- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Canım hemen doktora git bence varsa öyle bişi çıkar heralde bir de normalde düşük olunca parça gelir ama Haftası küçük ya bilemedim şimdiKızlar benim son adet tarihim 7 haziran yani geçen hafta saliydi . fakat sadece kahverengi lekelenmelerim oldu bu kahverengi lekelenmelerim 8 gün sürdü.yani düne kadar kahverengi azar azar afedersiniz pedimi doldurmayacak kadardı . normalde çok olurdum ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım internette biraz araştırdım yerleşme kanaması implantasyon kanaması üstüne görme filan yazıyordu. Fakat bugünde adetim normale döndu.yani anlıyacagınız 8 gün kahverengi ara ara lekelerim oldu ve bugün adetim normale döndü . acaba diyorum bebek rahime yerleşip dusmus olabilirmi ? Bilgisi olan yardım etsin
Tatlım şuan eğer hamileysem 4 hafta 5 günlük olmalıyım . hiç birşey anlamadım . dediğim gibi 8 gün az az lekelerim oldu bugün de normal adete döndü bende normal olarak korktum .Canım hemen doktora git bence varsa öyle bişi çıkar heralde bir de normalde düşük olunca parça gelir ama Haftası küçük ya bilemedim şimdi
Korkmam normal tabi canım bence git yarın hemen düşükte çok ağrı olurmuş parça da gelirmiş öyle bişi var mıydı sende. Canım bu linkte yazılı olanları da oku ama bence yarın doktora bir git küçük olduğu için parça gelmeyebilir 4 haftalık bebeğin kalbi oluşur sadece minicik. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusuk-yaptigin-nasil-anlasilir.248607/Tatlım şuan eğer hamileysem 4 hafta 5 günlük olmalıyım . hiç birşey anlamadım . dediğim gibi 8 gün az az lekelerim oldu bugün de normal adete döndü bende normal olarak korktum .
Çok sağol tatlımKorkmam normal tabi canım bence git yarın hemen düşükte çok ağrı olurmuş parça da gelirmiş öyle bişi var mıydı sende. Canım bu linkte yazılı olanları da oku ama bence yarın doktora bir git küçük olduğu için parça gelmeyebilir 4 haftalık bebeğin kalbi oluşur sadece minicik. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dusuk-yaptigin-nasil-anlasilir.248607/
Rica ederim canım pek Bilgim olmadığı için yardımcı da olamıyorum hayırlısı olsun inşallah hakkında en iyisini doktor bilirÇok sağol tatlım
Çok şükür çok sevindim canım amin inşallah Rabbim evlatlarımıza güzel ömürler nasip etsinArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardi. bebeği de gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür.kanama alani da tamamen yok olmuş. Rabbim benim yüzümü güldürdü. Dilerim ki bu sorunu yaşayan herkese Allah şifa versin.Herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım. çok teşekkürler. Tahlil sonuçlarımda tsh yüksek çıktı bu seferde. Artık hapla düşürücez. Derdin biri bitiyo biri başlıyor ama buna da çok şükür.Çok şükür çok sevindim canım amin inşallah Rabbim evlatlarımıza güzel ömürler nasip etsin
Hamilelikte malesef öyle canım çok nazlı çıktı bizim bebişler çok geçmiş olsun canım ilaç başlarsın hemen bişi olmaz Allah'ın izniyle.. Ben de reflüden çekiyorum bende ilaç kullanıyorum doktorlar zarar verecek ilaç vermez zaten canımAmin canım. çok teşekkürler. Tahlil sonuçlarımda tsh yüksek çıktı bu seferde. Artık hapla düşürücez. Derdin biri bitiyo biri başlıyor ama buna da çok şükür.
Sorma canım bizimkiler çok nazlı. Hap verdi dr. Sanırım hamileligimin sonuna kadar kullanicam. O karnımda dursun , kalbi pit pit atsın gerisi mühim değil.Hamilelikte malesef öyle canım çok nazlı çıktı bizim bebişler çok geçmiş olsun canım ilaç başlarsın hemen bişi olmaz Allah'ın izniyle.. Ben de reflüden çekiyorum bende ilaç kullanıyorum doktorlar zarar verecek ilaç vermez zaten canım
Aynen canım onlar iyi olsun da gerisi önemli değil :) dört gözle bekliyoruz miniklerimizi :)S
Sorma canım bizimkiler çok nazlı. Hap verdi dr. Sanırım hamileligimin sonuna kadar kullanicam. O karnımda dursun , kalbi pit pit atsın gerisi mühim değil.
