8 haftalıkti. Idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Yılbaşında düşük yapmıştım yani henüz yeni olması lazım hamile kaldıysam, o yüzden silik çıkmıştır diye düşünüyorum canım. Henüz kan vermedimSen naptin peki test yada kan verdin mi ne zaman ve kaç haftalikti düşük yaptığında
Evet hcg baktiracagim haftaya inşallah :) 6 bile değil en az 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Çok sagolun :)Bence doktora gitmeden önce hcg değerlerinizi kontrol edin zaten 6 hafta olmadan net kese görünmüyor. Hayırlı olsun bu aradasağlıkla gelsin inşaallah
Rahim hazır değilse zaten gebe kalinmaz diye okumuştum. Belli bir yaş üzerindekilere zaten korunma onermiyoruz dedi doktorum. Benim yaşım 24 ama yine de korunmak istemedim. İlk gebeligimdi ve zor bir süreçti, ancak bu şekilde toparlarım diye düşündüm. Belki doğru bir düşünce değil ama :)Merhabalar,
1,5 ay önce düşük yaptım. Doktorlar genellikle 6 ay toparlanma süreci veriyor.
Fakat doktorum rahminin toparlanması için 3 adet dönemini geçirmemi ve fazla arayı uzatmamamı söyledi.
Ben de 2. adet döneminden sonra düşünüyorum.
Bir bakıma da doktoların neden beklememiz gerektiğini söylediklerini çok iyi anlıyorum.
Çünkü , ilk reglimi olduktan sonra 4. günde kesildi. Sonra bir hafta sonra başladı.
Aslında rahminin toparlanması çabuk olmuyor.
Dayanabilirseniz ne mutluEvet hcg baktiracagim haftaya inşallah :) 6 bile değil en az 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Çok sagolun :)
Aslında dayanabilir miyim ben de bilmiyorum. Fakat bir önceki hamılelıgımde doktordan yana yüzüm gülmedi, hep hastanelerdeydim, şu an bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum :))Dayanabilirseniz ne mutluben dayanamıyorum. Ben de düşükten bir ay sonra hamile kaldım bir kez adet gördüm sadece. Su an için bir sıkıntı yok inşaallah sizin için de bir sıkıntı yoktur
Hayır rahim hazır değilse gebe kalınmaz değil, kalınır. Hatta gebelikte rahim genişler; büyür yani. Düşük kürtaj bunlardan sonra en az 2 adet dönemi beklemenin sebebi rahmin eski haline dönmesini beklemek için bebeğin rahatça tutunabilmesi için.Rahim hazır değilse zaten gebe kalinmaz diye okumuştum. Belli bir yaş üzerindekilere zaten korunma onermiyoruz dedi doktorum. Benim yaşım 24 ama yine de korunmak istemedim. İlk gebeligimdi ve zor bir süreçti, ancak bu şekilde toparlarım diye düşündüm. Belki doğru bir düşünce değil ama :)
Rahmin genisledigini biliyorum. Gittiğim kontrolde rahmimin eski haline döndüğünü söylemişti doktorum. Kürtaj olmadım çünkü, kendisi düştü. Kolay toparlanmami buna bağlıyorum en azından. Korunmamak evet pek mantıklı degildi, tamemen psikolojik sebeplerle yaptığım bir şey oldu. Neyse umarım sağlıklı bir şekilde tutunur, teşekkürler :)Hayır rahim hazır değilse gebe kalınmaz değil, kalınır. Hatta gebelikte rahim genişler; büyür yani. Düşük kürtaj bunlardan sonra en az 2 adet dönemi beklemenin sebebi rahmin eski haline dönmesini beklemek için bebeğin rahatça tutunabilmesi için.
