kuzum dıs gebelık 5 6 hafta ıcınde tespıt edılmelı ya allah korusun sen yıne de 6. haftada falan bı gıt kontrol ettır^^ hayırlısıyla dogsun ınsallah ^^Merhaba kızlar :) tam bir ay önce düşük yaptım. Korunmak istemedim, ilk gebeliğimdi ve tek tesellim yeniden hamile kalmak gibi düşündum. İlk gebeligim 8 ay sonunda olmuştu ve düşükten sonra da hemen hamile kalmam herhalde diye düşündüm. Şu anda, diğer hamileligimde yaşadığım belirtileri tekrar yaşadığım için test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Henüz kan testi vermeyi düşünmüyorum, sanırım biraz daha beklemeliyim.
Çok garip bir psikoloji içerisindeyim. Doktora gitmek, doktor yüzü görmek istemiyorum. Diğer hamılelıgımde doktordan çıkmadım resmen, hep bir sorun yaşıyordum düşme evresinde. Su an sizce ne yapmalıyım?
Acaba kalp atışlarını duyabilecek zamana gelmesini mi beklemeliyim?
Yeni düşük yaptığım için daha mı hassas olmalıyım? Kafam cok karışık :)
Anladım canım. Geçen gebeligimde 6.Haftada gittim ve karnimdan görmemişti, çünkü rahmin biraz arkaya doğru demişti. Ancak 7. Haftada falan görmüşlerdi. Su an tüm bunları yaşama ihtimali beni çok tedirgin ediyor :)kuzum dıs gebelık 5 6 hafta ıcınde tespıt edılmelı ya allah korusun sen yıne de 6. haftada falan bı gıt kontrol ettır^^ hayırlısıyla dogsun ınsallah ^^
Ben kürtaj olmadım kendisi düştü. Bu yüzden rahmimin daha cabuk toparlanacagini söylüyorlar. Psikolojik olarak biraz bekleyebilecegimi söyledi doktorum ama illa korun demedi açıkçası. Ben de korunmadim. Hayırlısı :/umarım tekrar olmaz.bende kutraj oldum bir ay önce ama doktorlar hemen önermiyor hamilelik
yaa sizinde vardır inşallah gebelik belitrileri varmı ilk begeliğinizdeki gibiBende 1 ay önce düşük yasadim kürtaj oldum test yaptım silik çizgi çıktı yarın kontrole gitmek istiyorum kan vericem acaba eskiden kalan beta mi yeni gebelik mi diye
Arada karin ağrısı gibi bi ağrı oluyo göğüslerim acımaya başladı30 ile 40 gün bekleyin diyorlar adet belirtiside yokmu.
süpheliiArada karin ağrısı gibi bi ağrı oluyo göğüslerim acımaya başladı
süpheliiArada karin ağrısı gibi bi ağrı oluyo göğüslerim acımaya başladı
burayada yazın durumunu lutfen merak ederim.Yarın sabah tekrar bi test yaparım sonra doktorada giderim inşallah hayirlisi
Yazarım tabi kiiburayada yazın durumunu lutfen merak ederim.
Aynı benim de böyle :)Arada karin ağrısı gibi bi ağrı oluyo göğüslerim acımaya başladı
Sen naptin peki test yada kan verdin mi ne zaman ve kaç haftalikti düşük yaptığındaAynı benim de böyle :)
Bence doktora gitmeden önce hcg değerlerinizi kontrol edin zaten 6 hafta olmadan net kese görünmüyor. Hayırlı olsun bu aradaMerhaba kızlar :) tam bir ay önce düşük yaptım. Korunmak istemedim, ilk gebeliğimdi ve tek tesellim yeniden hamile kalmak gibi düşündum. İlk gebeligim 8 ay sonunda olmuştu ve düşükten sonra da hemen hamile kalmam herhalde diye düşündüm. Şu anda, diğer hamileligimde yaşadığım belirtileri tekrar yaşadığım için test yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Henüz kan testi vermeyi düşünmüyorum, sanırım biraz daha beklemeliyim.
Çok garip bir psikoloji içerisindeyim. Doktora gitmek, doktor yüzü görmek istemiyorum. Diğer hamılelıgımde doktordan çıkmadım resmen, hep bir sorun yaşıyordum düşme evresinde. Su an sizce ne yapmalıyım?
Acaba kalp atışlarını duyabilecek zamana gelmesini mi beklemeliyim?
Yeni düşük yaptığım için daha mı hassas olmalıyım? Kafam cok karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?