Sağol canım hamd olsun eskiye göre daha iyiyim . Hematomlarım küçüldü çok şükür , Dr çok endişe etme ama istirahate devam dedi umarım tamamen biter, ben kahverengi leke olarak atıyorum hematomları sende durumlar nasıl iyisindir inşallahSelamlar kızlar nasılsınız ya? Sesiniz çıkmıyorefsanehayat vildan_drs sebanur inşallah hepiniz çok iyisinizdir.. Ben hamdolsun iyiyim. Arada çok hafif karartılarım oluyor. 1 temmuz kontrol zamanımız inşallah herşey yolundadır hematom bitip gitmiştir. Ses verin yahu merak ettim
Canım aynıyız yaa çeken biliyor doktor bana artık günde 2 tane 1 kez iç dedi ama bende günde 3 kere içiyorum nolur nolmaz diyeequita çok şükür iyiyim Can'ım benim hematom da iyi şükür geçmişdi zaten 3 hafta önce ama geçerde dinlenmeye devam iğneler ve devam progestonu bırak dediler ama ben korkudan bırakmıyorum doktorlar çok kızıyor daha bırakmadın mı ? Bişey olmaz ama Bırak da bakalım ne olacak görelim diyorlar olacaksa görürüz diyorlar ama ben yoooooooookkkkk diyorum içiyorum inatla nereye kadar gidecek bilmiyorum da ...sanırım psikolojim berbat :)
Ay NApacaz biz yaaaaCanım aynıyız yaa çeken biliyor doktor bana artık günde 2 tane 1 kez iç dedi ama bende günde 3 kere içiyorum nolur nolmaz diye
Canım bendede başta lekenme oldu hematom olusmus dedi 6 haftalikken sonra 8 bucuk haftalik yine kontrolde bebeğim gayet iyi kalbi atiyordu ama düşük tehlikesi var progestan verdi ve yat dedi. Sonraki randevumda 12 buçuk haftalikken bebeğimi görmeye okadar sevinçliydim ki ama bebeğimi göremiyorum dedi herşey ola bilir cok ümitetme dedi 4 gun sonra yine gittigmde sonuç aynı hastaneye gittik yine ayni ne kalb atışı var nede bebek istedikleri gibi yani gelişmemiş dediler 6 haftalık kalmış bebeğim kan değeri kontrol ettiler oda düşüyordu kurtaj olmam gerektiğini söylediler ve 14 haftalikken kurtaj oldum. İnşallah seninki saklanmissdir kan değerlerini ölçdur baktir canım benceKizlar merhaba ben 7 haftalik hamileyim kalp atislarini duymak icin sali gunu doktora gittik ama doktor kese duzensiz bebek gozukmuyo dedi 1 hafta sure verdi 1 hafta sonra detayli bakicak eger hala bi gelisme yoksa kürtaj olucaksin dedi moralim bozuk ama bi yandanda icinde bi umut var boyle bise duyan yasayan varsa benimle paylaasabilirmi acaba yani burumun duzelme şansi varmidir..
Tam 1 ay once kurtaj oldum canim .. maleseffCanım bendede başta lekenme oldu hematom olusmus dedi 6 haftalikken sonra 8 bucuk haftalik yine kontrolde bebeğim gayet iyi kalbi atiyordu ama düşük tehlikesi var progestan verdi ve yat dedi. Sonraki randevumda 12 buçuk haftalikken bebeğimi görmeye okadar sevinçliydim ki ama bebeğimi göremiyorum dedi herşey ola bilir cok ümitetme dedi 4 gun sonra yine gittigmde sonuç aynı hastaneye gittik yine ayni ne kalb atışı var nede bebek istedikleri gibi yani gelişmemiş dediler 6 haftalık kalmış bebeğim kan değeri kontrol ettiler oda düşüyordu kurtaj olmam gerektiğini söylediler ve 14 haftalikken kurtaj oldum. İnşallah seninki saklanmissdir kan değerlerini ölçdur baktir canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?