissin.. Allah sabir versin. Ben hamile olsam bile hala etkisinden kurtulamadim ve hala sanki ayni seyleri yasayacakmisim dusuncesi var. Rahat geciremiyorum gunleri. Bendede kendiliginden dustu ve bebegim oldugu gibi dustu. Keseyi actik ve bebegimizi gorduk. Tamamlanmis bir bebekti herseyi belliydi cinsiyeti haric. Sabahina gomduk zaten esimle birlikte.. Cogu dusuk yapanlar hic birsey gormuyor ama ben o gorduklerimi unutamiyorum....

Bendede ilk donem adetim duzen tutmadi ve ara ara ara kanamalarim oldu. Subat sonu dusuk yapti. Mayis gibi adetim duzene girdi ve ekim ayinin ilk gunleri hamile oldugumu ogrendim. Rahmin temizse cok azda olsa adetten sayabiliyorsun. Yumurtlama olmadan adet goruyorsundur belki. Yada rahim son temizligini yapiyor.

Canım benim içini rahat tut inşalllah herşey Allah dan sen kotu dusundukce kötü olacaksın o yüzden herşeyde Rabbim e dayanmak en güzeli bende gördüm bikiybi musun eli kolu yüzü tamamdı bizimki patoloji ye gitti gomemedik o yüzden evet adet sayacağım canım galiba bizde 3-4 ay bekleyeceğiz o zaman düzene girer insallah da ben geç 2 ayda bir adet oluyorum o yüzden bir kere normal adet görsem yeter yani bana yaza doğru da anca atlatirim o zaman başlarız düşünmeye duyorum ama gec mi olur 6 ay acaba?

Insallah canim... Cok sagol.. Evet Allah'a emanet o herseyin iyisini bilir.. Arastiracaklar mi? Sonuclari nezaman alacaksin? Ben yurt disinda yasiyorum burda maalesef bakmadilar bile.

Dusukten sonra belki oda duzene girer. Benimkide dogum kontrol hapindan sonra duzensizlesmisti ama yinede cok cabuk hamile kaldim. Dusuk yaptim. Ilk iki ay haric tumden duzene girdi birden. Hic aliskin degildim son seneler :)

Bana ilk adetini bile beklemene gerek yok demisti doktorum. Hatta dusukten sonra ilk 6 ay saglikli gebelik gecirme ihtimalin daha yuksekmis. Vucut icin daha rahat ve kolay oluyormus. Eger psikolojik olarak hazirsan bence bekleme akisina birak. Olsun olsun diyede ugrasma cunku ozaman sanki olmuyor :) yani benim tecrubem

Evet arastirilacak biz öyle istedik bı daha aynı şeyi yaşamamak için ne sıkıntı varsa öğrenelim diye.. yaaa insallah düzene girer ya çok duzensiz benim bir kere soğan suyu yapmistim 3 ay duzenli gelmişti yine bir soğan suyu yapasim var ama. Bakalım biraz zaman geçsin bakalım duzenli mi olacak sonuçları haftaya alacak gibiyiz kan pıhtılaşmasi yada uyuşmamasi var mı ona da baktiracagiz gerek olursa genetik testte bakalım canım herşeyin hayırlısı... Senin adına çok mutlu oldum maşallah nerdeyse 5 aylık olacaksin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin

Hayırlı geceler bayanlar bende düşük yaptım 6 eylül de doktor 2 ay korunma vermişti ne kadar sürede hamile kaldınız düşük tehlikesi varmıydi hamile olan bayanlar tecrübelerinizi anlatirmisiniz

Herkese merhaba. Ben de 5 yillik bir bekleyisin ardindan gecen ay hamile oldugumu ogrenmistim. Esimle havalara ucmustuk. Ancak basta her sey yolunda giderken yedinci haftanin icinde kalp atisi olmadigindan aldirmak zorunda kaldik. Tam 1 hafta oldu kurtaj olali. Bu ilk hamileligimdi. Yasim 40 bu arada. Doktor 2 kez daha adet gordukten sonra yeniden deneyebilecegimizi, aksi halde daha erken bir donemde hamile kalirsam yine ayni sonucla karsilasacagimizi soyledi. Benim merak ettigim buna benzer bir durum yasayan var mi? Varsa kurtajdan ne kadar zaman sonra korunmayi biraktiniz? Bir de hep kafama takiliyor, acaba hemen doktorun dedigini yapip aldirmayip biraz daha beklesemiydik ki? Gelisme olur muydu? Gerci doktorun dedigine gore besinci haftanin icinde kalp atisinin duyulmasi gerekirmis. Ayrica az da olsa kanamam da vardi, hatta bunun icin igne oluyordum. Ayrica son kontrolumde kesede duzensizlikler baslamis demisti. Kafamda deli sorular..

Haberlerini bekliyorum canim.. Sogan suyu tecrubem yok

Hayırlı geceler bayanlar bende düşük yaptım 6 eylül de doktor 2 ay korunma vermişti ne kadar sürede hamile kaldınız düşük tehlikesi varmıydi hamile olan bayanlar tecrübelerinizi anlatirmisiniz

Gecmis olsun, Allah sabir versin.. Ben subat sonu dusuk yaptim. Mayista kanamalarim gecti adetim duzene girdi ve ekim ayinda hamileydim. Dusuk tehlikem yoktu. Suan 18. haftadayim.. haftaya randevum var merakla bekliyorum. Insallah hersey yolundadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…