Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.. Kısa zamanda hepsi biter gider Allah'ın izniyle inşallah

AçıKcası hala tam anlamıyla rahatlamış değilim
Ben geçen hafta başka dr ye gittim özelde. Kendi doktorumda özelde bunlar farklı il ve ilçeler..birde bulunduğum yerde radyoloji dr siyle kanka oldu. Kanamam olunca önce onda alıyorum soluğu. Bende kendime diyodum bu ne trafik diye demek sende öylesin. Ama asıl doktoruma haftaya gidicem 4. Ay bitmiş olucak nasipse..hepsi aynı şeyi söylüyor bir sebebi yok. Boyutlar konusunda benimkilerde sıkıntı biri küçük biri aynı biride büyümüş diyor mesela içimizi ferah tutup rabbime emanet etmekten başka çaremiz yok.

Bu arada hematom kardeşlerim bu güzel cuma günü hürmetine hematomlarımız yok olsun herkes gibi bizde rahat bir hamilelik yaşayalım inşallah

Amin amin çok amin

Bu arada hematom kardeşlerim bu güzel cuma günü hürmetine hematomlarımız yok olsun herkes gibi bizde rahat bir hamilelik yaşayalım inşallah

Amin amin çok amin
Aminnn Rabbim bu güzel Cuma gününde kabul etsin inşallah dualarımızı.. Hayırlı bereketli Cumalar olsun inşallah

Arkadaşlar şu durumdayken hiç idrar yolu enfeksiyonu olup monurol şase ilaç kullandınız mı

Canım ben Boğaz enfeksiyonu geçirdim largopen 1 g içtim sabah akşam. Enfeksiyonun dağılması tehlikeli o nedenle dr. Verdiyse kullan bence

Günaydınlar olsun Efenim.. Kızımda uzun süre sonra hissettim ama bu arkadaşın kıpırtısını 13. 14. Haftalarımda hissettim. Kendileri sağ kasığama yakin ilgi duydukları için ara ara elimi Oray'a götürünce hafif hissediyorum.

Kasık bölgesinde mi hissediliyor bu haftalarda birde benim ilk gebeliğim hiç bir şey hissetmiyor olmam normal mi ki

Birde hep söylerler ilk bebiş 20. Haftadan sonra hissedilirmiş. Bende dışardan bakınca hamileliğe dair hiçbir izlenim yok 1 ile 2 kg arası kilo aldım. Bu haftalarda bebiş kasıkta oluyor canım.. Yavaş yavaş yukarı sonra

Hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize kızlar ben böyle arada seyirme gibi şeyler hissediyorum ama internette erken diyor anne 16.haftadan sonra hareketleri hisseder bu dönemde benim hissettiğim bağırsak hareketleri olduğunu yazıyor

İnşallah kizlar ben de cumadan beri kalkmiyorum yerimden. İse gitmek zorunda olanlar dualati sizinle umarim kanamasiz haftamiz olur.

Herkese günaydın kızlar , doktordan geliyorum yeni bir kanama alanım oluşmuş bebeğim iyi durumdaymış yeni kanama alanı 89mm * 29 mm büyüklüğünde arkada duvarda dedi diğer kanama alanım rahim ağzına yakın yerdeydi zaten öyle işte Allahım emanetini korur inşallah bizim elimizden bişey gelmez takdir Allahın

bu arada bana heyet raporu çıkardılar uzun bir süre işe gidemeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…