Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Kızlar progestanı fitil olarak koyuyorum. Ama bazen yarım saat sonra tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Hapın parçalarıda biraz düşüyor. Böyle etkisi olurmu acaba. Bileniniz varmı.

bugün doktora gittim kızlar hematom duruyor ama Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim iyi. 2 li testte yaptırdım sonucu 26 mayısta çıkacak Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

bugün doktora gittim kızlar hematom duruyor ama Allahıma binlerce şükürler olsun bebeğim iyi. 2 li testte yaptırdım sonucu 26 mayısta çıkacak Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İyi canım sevindim yaaa ikili testi ben yapmayı düşünmüyorum canım yaa Allah göstermesin yarın bir gün sonuç olumsuz çıkarsa kendi kendimi yıpratacağım yada aldırabilecekmiyim hayır o yüzden içimi ferah tutmak istiyorum

Kızlar progestanı fitil olarak koyuyorum. Ama bazen yarım saat sonra tuvalete gitmek zorunda kalıyorum. Hapın parçalarıda biraz düşüyor. Böyle etkisi olurmu acaba. Bileniniz varmı.
bende kanamam kesilince fitil olarak kullanmıştım ilk kanamam sonrasında.. ozaman benimde wc de oluyordu aynı şekilde ya 10 dk yatmak yeterli emdiğini emiyor.Etkisi illaki oluyor ama ağızdan sanki daha etkili gibi hissediyorum ben ama bu bir his..

hadi gözün aydın canım çok sevindim.Benimde pazartesi belli olucak sonucum.Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah hep böyle güzel haberlerimiz olur hematomlara rağmen...

20 gündür yatıyorum şiştim ben sizler nasılsınız:)) lekelenmeli Birgün yaşayaraktan bugünüde kazasız belasız bitirdim sayılır darısı önümüzdeki günlere :)) sizler nasılsınız ?

Bi şey sorucam. Komik bulacaksınız belki de güleceksiniz ama merak ediyorum o yüzden soruyorum.Hep lekelenme diyorlar ama tam olarak nasıl olduğunu anlayamıyorum. Kanamayla lekelenme aynı şeymi farklı şeymi. Yani çamaşırına kan mı geliyor yoksa sadece peçeteyle sildiğinizdemi kan geliyor.

hadi gözün aydın canım çok sevindim.Benimde pazartesi belli olucak sonucum.Rabbim neylerse güzel eyler..inşallah hep böyle güzel haberlerimiz olur hematomlara rağmen...
Şuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorum

Ah Can'ım kıyamam benimde 11. Haftamda oldu son büyük kanamam. Canım söylemesi hep kolaydır içini ferah tut bu bir sınav. Ömrü varsa bu dünyada herşey bahane. Benim şuana kadar 2 büyük 1 küçük kanamam oldu. Kanamalar sonrası yattım ama en fazla 3-5 gün daha fazlasını yapamam. Mümkün derece dinleniyorum tabiki ama sürekli yatmıyorum. Rabbim hepimizi korusun sınavımızı kolaylaştırsın inşallah

Canım kanama insanı şoklıcak şekilde oluyor durmıcakmış gibi.. Bu tarz kanamaların arkasından koyu renkli kahverengimsi akıntılar oluyor..bunlarıda dr ler normal karşılıyor..

Bugün Berat Kandili... Rabbim benzer durumda olan olmayan çıkmazda olan tüm insanların yardımcısı olsun inşallah. Hayırlı Kandiller

Şuan gece 01:31 yine kırmızı kanamam var bildiğin akıyor ne Zaman geçecek bilmiyorum sadece dua ediyorum
Canım içini ferah tut sadece bebeğini düşün bebeğin annesi ile birlikte kanamayı çok takma artık moralini yüksek tut bebekte yoksa seninle üzülür

Hayırlı sabahlar olsun.
Beraat kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim kimin kalbinde ne dileği varsa onu kabul eylesin.

Günaydın.. Hafif kanamam var yatıştayım . Az olunca tepki vermez oldum tedirginim ama yoğun olmadığı için kendimi kontrol edebiliyorum...son olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…