- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
Ne zaman geçermiş hematom bide tam olarak neredeymiş sordun muSelam kızlar.. Kontrolümüzü olduk. 2 li taramamızın sonucu güzel. 4 lü tarama için kan verdim. Bebiş hamdolsun iyi. Hematomhala duruyor. Bugün iğnede oldum proluton. 2 ay sonra Bebek yukarı çıkarsa daha iyi olucak dedi dr. Günde 3 defa progestana devam. Demir'e devam ve decavite. Bizde haberler böyle.. Rabbim sağlık versin ömür versin inşallah.
Allah korusun Can'ım ya ...onu Oraya koyan rabbim yaşatırda içini ferah tut ayırınca başka doktorada git biz nerdeyse ayda 3 farklı doktor geziyoruz panikten hepsi başı başka bişey söylüyormerhaba kızlar Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.
Ben daha cok yeniyim ama öğrendiğimden beri düştü düşecek durumundayız..ne olur birşey diyin de içim rahatlasin.
Benim beta hcg az yükseldi. Şöyle 450.0 4gün sonra 1350.0 3gün sonra 3140.0.. Ondan sonra kese içinde oluşum başladı 6+1 kalbini duyduk. Ama kesem küçük dedi doktor .. Sıkışıp kalbi durur bu gidişle dedi.
hayırlı ramazanlar canım Rabbim şu günlerin hürmetine bizlere şifa versinHayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize kızlar
AminHayırlı bereketli ramazanlar olsun inşallah. İnşallah cümlemize şifa olsun bu güzel ay...
11 haftalık gebelikte bebekde gayet iyiyse beta hcg nin 0,27 çıkması imkansız bence 0,27 gebelik yok anlamına gelir çünküArkadaşlar size sorum olacak bende de hemotom var onbir haftalık hamileyim ara ara kanama oluyi dün yine oldu acile gittik doktor ultrasonda bakyi bebek gayet iyi dedi ama sorum şu kan tahlilikde beta hcg 0.27 yazıyor bi dusuk bi değer degilmi gelince eve farkettim bebek iyi ama değer niye böyle dusuk riskin devam ediyor dedi
Can'ım önceliksek geçmiş olsun ...üzülme hepimiz aynı durumdayız yada durumdaydık ..hematom geçene kadar hatta geçtikten sonra bile riskin devam edecek ..en az 4 litre su iç ve ayaklarını yukarı kaldırarak sadece tuvalet için kalk imkanın varsa hep yat..KandemArkadaşlar size sorum olacak bende de hemotom var onbir haftalık hamileyim ara ara kanama oluyi dün yine oldu acile gittik doktor ultrasonda bakyi bebek gayet iyi dedi ama sorum şu kan tahlilikde beta hcg 0.27 yazıyor bi dusuk bi değer degilmi gelince eve farkettim bebek iyi ama değer niye böyle dusuk riskin devam ediyor dedi
o zaman tahlilde bir yanlışlık var Sen de bebeği gördüysen daha yeni gebelikte bile düşük olsa bile değer hemen bir anda bu kadar düşmez tahlilde bir sıkıntı var bence doktora danış Saydın keşkeBende saskinim bu nasıl oldu doktor bana gösterdi bebeği hareket ediyordu kalp atışları da vardı ama tahlilde öyle yazıyordu dunde yine kan geldi biraz ama gitedim çok korkuyorum ya
belli bir haftadan sonra yapılan bhcg değerleri bu şekilde çıkıyor , mesela ikili testtede bhcg yapılır istatistiklere göre bhcg 0,40 aktındakiler için erkek olduğu varsayılıyor bir teoriye göre :)Arkadaşlar size sorum olacak bende de hemotom var onbir haftalık hamileyim ara ara kanama oluyi dün yine oldu acile gittik doktor ultrasonda bakyi bebek gayet iyi dedi ama sorum şu kan tahlilikde beta hcg 0.27 yazıyor bi dusuk bi değer degilmi gelince eve farkettim bebek iyi ama değer niye böyle dusuk riskin devam ediyor dedi
canım ben ikili test yaptırdım serbest beta hcg 48,56 çıktı bu çok farklı bişey. 0,27 gebelik yok demekbelli bir haftadan sonra yapılan bhcg değerleri bu şekilde çıkıyor , mesela ikili testtede bhcg yapılır istatistiklere göre bhcg 0,40 aktındakiler için erkek olduğu varsayılıyor bir teoriye göre :)
bebeğin göründüğünü söyleyince aklıma gelen bu ihtimaldi. belkide lab. sonuçlarında bir yanlışlık vardır. bazen oluyormuş .canım ben ikili test yaptırdım serbest beta hcg 48,56 çıktı bu çok farklı bişey. 0,27 gebelik yok demek
Ben kullandım monurol idrarda yanma var dedim doktora hemen onu verdiArkadaşlar şu durumdayken hiç idrar yolu enfeksiyonu olup monurol şase ilaç kullandınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?