Düşük sonrası hemen hamile kalmak

Sen naptin peki test yada kan verdin mi ne zaman ve kaç haftalikti düşük yaptığında
8 haftalıkti. Idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Yılbaşında düşük yapmıştım yani henüz yeni olması lazım hamile kaldıysam, o yüzden silik çıkmıştır diye düşünüyorum canım. Henüz kan vermedim

Bence doktora gitmeden önce hcg değerlerinizi kontrol edin zaten 6 hafta olmadan net kese görünmüyor. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşaallah
Evet hcg baktiracagim haftaya inşallah :) 6 bile değil en az 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Çok sagolun :)

Rahim hazır değilse zaten gebe kalinmaz diye okumuştum. Belli bir yaş üzerindekilere zaten korunma onermiyoruz dedi doktorum. Benim yaşım 24 ama yine de korunmak istemedim. İlk gebeligimdi ve zor bir süreçti, ancak bu şekilde toparlarım diye düşündüm. Belki doğru bir düşünce değil ama :)

Evet hcg baktiracagim haftaya inşallah :) 6 bile değil en az 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Çok sagolun :)
Dayanabilirseniz ne mutlu ben dayanamıyorum. Ben de düşükten bir ay sonra hamile kaldım bir kez adet gördüm sadece. Su an için bir sıkıntı yok inşaallah sizin için de bir sıkıntı yoktur

Dayanabilirseniz ne mutlu ben dayanamıyorum. Ben de düşükten bir ay sonra hamile kaldım bir kez adet gördüm sadece. Su an için bir sıkıntı yok inşaallah sizin için de bir sıkıntı yoktur
Aslında dayanabilir miyim ben de bilmiyorum. Fakat bir önceki hamılelıgımde doktordan yana yüzüm gülmedi, hep hastanelerdeydim, şu an bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum :))
İnşallah çok sagolun. Siz kaçıncı aydasiniz?

Doktora gitmek, doktor yüzü görmek istemiyorsunuz.
Peki neden düşükten sonra korunmadınız ? keşke birkaç ay bekleseydiniz yaşınız genç ise.. Hayır aynısını yaşadım hatta daha ilerisini 13 haftalık bebeklerim karnımda öldü kürtaj la alındılar.. 5 ay düşünmedim. Hatta bana kalsa daha da düşünmeyecektim ama korunduğum halde hamile kaldım.. Keşke rahim biraz dinlenseydi..
Her neyse bu gebelikte daha dikkatli olun, umarım sağlıkla tutunur.

Hayır rahim hazır değilse gebe kalınmaz değil, kalınır. Hatta gebelikte rahim genişler; büyür yani. Düşük kürtaj bunlardan sonra en az 2 adet dönemi beklemenin sebebi rahmin eski haline dönmesini beklemek için bebeğin rahatça tutunabilmesi için.

Rahmin genisledigini biliyorum. Gittiğim kontrolde rahmimin eski haline döndüğünü söylemişti doktorum. Kürtaj olmadım çünkü, kendisi düştü. Kolay toparlanmami buna bağlıyorum en azından. Korunmamak evet pek mantıklı degildi, tamemen psikolojik sebeplerle yaptığım bir şey oldu. Neyse umarım sağlıklı bir şekilde tutunur, teşekkürler :)

Ben şimdi çıktım doktordan beta 7.26 çıktı benimde sanırım dusukten kalan hala kurtajdan beri 32.gundeyim adet olmayı beklicem 45 güne kadar bakalım nasip

Ben şimdi çıktım doktordan beta 7.26 çıktı benimde sanırım dusukten kalan hala kurtajdan beri 32.gundeyim adet olmayı beklicem 45 güne kadar bakalım nasip
hemen sıfırlanmıyor demek ki hay allah inşallah en kısa zamanda olur.

Gerçekten mi acaba ben de böyle olabilir miyim ya üzüldüm şu anda

Ben kimyasal gebelik gecirdikten sonra hemen hamile kaldim dusukten sonra 31.gun test yaptigimda tek cizgiydi hala gelmeyince 35.gun yaptm cift cizgi cikti sonra 4 gun sonra gittigimde hcg degerim 432 idi doktorum bnm de ilk basta betamin daha 0 olmadgni dusunmustu ama degeri gorunce sok oldu ve hcg 2 gun sonra 2.5 katina yulseldi kesinlesti umudunuzu kaybetmeyin hicbir zmn

Benim de şu an 30. Günüm. Testte dün de bugün de silik bir çizgi çıkıyor. Ama neyden olayı bilmiyorum. Önceki gebeligimle alakalı olabilir mi acaba.. Su an doktora gitmeye de korkuyorum açıkçası ya yüzleşmeye hazır değilim. Sizce ne zaman gitmeliyim? İdrar testini birkaç gün sonra tekrarlasam mi ne yapsam

Tekrarlayin bence cunku hcg degeri yukseldikce cizgi de koyulasiyor inanin bende cift cizgi gordugumde emin olamadim ta ki kan degerimi ogrenene kadar evet hayal kirikligina ugrayabilirsiniz ama yine de umudunuzu kaybetmeyin rabbim elbet bir gin hayirlisini verir

İnşallah çok sagolun, birkaç gün sonra testi yineleyim o zaman

Regl gordunuzmu bende sizin gibi 30 ocakta kimyasal geçirdim ve hiç korumadım daha regl olmadım ve mide yanmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…