Düşük sonrası hemen hamile kalmak

Hayır canm ben dinlenmeye karar verdim o yüzden korundum dr da dinlenmelisin dedi 1 yilda 3 dusuk yaptım en son kasımda oldu bu gun regl günüm olsun da bu ay tekrar denemek istiyorum
Anlıyorum Allah yardımcıniz olsun inşallah.

2 gün önce gebelik testi yaptım negatif erken testtende yaptım oda negatif beklemelimiyim
Ben acikcasi 2 aralikta erken gebelik testi yapmistim tek cizgiydi ama 6 aralikta yeniden yaptim hala adetim gelmeyince cift cizgi gordum sok oldum bekle istersen sende

Hayır canm ben dinlenmeye karar verdim o yüzden korundum dr da dinlenmelisin dedi 1 yilda 3 dusuk yaptım en son kasımda oldu bu gun regl günüm olsun da bu ay tekrar denemek istiyorum
Ablacım benim betam çok düşüktü belki hatırlarsın seninle dertlesmistik ilk sen ogrenmistin 2 gün sonra düşük yaptım zaten 16da öğrendim 7ye düşmüştü benim tekrar baktirmama gerek yok bence

Ben acikcasi 2 aralikta erken gebelik testi yapmistim tek cizgiydi ama 6 aralikta yeniden yaptim hala adetim gelmeyince cift cizgi gordum sok oldum bekle istersen sende
Ara ara çok mide ağrım oluyor inşallah görürüm sabki erken gebelik testinde hayalet cizgi gördüm gibi oldu ama bilemedim. Bide benim düşük yaptığım gün 7ydi zaten bidaha olcturmedim o yüzden 100lerde olsaydı yapardım sizinki daha yuksekti sanırım demi abla

Bende düşük yaptıktan 2 buçuk ay sonra falan hamile kaldım düşükten sonra hiç korunmadım olucaksan olur diye düşündüm çok şükür rabbim beklemedi

Ablacım benim betam çok düşüktü belki hatırlarsın seninle dertlesmistik ilk sen ogrenmistin 2 gün sonra düşük yaptım zaten 16da öğrendim 7ye düşmüştü benim tekrar baktirmama gerek yok bence
Valla canm burda o kadar çok insan var ki hatırlamadım ama 1 ay önce 7 se şuan sıfırlamıştır

Bende düşük yaptıktan 2 buçuk ay sonra falan hamile kaldım düşükten sonra hiç korunmadım olucaksan olur diye düşündüm çok şükür rabbim beklemedi
Hayırlı olsun bebeğiniz :) ben de korunmadim ama ilk ay hamile kalamadım. Bilmiyorum bu ay ne olacak ama çok da kasmiyorum kendimi açıkçası. Kendimi farklı şeylere verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun, stres yapmak istemiyorum artık bebek için :)

Benim 400lerden sonra dusus olmustu canim

Aynen öyle biraz da düşünmemek akışına bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…