Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Merhaba Can'ım hematomlarımızla Gül gibi yaşayıp gidiyoruz :) dikkat et kendine arkadaşım yatak istirahatı şart dinlemene bak .bende yatanlardanım bugün tam 25 gün oldu heryerim ağrıyor valla .bende yarın kontrole gidicem bakalım ne diyecekler ...allah yardım etsin hepimize ..geçin şu hematomlar

Arkadaşım yatınca sürekli ağrımayan yerlerimde ağrıyor. Benim doktorum yat kıpırdamada demiyor işin enteresanı. Zaten biraz ayakta fazla duriyim hemen kasık Ağrı'm nüksediyor. Mümkün mertebe koltuk tepesindeyim. Ama sürekli yatmıyorum yatamıyorum. İnşallah yarın çok güzel haberler verirsin bize.

Balla böbreğimden ciğerime kadar her yerim Pelt :) doktor bana bol sıvı al ve zorunlu ihtiyaçlar dışında kalkma annem yanındayken bende yatayım dedim çünkü yakında gidecek o Zaman oğluma bakmak zorunda kalacağım be yatamayacağım..bende azıcık yürüsem mesela tuvaltten sonra hemen yatmayıp mutfağa uğrasam hemen kahve akıntı geliyor bende korkudan yatıyorum valla :) inşallah yarın iyi haber alırım buna çok ihtiyacım var

Ozaman sen bol bol yat cancaazım yalnız olmak zor bide ufaksa oğlun Offf... Hamdolsun kızım 10 yaşında .. O nedenle şanşlıyım

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben kurt gibi acıktım kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama ilacımı yeni koyduğum için biraz daha uzanmam lazım

Ayy ben bu hamilelik boyunca bir sabah birde gece çok acayip acıkıyorum. Gündüz de birşey yemesem umrum değil

Günaydınnnn bende Demir hapı yuttum ancak 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum
canım bende tioid hapını içtim demir hapını öğlen acıkınca içiyorum ama bu demir hapı beni mahvetti adı ferrum fort çok fena kaşınıyorum ya senin hapın adı ne sende de böyle bir şey oluyor mu ?

Ya kızlar bu arada hamilelik boyunca mı bu vitaminleri içmeye başladıniz yoksa belli bir zaman sonra değişti mi
Ben şu anda imom Omega vitamin ilacı ve zentius demir ilacı kullanıyorum üçüncü ayı bitirmeden daha doktora gitmeyi düşünmüyorum acaba üçüncü aydan önce bu ilaçlar değişir mi

Canım ben gynoferon kullanıyorum. Bi sıkıntısı olmuyor bana. Kızındada kullandım yan etkisi olmadı. Doktoruna danış ilk randevunda bence. Ben 2. Aya kadar folic kullandım sonra decavit kısa bir süre sonra demir 1 ay olucak Demir'e başlayalı. Tabi favorim progestan sabah öğlen akşam içtikten 1 saat sonra alice harikalar diyarında

Kızlar Dünden beri belim çok kötü ağrıyor yürürken sol ayağıma vuruyor ve beni Topal yaptırıyor Bu şekilde bir sıkıntınız var mı sizin

Kızlar Dünden beri belim çok kötü ağrıyor yürürken sol ayağıma vuruyor ve beni Topal yaptırıyor Bu şekilde bir sıkıntınız var mı sizin
Bende de aynı sinirlini bar fakat Bel fıtığı yada bel Ağrı'sı bacağa vurur Can'ım o yüzden oluyor hareketsiziz ya tutuluyoruz ..hematomla alakası yoktur

İyi akşamlar canım 2 gün dehşet bel ağrısı çektim. Korktumda n'oluyor diye. Ama geçti hamdolsun inşallah seninde öyledir ve geçer.

Canım merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bizlere...

Canım merak ettim inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Can'ım allah razı olsun merak ettin ..gittim doktora küçülmüş geçmiş bile diyebiliriz dedi Şükürler olsun ..fakat bir müddet daha yatıp dikkat edeceksin dedi .. Yalnız ben pek güvenemiyorum tek doktora çünkü devlet hastanesinde 10 gün önce baktırmıştım geçmiş risk bitmiş dedi ertesi gün başka doktora gittim gözü görmü o doktorun işte burda duruyor Hematom alanı diye başka doktor geçmemiş demişti.. Bende bir daha gitmedim devlet hastanesine ..bugün üniversite hastanesinde Prof a gittim oda 10 gün önce geçememiş demişti bugün geçmiş desi ama şimdi onun bu yorumunu doğrulatmak için başka doktorada gitçem inşallah 2. Doktorda geçmiş der de şu panik atak halim rahatlar çünkü ben 3 doktor birden geziyorum haftalardır :)) Allah'ım sizlerde güzel haberler almayı nasip etsin .rabbim bu mübarek günlerde bizi üzmesin de azıcık içimiz rahat etsin inşallah ..

AçıKcası hala tam anlamıyla rahatlamış değilim

Kuşlar selam. Alan hepimizin yardimcisi olsun inşallah. Dun bir kanamam oldu. Aklim cikti.ilk hamileligim. Ne yapacagimi sasirdim. Doktora gittim çok şükür kese ve bebek gözüktü.proluton depot iğne yaptiar. Evdeyim. Hala kanamam var. Ve tam emin değilim agrim da var. Gaz sancisi gibi bi agri. Çok korkuyorum bugün tekrar gideceğim doktora. Dua edin benim için ne olur .

Hepimiz malesefki aynı yoldan geçtik ..allahım yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın ..stres yapmamaya çalış bol sıvı tüket ve ayaklarını yukarı kaldırıp dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…