Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Canım hemen doktora git bence varsa öyle bişi çıkar heralde bir de normalde düşük olunca parça gelir ama Haftası küçük ya bilemedim şimdi

Canım hemen doktora git bence varsa öyle bişi çıkar heralde bir de normalde düşük olunca parça gelir ama Haftası küçük ya bilemedim şimdi
Tatlım şuan eğer hamileysem 4 hafta 5 günlük olmalıyım . hiç birşey anlamadım . dediğim gibi 8 gün az az lekelerim oldu bugün de normal adete döndü bende normal olarak korktum .

Tatlım şuan eğer hamileysem 4 hafta 5 günlük olmalıyım . hiç birşey anlamadım . dediğim gibi 8 gün az az lekelerim oldu bugün de normal adete döndü bende normal olarak korktum .
Korkmam normal tabi canım bence git yarın hemen düşükte çok ağrı olurmuş parça da gelirmiş öyle bişi var mıydı sende. Canım bu linkte yazılı olanları da oku ama bence yarın doktora bir git küçük olduğu için parça gelmeyebilir 4 haftalık bebeğin kalbi oluşur sadece minicik. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusuk-yaptigin-nasil-anlasilir.248607/

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardi. bebeği de gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür.kanama alani da tamamen yok olmuş. Rabbim benim yüzümü güldürdü. Dilerim ki bu sorunu yaşayan herkese Allah şifa versin.Herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Çok şükür çok sevindim canım amin inşallah Rabbim evlatlarımıza güzel ömürler nasip etsin

Amin canım. çok teşekkürler. Tahlil sonuçlarımda tsh yüksek çıktı bu seferde. Artık hapla düşürücez. Derdin biri bitiyo biri başlıyor ama buna da çok şükür.
Hamilelikte malesef öyle canım çok nazlı çıktı bizim bebişler çok geçmiş olsun canım ilaç başlarsın hemen bişi olmaz Allah'ın izniyle.. Ben de reflüden çekiyorum bende ilaç kullanıyorum doktorlar zarar verecek ilaç vermez zaten canım

S
Sorma canım bizimkiler çok nazlı. Hap verdi dr. Sanırım hamileligimin sonuna kadar kullanicam. O karnımda dursun , kalbi pit pit atsın gerisi mühim değil.

Sağol canım hamd olsun eskiye göre daha iyiyim . Hematomlarım küçüldü çok şükür , Dr çok endişe etme ama istirahate devam dedi umarım tamamen biter, ben kahverengi leke olarak atıyorum hematomları sende durumlar nasıl iyisindir inşallah

equita çok şükür iyiyim Can'ım benim hematom da iyi şükür geçmişdi zaten 3 hafta önce ama geçerde dinlenmeye devam iğneler ve devam progestonu bırak dediler ama ben korkudan bırakmıyorum doktorlar çok kızıyor daha bırakmadın mı ? Bişey olmaz ama Bırak da bakalım ne olacak görelim diyorlar olacaksa görürüz diyorlar ama ben yoooooooookkkkk diyorum içiyorum inatla nereye kadar gidecek bilmiyorum da ...sanırım psikolojim berbat :)

Canım aynıyız yaa çeken biliyor doktor bana artık günde 2 tane 1 kez iç dedi ama bende günde 3 kere içiyorum nolur nolmaz diye

Ah kuzucuklar aynen bide kıpır kıpır arkadaş.en son 3 ünde gittim ben ozaman progestan a devam Dedi günde 3 . Hap kolik olduk korkudan ama bana demedi içme aksine devam dedi. Aynen bendede karartı şeklinde ara ara oluyor. Ya yukarı rahimden Bi çıksalar inşallah risk çok daha az olucak. İyi olmanıza çok sevindim. Benim doktorum çok vakur. Allah'ın dediği olur Dedi en son. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bide tam yatmıyorum sürekli evet yormuyorum ev işi filan yapıp ama bugün karne günüydü mesela 12 Den 5 E kadar dışardaydım. İnşallah bugünler bitip gidicek ve pıtırcıkları alıcaz kucağımıza sağlıkla ..

Zaten bu tedirginlik insanı hırpalıyor. En ufak bir ıslaklık hissinde sil baştan başlıyorum herşeye.. Rabbim gücünü versin bu güzel ayda geride kalsın inşallah bu sıkıntılar.

Canım aynıyız yaa çeken biliyor doktor bana artık günde 2 tane 1 kez iç dedi ama bende günde 3 kere içiyorum nolur nolmaz diye
Ay NApacaz biz yaaaa bugün sabah içmedim yatarken içicem ama sabahtan beri kasığımda adet Ağrı'sı gibi sıkıntı var ..üstelik bugün doktorada gittim herşey iyi demesine rağmen :)) doktor psikolojik diyooooo :)) amaaaaa ağrı varrrrr napiimm :)))doktorlarıda kendimle beraber delirticem

Canım bendede başta lekenme oldu hematom olusmus dedi 6 haftalikken sonra 8 bucuk haftalik yine kontrolde bebeğim gayet iyi kalbi atiyordu ama düşük tehlikesi var progestan verdi ve yat dedi. Sonraki randevumda 12 buçuk haftalikken bebeğimi görmeye okadar sevinçliydim ki ama bebeğimi göremiyorum dedi herşey ola bilir cok ümitetme dedi 4 gun sonra yine gittigmde sonuç aynı hastaneye gittik yine ayni ne kalb atışı var nede bebek istedikleri gibi yani gelişmemiş dediler 6 haftalık kalmış bebeğim kan değeri kontrol ettiler oda düşüyordu kurtaj olmam gerektiğini söylediler ve 14 haftalikken kurtaj oldum. İnşallah seninki saklanmissdir kan değerlerini ölçdur baktir canım bence

Tam 1 ay once kurtaj oldum canim .. maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…