İyi canım sevindim yaaa ikili testi ben yapmayı düşünmüyorum canım yaa Allah göstermesin yarın bir gün sonuç olumsuz çıkarsa kendi kendimi yıpratacağım yada aldırabilecekmiyim hayır o yüzden içimi ferah tutmak istiyorumbugün doktora gittim kızlar hematom duruyor ama Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim iyi. 2 li testte yaptırdım sonucu 26 mayısta çıkacak Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
bende kanamam kesilince fitil olarak kullanmıştım ilk kanamam sonrasında.. ozaman benimde wc de oluyordu aynı şekilde ya 10 dk yatmak yeterli emdiğini emiyor.Etkisi illaki oluyor ama ağızdan sanki daha etkili gibi hissediyorum ben ama bu bir his..Kızlar progestanı fitil olarak koyuyorum. Ama bazen yarım saat sonra tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Hapın parçalarıda biraz düşüyor. Böyle etkisi olurmu acaba. Bileniniz varmı.
hadi gözün aydın canım çok sevindim.Benimde pazartesi belli olucak sonucum.Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah hep böyle güzel haberlerimiz olur hematomlara rağmen...bugün doktora gittim kızlar hematom duruyor ama Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim iyi. 2 li testte yaptırdım sonucu 26 mayısta çıkacak Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Şuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorumhadi gözün aydın canım çok sevindim.Benimde pazartesi belli olucak sonucum.Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah hep böyle güzel haberlerimiz olur hematomlara rağmen...
Dualarım seninle geçicek inşallahŞuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorum
Canım kanama insanı şoklıcak şekilde oluyor durmıcakmış gibi.. Bu tarz kanamaların arkasından koyu renkli kahverengimsi akıntılar oluyor..bunlarıda dr ler normal karşılıyor..Bi şey sorucam. Komik bulacaksınız belki de güleceksiniz ama merak ediyorum o yüzden soruyorum.Hep lekelenme diyorlar ama tam olarak nasıl olduğunu anlayamıyorum. Kanamayla lekelenme aynı şeymi farklı şeymi. Yani çamaşırına kan mı geliyor yoksa sadece peçeteyle sildiğinizdemi kan geliyor.
Canım içini ferah tut sadece bebeğini düşün bebeğin annesi ile birlikte kanamayı çok takma artık moralini yüksek tut bebekte yoksa seninle üzülürŞuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorum
Nasıl oldun merak ettim ya inşallah güzel haberlerle gel arkadaşım ya...Şuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorum
Yatmaya devam canım az az da olsa kırmızı kan geliyor Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağızNasıl oldun merak ettim ya inşallah güzel haberlerle gel arkadaşım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?