Ben şimdi çıktım doktordan beta 7.26 çıktı benimde sanırım dusukten kalan hala kurtajdan beri 32.gundeyim adet olmayı beklicem 45 güne kadar bakalım nasip8 haftalıkti. Idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Yılbaşında düşük yapmıştım yani henüz yeni olması lazım hamile kaldıysam, o yüzden silik çıkmıştır diye düşünüyorum canım. Henüz kan vermedim
hemen sıfırlanmıyor demek ki hay allah inşallah en kısa zamanda olur.Ben şimdi çıktım doktordan beta 7.26 çıktı benimde sanırım dusukten kalan hala kurtajdan beri 32.gundeyim adet olmayı beklicem 45 güne kadar bakalım nasip
Gerçekten miBen şimdi çıktım doktordan beta 7.26 çıktı benimde sanırım dusukten kalan hala kurtajdan beri 32.gundeyim adet olmayı beklicem 45 güne kadar bakalım nasip
Benim de şu an 30. Günüm. Testte dün de bugün de silik bir çizgi çıkıyor. Ama neyden olayı bilmiyorum. Önceki gebeligimle alakalı olabilir mi acaba.. Su an doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası ya yüzleşmeye hazır değilim. Sizce ne zaman gitmeliyim? İdrar testini birkaç gün sonra tekrarlasam mi ne yapsamBen kimyasal gebelik gecirdikten sonra hemen hamile kaldim dusukten sonra 31.gun test yaptigimda tek cizgiydi hala gelmeyince 35.gun yaptm cift cizgi cikti sonra 4 gun sonra gittigimde hcg degerim 432 idi doktorum bnm de ilk basta betamin daha 0 olmadgni dusunmustu ama degeri gorunce sok oldu ve hcg 2 gun sonra 2.5 katina yulseldi kesinlesti umudunuzu kaybetmeyin hicbir zmn
Tekrarlayin bence cunku hcg degeri yukseldikce cizgi de koyulasiyor inanin bende cift cizgi gordugumde emin olamadim ta ki kan degerimi ogrenene kadar evet hayal kirikligina ugrayabilirsiniz ama yine de umudunuzu kaybetmeyin rabbim elbet bir gin hayirlisini verirBenim de şu an 30. Günüm. Testte dün de bugün de silik bir çizgi çıkıyor. Ama neyden olayı bilmiyorum. Önceki gebeligimle alakalı olabilir mi acaba.. Su an doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası ya yüzleşmeye hazır değilim. Sizce ne zaman gitmeliyim? İdrar testini birkaç gün sonra tekrarlasam mi ne yapsam
İnşallah çok sagolun, birkaç gün sonra testi yineleyim o zamanTekrarlayin bence cunku hcg degeri yukseldikce cizgi de koyulasiyor inanin bende cift cizgi gordugumde emin olamadim ta ki kan degerimi ogrenene kadar evet hayal kirikligina ugrayabilirsiniz ama yine de umudunuzu kaybetmeyin rabbim elbet bir gin hayirlisini verir
İnşallah canımhemen sıfırlanmıyor demek ki hay allah inşallah en kısa zamanda olur.
Bence bi doktora gozuk derim belli olmaz ama inşallah bebiş vardirGerçekten miacaba ben de böyle olabilir miyim ya üzüldüm şu anda
Evet canım görüneyim sağolasinBence bi doktora gozuk derim belli olmaz ama inşallah bebiş vardir
Regl gordunuzmu bende sizin gibi 30 ocakta kimyasal geçirdim ve hiç korumadım daha regl olmadım ve mide yanmam varBen kimyasal gebelik gecirdikten sonra hemen hamile kaldim dusukten sonra 31.gun test yaptigimda tek cizgiydi hala gelmeyince 35.gun yaptm cift cizgi cikti sonra 4 gun sonra gittigimde hcg degerim 432 idi doktorum bnm de ilk basta betamin daha 0 olmadgni dusunmustu ama degeri gorunce sok oldu ve hcg 2 gun sonra 2.5 katina yulseldi kesinlesti umudunuzu kaybetmeyin hicbir zmn
Hayir canim regli olmadan hamile kaldimRegl gordunuzmu bende sizin gibi 30 ocakta kimyasal geçirdim ve hiç korumadım daha regl olmadım ve mide yanmam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?