Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.. Kısa zamanda hepsi biter gider Allah'ın izniyle inşallahKuşlar selam. Alan hepimizin yardimcisi olsun inşallah. Dun bir kanamam oldu. Aklim cikti.ilk hamileligim. Ne yapacagimi sasirdim. Doktora gittim çok şükür kese ve bebek gözüktü.proluton depot iğne yaptiar. Evdeyim. Hala kanamam var. Ve tam emin değilim agrim da var. Gaz sancisi gibi bi agri. Çok korkuyorum bugün tekrar gideceğim doktora. Dua edin benim için ne olur .
Ben geçen hafta başka dr ye gittim özelde. Kendi doktorumda özelde bunlar farklı il ve ilçeler..birde bulunduğum yerde radyoloji dr siyle kanka oldu. Kanamam olunca önce onda alıyorum soluğu. Bende kendime diyodum bu ne trafik diye demek sende öylesin. Ama asıl doktoruma haftaya gidicem 4. Ay bitmiş olucak nasipse..hepsi aynı şeyi söylüyor bir sebebi yok. Boyutlar konusunda benimkilerde sıkıntı biri küçük biri aynı biride büyümüş diyor meselaAçıKcası hala tam anlamıyla rahatlamış değilim
Amin amin amin inşallahBu arada hematom kardeşlerim bu güzel cuma günü hürmetine hematomlarımız yok olsun herkes gibi bizde rahat bir hamilelik yaşayalım inşallah
Amin amin çok amin
Aminnn Rabbim bu güzel Cuma gününde kabul etsin inşallah dualarımızı.. Hayırlı bereketli Cumalar olsun inşallahBu arada hematom kardeşlerim bu güzel cuma günü hürmetine hematomlarımız yok olsun herkes gibi bizde rahat bir hamilelik yaşayalım inşallah
Amin amin çok amin
Kasık bölgesinde mi hissediliyor bu haftalarda birde benim ilk gebeliğim hiç bir şey hissetmiyor olmam normal mi kiGünaydınlar olsun Efenim.. Kızımda uzun süre sonra hissettim ama bu arkadaşın kıpırtısını 13. 14. Haftalarımda hissettim. Kendileri sağ kasığama yakin ilgi duydukları için ara ara elimi Oray'a götürünce hafif hissediyorum.
Günaydın canım iyiyiz haftasonu paso yatarak geçirdim İnşallah dediğin gibi kanaması bir hafta geçirmek dileğiyleGünaydınlar..kızlar nasılsınız ? İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Kanamasız bir hafta diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?