Dün sabah doktorda hıçkıra hıçkıra ağladım baktı usg ile bıcırığın burda annesi ağlama dedi bu hamilelik ilerler mi diye sordum eğer sağlıklı bir bebekse ilerler tabi ki dediBu 2. Gebeliğim olduğu ve ilkinde hiç şikayet yaşamadığım için farkı çok iyi anlıyorum. İnsan ne kadar tevekkül etsede kayış bir yerde kopuyor.
Çok güzel bir haber ozaman canımDün sabah doktorda hıçkıra hıçkıra ağladım baktı usg ile bıcırığın burda annesi ağlama dedi bu hamilelik ilerler mi diye sordum eğer sağlıklı bir bebekse ilerler tabi ki dedi
Sorunsuz işini gücüne giden gezen hamilelere çok imreniyorum artık
Bende öğretmenim ...yatmaktan Yoruldum artık .1o gün rapor aldım sonra bir daha 10 aldım şimdi rapor Hakkı'n doldu heyet raporu Alman lazım diyorlar sizdede öyle miAynen öyle ya. Öğretmenim 2 haftadır okula gitmiyorum. Bir hafta daha rapor alıcam galiba. Artık normal insanlar gibi hayatıma devam etmek istiyorum.
Dünden beri aklımdasın çok merak ettim iyi olmanıza sevindi. ..allahım hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ...Yatmaya devam canım az az da olsa kırmızı kan geliyor Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağız
Bende öğretmenim ...yatmaktan Yoruldum artık .1o gün rapor aldım sonra bir daha 10 aldım şimdi rapor Hakkı'n doldu heyet raporu Alman lazım diyorlar sizdede öyle mi
Sende problem ne bende hematon alanı var içeride o durdukça sürekli rapor verirler ..kanaman sebepsiz miBenim önceki hafta salı kanamam oldu. 2 gün aldım sonra 2 gün daha aldım. Geçen haftada rapor istedim 5 gün verdi fazla veremem dedi. Şimdi raporum bitti. Yarın muayeneye gidicem tekrar rapor isticem. Ama bu doktorlar çok zor rapor veriyor. Vermezse başlıcam ama ben çok hareket edince kanamam artıyor evde dinlenince duruyor. İnşallah rapor alabilirim.
Sende problem ne bende hematon alanı var içeride o durdukça sürekli rapor verirler ..kanaman sebepsiz mi
Evet ultrasonda belli oluyor ..yanlız devlet hastaneleri çok küçük olanları göremiyor biraz büyük olunca kanama alanı Ozaman görüyorlar ultrason cihazları eski olduğu için ..özeller kabak gibi hepsini görüyor
İnşallah canım benim inşallah valla benim de ara ara lekelenme şeklinde geliyor onun dışında şükür kanama yokİyi akşamlar hematomlu arkadaşlarım.. Nasılsınız ? İnşallah hepiniz çok çok iyisinizdir ... Ben son iki haftadır az az döküntü arada hafif kırmızı akıntıyla yola devam ediyorum. Son 2 gün deli gibi belim ağrıdı tabi bozuk psikolojiyle hemen kötüye yordum. Hemen yatağa gömüldüm normalinde sürekli yatmıyorum ama bu ağrı yatırdı beni. Şuan hamdolsun iyiyim . Haftaya kontrolüm var inşallah Hematom küçülmüş hatta yokolmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?