Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Canım artık bu konularda istemesekte deneyimli olduk. Sen dinlenecek dikkat ediceksin takdir rabbimin rıskı varsa bu dünyada hiçbirşey engel olamaz. O nedenle pozitif olmak ve tam teslimiyet şart ... İnşallah geçicek bugünler..

Ben Allaha teslimim zaten o verdi alacaksa da o alır benim elimden bişey gelmez derdi veren dermanını da verir elbet diyorum

Sen olmuşsun maşallah canım ya.İnsan hiç bitmicekmiş gibi yaşıyor. Anneannem insanın neresi acırsa canı oradadır derdi. 1-2 hafta önce daha tedirgindim sürekli iç çamaşırı kontrolü hep bir bekleyiş.. Ama şuan daha kabullenmiş durumdayım. Cumaya randevum var benimde aylık dr. De inşallah güzel şeyler söyler bu defa...

bende kabullendim artık 40 gün oldu kendimi dizi izleyerek oyalanıyorum yunus emre aşkın yolculuğu nu izliyorum vaktiniz imkanınız varsa tavsiye ederim

Günaydın canım nasılsın bugün daha iyisindir inşallah.
Benim bel agrim akşam şiddetleniyor yatana kadar huzursuz ediyor

Günaydın Can'lar.. İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Yarın kontrol zamanı inşallah herşey yolundadır. Şu 1 haftadır kanamam yok hamdolsun.

Arkadaşlar 3 aylık hamileyim kese etrafında hep bi kanama oluyo var mı benim gibi olanlar?
Merhaba canım 6 haftalıkken bende yaşadım o kanamayı doktor ilaç verdi ve surekli dinlenmem gerektiğini dr belirtti 13.Haftaya kadar kanama yaşadım sonra geçti gitti Allah'a şükür... bebeğimiz de çok iyi sağlık durumu vs herşeyi çok iyi. Cinsiyetini bile öğrendik :)) Rabbim dileyen herkesin başına nasip etsin . Korkma canım kanama ile dusuk yaşayan çok az kişi var. Doktorunun dediklerini yaptım duanı da eksik etme Allahın izniyle iyi olursun

Çok teşekkürler Can'ım . Şimdilik benim de geçti onun yerine kramplar başladı ara ara . Biz de öğrendik cinsiyetini:) Rabbim sana , bana bekleyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Krampları da atlattık mı bira daha rahatlarım umarım ben de :)
k

Sne
seninde geçmiş ya kuzum normal hayatına dönebildin mi krallar dışında tabi..onunda kanama ile alakası yoktur diye düşünüyorum magnezyum eksikliğinden oluyormuş diye biliyorum ...benim Ağrı'm sızım yok doktor hematom gecmiş dedi ama psikolojik olarak Mıdır nedir bilmem hala yatıyorum ödüm kopuyor doğru düzgün yürüyemiyorum bile

Rica ederim :) çok sevindim senin adına hayırlı hamilelikler

Merhaba arkadaşlar daha yeni doktor amcadan çıktık herşey yolunda şükür kanama alanı var ama keseden uzak dikkat etmeye devam edeceğiz bebek sağlıklı kalp atışını da ilk kez babacıkta duydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…