Düşük tehlikesi olanlar bir türlü geçmeyenler :(

Bu 2. Gebeliğim olduğu ve ilkinde hiç şikayet yaşamadığım için farkı çok iyi anlıyorum. İnsan ne kadar tevekkül etsede kayış bir yerde kopuyor.

Bu 2. Gebeliğim olduğu ve ilkinde hiç şikayet yaşamadığım için farkı çok iyi anlıyorum. İnsan ne kadar tevekkül etsede kayış bir yerde kopuyor.
Dün sabah doktorda hıçkıra hıçkıra ağladım baktı usg ile bıcırığın burda annesi ağlama dedi bu hamilelik ilerler mi diye sordum eğer sağlıklı bir bebekse ilerler tabi ki dedi

efsanehayat canım ultrasyon ile adet tarihine göre bebeğin gelişimi nasıldı mesela benim çarşamba günü kontrolümde adet günüme göre 8+4 idi ultrasyona göre 8+2 idi doktor iyi dedi.

Aynen öyle ya. Öğretmenim 2 haftadır okula gitmiyorum. Bir hafta daha rapor alıcam galiba. Artık normal insanlar gibi hayatıma devam etmek istiyorum.
Bende öğretmenim ...yatmaktan Yoruldum artık .1o gün rapor aldım sonra bir daha 10 aldım şimdi rapor Hakkı'n doldu heyet raporu Alman lazım diyorlar sizdede öyle mi

Bende öğretmenim ...yatmaktan Yoruldum artık .1o gün rapor aldım sonra bir daha 10 aldım şimdi rapor Hakkı'n doldu heyet raporu Alman lazım diyorlar sizdede öyle mi

Benim önceki hafta salı kanamam oldu. 2 gün aldım sonra 2 gün daha aldım. Geçen haftada rapor istedim 5 gün verdi fazla veremem dedi. Şimdi raporum bitti. Yarın muayeneye gidicem tekrar rapor isticem. Ama bu doktorlar çok zor rapor veriyor. Vermezse başlıcam ama ben çok hareket edince kanamam artıyor evde dinlenince duruyor. İnşallah rapor alabilirim.

Bu haftada rapor alabilirsem bi daha heyet raporu almayı düşünüyorum. 30 gün heyet raporu alabilirsem okul bitiyor zaten.

Sende problem ne bende hematon alanı var içeride o durdukça sürekli rapor verirler ..kanaman sebepsiz mi

Sende problem ne bende hematon alanı var içeride o durdukça sürekli rapor verirler ..kanaman sebepsiz mi

Bi sebep söylemediler. Cumartesi günü kanamam azaldı diye biraz fazla gezindim. Bu seferde kanamam arttı. Sürekli yatıp dinlenmem lazım herhalde. Bi de bu hematom ultrasonla belli olurmu ben daha 6+5 haftalığım.

Evet ultrasonda belli oluyor ..yanlız devlet hastaneleri çok küçük olanları göremiyor biraz büyük olunca kanama alanı Ozaman görüyorlar ultrason cihazları eski olduğu için ..özeller kabak gibi hepsini görüyor

Ben özele gidiyorum zaten ama kanama için hamilelikte olur böyle kanamalar diyorlar. Yarın gidicem bakalım o zaman doktor ne diyecek. Birde 10 günlük rapor aldığın zaman buna hafta sonuda giriyor değilmi.

Ben her kontrole gittiğimde doktor kendisi rapor veriyor böyle işe gitme diyor hematom geniş olduğu için galiba

Bende bugün doktora gittim rapor istedim 5 günlük verdi haftayada verirmisiniz dedim bilemem uygun görürsem dedi. Benim kanamam yok gibi bişey artık belki o yüzden. Ama cumartesi kanamam çok azalınca biraz cesaret alıp evde fazla gezindim o zamanda kanamam arttı. Doktora bunu söyleyince de biriken kan olabilir dedi. Bakalım bu haftada evdeyiz. Bidaha ki hafta ya Allah kerim. Doktor bana düşecekse her halükarda düşer dedi. Ağır olmadığı sürece işini yap dedi. Doktorlar sonuçta en iyisini biliyor. Onlar ne derse onu yapıyoruz artık.

Günaydınlar...Hematom hala duruyor biraz küçülmüş ama az.58/17 di geçen pazartesi şuan 50/20.. Evet düşecekse herşey bahane. Bebiş gayet sağlıklı ve kıpır kıpır.. Rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah.. Ben çalışmıyorum ama kızımın okulu uzak olduğu ve tam gün olduğu için gün içinde 7-8 defa okula gel git yapıyorum. Şu hafta sınav haftamız bir bitse hayırlısıyla daha rahat olacağım.. Allah çalışanlara güç kuvvet versin..

Kızlar Rabb'im yardımcımız olsun inşallah. Doktorlar da o kanama ile yaşamamız gerektiğini söylemek istiyor sanırım artık o lekelenme ve kanamayı takmıyalım kafaya bebeklerimiz sağlıklı olduktan sonra

İyi akşamlar hematomlu arkadaşlarım.. Nasılsınız ? İnşallah hepiniz çok çok iyisinizdir ... Ben son iki haftadır az az döküntü arada hafif kırmızı akıntıyla yola devam ediyorum. Son 2 gün deli gibi belim ağrıdı tabi bozuk psikolojiyle hemen kötüye yordum. Hemen yatağa gömüldüm normalinde sürekli yatmıyorum ama bu ağrı yatırdı beni. Şuan hamdolsun iyiyim . Haftaya kontrolüm var inşallah Hematom küçülmüş hatta yokolmuştur.

İnşallah canım benim inşallah valla benim de ara ara lekelenme şeklinde geliyor onun dışında şükür kanama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…