- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Bu bebişler bizi ya çok seviyor yorulmamızı istemiyor ya da doğunca çok yaramaz olacaklar bari şimdi dinlensinler diyorSelam topluca yatmaya devambirde bu havalar deli etti beni grip oldum.. Yat yat şiştimm Ama bu tırtıl böyle istiyor. Hayırlısıyla yukarı doğru bir çıkış yapsa oda bende rahatlasak.. İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Bir dahaki randevum 1 temmuz ...
Benimde aktif yeni bir kanamam yok ama içerdeki hematomlardan dolayı kirli kahveye dönük kan geliyor az az . Bugün kontrol var ne durumdayız bilmiyorumKanamalı anneler nasılsınız ne durumdasınız ben de sizlerdenim kanamalı bir hamilelik geçiriyorum sürekli yatıyorum ama bebeğimi ultrasonda her gördüğümde endişelerim azalıyor kanamayla bebeğini kucağına alan anneler çok fazla. Sağlıklı bir Bebek kolay kolay düşmezmiş inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır onlar iyi olsun da biz yatmaya razıyız :) bu arada ben bayağı toparladım 15. Haftadayız. En azından yemeğimi yapıyorum bu bile büyük bir şey benim için. Yaklaşık bir haftadır kanamam yok ama her an olacakmış korkusuyla yaşıyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Canım benim de 10 gün gibi bir süre kahverengi geldi pazar günü geçmişti. Ama dün sanki yeniden kanama olacakmış gibi sancım oldu korkmaya başladım iyice. Bir de faranjit oldum kanama olacak korkusuyla adım dahi atmak istemiyorum evden dışarıBenimde aktif yeni bir kanamam yok ama içerdeki hematomlardan dolayı kirli kahveye dönük kan geliyor az az . Bugün kontrol var ne durumdayız bilmiyorum
Hadi hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle Ben de cumartesi günü kontrole gideceğimBenimde aktif yeni bir kanamam yok ama içerdeki hematomlardan dolayı kirli kahveye dönük kan geliyor az az . Bugün kontrol var ne durumdayız bilmiyorum
günaydın bugün kontrole gittim hematomlar baya bi küçülmüş yok olmaya başlamış bebeğinde sağlık durumu iyiymiş cinsiyetini göstermedi bacaklarını kapattı yavrum şu mübarek günlerde hepimiz iyi haberler alırız inşallahHadi hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle Ben de cumartesi günü kontrole gideceğim
Rabbim tez zaman da kanamalardan kurtarsın bizleri bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz Canım benim de 10 gün gibi bir süre kahverengi geldi pazar günü geçmişti. Ama dün sanki yeniden kanama olacakmış gibi sancım oldu korkmaya başladım iyice. Bir de faranjit oldum kanama olacak korkusuyla adım dahi atmak istemiyorum evden dışarı
Amin inşallah canım çok sevindim senin adına da inşallah tamamen geçer :) bebişler utangaç oluyor bazen bizimkide ilk bakmak istediklerinde sırt döndü o muayene de tekrar bize dönmüştü öyle görmüştük bekletmedi bizimki anne babasını :)Rabbim tez zaman da kanamalardan kurtarsın bizleri bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallah
Canım çok sevindim darısı başımıza inşallah.. Bir daha hiç olmasın inşallah maşallah sübhanallah...günaydın bugün kontrole gittim hematomlar baya bi küçülmüş yok olmaya başlamış bebeğinde sağlık durumu iyiymiş cinsiyetini göstermedi bacaklarını kapattı yavrum şu mübarek günlerde hepimiz iyi haberler alırız inşallah
Allah yardımcın olsun ben de yaşadım iki kez çok ciddi kanama geçirdim ama eğer Bebek sağlıklıysa kolay kolay düşmüyor biz 16 haftayı bitiriyoruz çok şükür darısı size inşallah. Bebeğiniz sağlıklıysa sizi bırakmaz emin olun buna. Ben korksam da kendimi bu şekilde rahatlattım hep Canım. Bebek hastaysa yaşayacak gücü yoksa zaten yapacak bişi de yok dedim Rabbim böyle hayırlı kıldıysa bizim sorgulama hakkımız yok dedim. Bol bol dua et Rabbime sığın senMerhabalar bende 5+6 günlük hamileyim.bi hafta önce kahverengi lekelenmem oldu.karın ağrım da mevcuttu.doktor kese etrafinda kanama olduğunu söyledi. Proluton iğne ve progestan hap verdi günde 3 tane.o gün bu gün yatıyorum. 10 gün raporluyum.yarın doktor kontrolüm var.inşallah hayirli haberler alırım doktordan. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Her an korku içinde kalmak çok zor.
Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı başıma. çok şükür çok sevindim senin için. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim görünür de kanama olmadi.lekelenme de cok az oldu. Kese etrafindaki kanama korkutuyo. Dünyaya gelicek olan Bi şekilde tutunuyo.biz ne yapsakta nafile biliyorum ama yine de daha yeni hamilelik sevinci yaşarken, düşük tehlikesi olması strese sokuyo insani. Dualara sığınıyorum bende. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Allah yardımcın olsun ben de yaşadım iki kez çok ciddi kanama geçirdim ama eğer Bebek sağlıklıysa kolay kolay düşmüyor biz 16 haftayı bitiriyoruz çok şükür darısı size inşallah. Bebeğiniz sağlıklıysa sizi bırakmaz emin olun buna. Ben korksam da kendimi bu şekilde rahatlattım hep Canım. Bebek hastaysa yaşayacak gücü yoksa zaten yapacak bişi de yok dedim Rabbim böyle hayırlı kıldıysa bizim sorgulama hakkımız yok dedim. Bol bol dua et Rabbime sığın sen
Canım doktorun dediğini yap iş yapma sadece yat eğer o sağlıklıysa hiç bişi olmaz canım. Benim de 6 haftalıkken başladı kanamam benimki de bebeğin kesesine 1,5 cm uzaklıktaydı. İkisi de aynı yerde oldu. Ve özellikle ikincisi düşük yapmış gibi bir kanamaydı Can'ım ben kesin kaybettim diye gittim doktora. Ama bebeğim sağasağlamdı çok şükür ki.. dediğin gibi insan sevinemiyor ama olsun annelik her şeye katlanmayı sağlıyor canım. Onlar sağlıklı olsun da biz gerekirse 9ay yatarız. İçini ferah tut. Her ultrasonda yaşadığını görmek iyi olduğunu bilmek çok Mutlu ediyor insanı. Bir de şu an mide bulantın var mı gebelik belirtisi olan şeyler var ya canım bebeğine bişi olursa hepsi yok oluyor kuş gibi oluyorsun. Bu yüzden korkma öyle bir şey hissedersen de hemen doktora git. Bazen ben kendi kendime kuruyordum öyle de :)Çok teşekkür ederim canim inşallah darısı başıma. çok şükür çok sevindim senin için. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim görünür de kanama olmadi.lekelenme de cok az oldu. Kese etrafindaki kanama korkutuyo. Dünyaya gelicek olan Bi şekilde tutunuyo.biz ne yapsakta nafile biliyorum ama yine de daha yeni hamilelik sevinci yaşarken, düşük tehlikesi olması strese sokuyo insani. Dualara sığınıyorum bende. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Yatıyorum hep canim.annem sağolsun bana bi iş yaptırmiyo.bulantim cok oluyo.progestan hapı yapiyo diye düşünuyodum. Kokular cok agir geliyo. Bebek için hergün yumurta yiyordum.ama artik kokusuna dayanamıyorum.böyle kokularda istifra etmeye basladim soylemesi ayip.Canım doktorun dediğini yap iş yapma sadece yat eğer o sağlıklıysa hiç bişi olmaz canım. Benim de 6 haftalıkken başladı kanamam benimki de bebeğin kesesine 1,5 cm uzaklıktaydı. İkisi de aynı yerde oldu. Ve özellikle ikincisi düşük yapmış gibi bir kanamaydı Can'ım ben kesin kaybettim diye gittim doktora. Ama bebeğim sağasağlamdı çok şükür ki.. dediğin gibi insan sevinemiyor ama olsun annelik her şeye katlanmayı sağlıyor canım. Onlar sağlıklı olsun da biz gerekirse 9ay yatarız. İçini ferah tut. Her ultrasonda yaşadığını görmek iyi olduğunu bilmek çok Mutlu ediyor insanı. Bir de şu an mide bulantın var mı gebelik belirtisi olan şeyler var ya canım bebeğine bişi olursa hepsi yok oluyor kuş gibi oluyorsun. Bu yüzden korkma öyle bir şey hissedersen de hemen doktora git. Bazen ben kendi kendime kuruyordum öyle de :)
Bunlar normal canım ben de aynıydım hiç yemek yemedim iki ay. Önüme gelen her yemek midemi bulandırıyordu. ekmek yiyordum haşlama patates yiyordum onu da zorla yiyordum. Bu süreçte Bebek için endişelenme o ihtiyacını alıyor senden. ilk 3 ay bebek kordondan beslenmiyor kordon bu süreçte oluşacak çünkü. 14. Haftada sanırım kordondan beslenmeye başlıyor. Mideni bulandıran şeylerden uzak dur canım hoş o bulantı yemeyince de oluyor. Allah sabır versin. Progestan baş dönmesi bulantı yapıyor ama hamilelikte bulantı çok normal canım ve genelde bulantının olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derler. 6. Haftada genelde bulantı başlar ve yavaş yavaş artar sonra da yavaş yavaş azalır canım benim hala oluyor az az.Yatıyorum hep canim.annem sağolsun bana bi iş yaptırmiyo.bulantim cok oluyo.progestan hapı yapiyo diye düşünuyodum. Kokular cok agir geliyo. Bebek için hergün yumurta yiyordum.ama artik kokusuna dayanamıyorum.böyle kokularda istifra etmeye basladim soylemesi ayip.
Allah razı olsun canım. Bana moral verdin. O sağlıklı olsun da benim midem bulansin, razıyım.Bunlar normal canım ben de aynıydım hiç yemek yemedim iki ay. Önüme gelen her yemek midemi bulandırıyordu. ekmek yiyordum haşlama patates yiyordum onu da zorla yiyordum. Bu süreçte Bebek için endişelenme o ihtiyacını alıyor senden. ilk 3 ay bebek kordondan beslenmiyor kordon bu süreçte oluşacak çünkü. 14. Haftada sanırım kordondan beslenmeye başlıyor. Mideni bulandıran şeylerden uzak dur canım hoş o bulantı yemeyince de oluyor. Allah sabır versin. Progestan baş dönmesi bulantı yapıyor ama hamilelikte bulantı çok normal canım ve genelde bulantının olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir derler. 6. Haftada genelde bulantı başlar ve yavaş yavaş artar sonra da yavaş yavaş azalır canım benim hala oluyor az az.
Aynen öyle canım geçecek bulantı da kalıcı değil çok şükür ki :) Allah cümlemizden razı olsun canım şu süreç o kadar zor ki yaşamayan bilemez canım kaybetme korkusu çok ağır bir korku çünkü.. Ama bu şekilde bebeğini kucağına alan çok insan var canım biz de onlardan oluruz inşallah hayırlısıylaAllah razı olsun canım. Bana moral verdin. O sağlıklı olsun da benim midem bulansin, razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?