İlk adet geldimi inşallah hamıle kalırız bu ay8 şubatta oldum ben canım.
İnşallah bir daha ki gebeliğinizde de sorun yaşamazsınız sağlıklı bir gebelik geçirip ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınızona da baktırmayı düşünüyorum, rahim hafif kalp şeklinde ama hiçbir önemi yok dendi bana ama yine de baktırıcam.
Yok kuzum adette gelmedi ya adet gelcek yada bebiş beklemedeyimİlk adet geldimi inşallah hamıle kalırız bu ay
tamamiyle aynı durumdayım şimdi olsa gebelik için 1 gün bile beklemezdim, genetik her şey yapıldı bize ama hala inatla tüm tüp bebek doktorları doğal yoldan dene diyor, sanırım akıl sağlığımı kaybetmemi bekliyorlar.
Sadece 7 günlük verdi ama kanamamn bitince girebilirsin dedi doktor ben anlamadım öle bişe var da neden söylemedi bu kadınYok kuzum adette gelmedi ya adet gelcek yada bebiş beklemedeyiminşallah canımmm. Rabbim büyüktür. Antibiyotik kullanıyo musun? 2 hafta 3 hafta ilişki önermiyolar enfeksiyondan dolayı.
Banada 3 gün girmeyin demişti. Sonra ben araştırdım baya en az 10 gün diyolar 3 hafta diyende var bende nolur nolmaz diye 2 hafta girmedim. Benim kanamam da 5 günde bitmişti.Sadece 7 günlük verdi ama kanamamn bitince girebilirsin dedi doktor ben anlamadım öle bişe var da neden söylemedi bu kadın
Benim 2 oğlum var 3cü olmuyor onlarda sıkıntı yaşamadımMerhaba kızlar eğer her ikinizde de pıhtılaşma vs gibi sorun yok ise rahim de perde olabilir. Bunu doktorlar farkedemeyebiliyor. İnce bir perde olabilir. Bebek rahim yerine o perdeye yerleşiyor ve tutunamayıp düşük ile sonuçlanıyor. Bunu da bir sorun doktorunuza isterseniz
Benim eşim şimdiden bezdi ya, sen kafayı yedin bu işle dedi bana resmen. Cok sinir oldum.Bazen , keşke yaşlarımız ilerlemeden evlendikten sonra hamile kalsaydım böyle olur muydu diye düşünüyorum ara ara...
Zaten kürtajdan sonra benimde ruh durumum pek düzelmedi.
Halen de devam ediyor. Mümkün olduğunca arkadaşlarımla, akrabalarımla ve ailemle zaman geçirmeye çalışıyorum.
Ve bu şekilde devam ederse iş hayatıma geri döneceğim. Evde daha çok kafayı yiyorum bunları düşünmekten.
Bir şeylerle meşgul olunca unutabiliriz.
Benim de doktorum iki veya üç düşükten sonra daha fazla yıpranmamı istemiyor.
Zaten öyle bir durumda bir müddet ara verip birikim yapıp öyle tüp bebek düşünürüm B planı olarak
Eşim artık o kadar sıkıldı ki. Bu noktaya gelirsek çocuk düşünmem diyor .Ya da evlatlık alırız diyor.
O derecedeyiz.
Merhaba sizin gende nasıl bir problem cıktı, bebek incelemesinde mı sorun cıktı?
benim işe de dönesim yok artık uzun bir tatil istiyorum ama işim buna el vermiyor malesef. ben de ilerleyen yıllarda öyle düşünüyorum, bir cana yuva olmak isterim.Bazen , keşke yaşlarımız ilerlemeden evlendikten sonra hamile kalsaydım böyle olur muydu diye düşünüyorum ara ara...
Zaten kürtajdan sonra benimde ruh durumum pek düzelmedi.
Halen de devam ediyor. Mümkün olduğunca arkadaşlarımla, akrabalarımla ve ailemle zaman geçirmeye çalışıyorum.
Ve bu şekilde devam ederse iş hayatıma geri döneceğim. Evde daha çok kafayı yiyorum bunları düşünmekten.
Bir şeylerle meşgul olunca unutabiliriz.
Benim de doktorum iki veya üç düşükten sonra daha fazla yıpranmamı istemiyor.
Zaten öyle bir durumda bir müddet ara verip birikim yapıp öyle tüp bebek düşünürüm B planı olarak
Eşim artık o kadar sıkıldı ki. Bu noktaya gelirsek çocuk düşünmem diyor .Ya da evlatlık alırız diyor.
O derecedeyiz.
bebekte ne çıktı peki düzensizlik özel değilse?Bebek incelemesinde kromozomal düzensizliğin olduğu ortaya çıktı.
Sonra devlet hastanesinde eşimle birlikte tıbbi genetik alanında Ocak ayında tahlil yaptırdık.
Sonucu haftaya Cuma günü açıklanacak.
Ve ben her gece bunu düşünüyorum.
İnşallah bir şey çıkmaz.
Bizim de bebegun sonucu haftaya cıkacak genetik ıcın de haftaya gıdecegz ıkı ayda mı cıkıyor sonucBebek incelemesinde kromozomal düzensizliğin olduğu ortaya çıktı.
Sonra devlet hastanesinde eşimle birlikte tıbbi genetik alanında Ocak ayında tahlil yaptırdık.
İnşallah bir şey çıkmaz.
yüreğinizi ferah tutun çoğunlukla bebeği ilgilendiren bir sıkıntı oluyor anne-babadan değil.Bebek incelemesinde kromozomal düzensizliğin olduğu ortaya çıktı.
İnşallah bir şey çıkmaz.
Benim eşim şimdiden bezdi ya, sen kafayı yedin bu işle dedi bana resmen. Cok sinir oldum.
Tup bebek de kesin cozum degil ki kuzu, onun da tuttu mu tutmadi mi dustu mu dusmedi mi stresi olacak, yine ayni kapiya çıkıyor
yüreğinizi ferah tutun çoğunlukla bebeği ilgilendiren bir sıkıntı oluyor anne-babadan değil.
Bizim de bebegun sonucu haftaya cıkacak genetik ıcın de haftaya gıdecegz ıkı ayda mı cıkıyor sonuc
Anladım canım bende ıkı adet görüp baslarm ınsallahSonuçların çıkması çok uzun ...
Ve ben Şubat ayından itibaren gebelik çalışmalarına başladım.
Anladım canım bende ıkı adet görüp baslarm ınsallah
Amin amin avucunu acıp bebek dileyen herkese Rabbım su cuma aksamının hatrına saglıklı bebekler nasip etsinTavsiye üzerine , iki adet dönemimi atlattıktan sonra çalışmalara başladım.
Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah. Allah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeyi nasip etsin
11 günse erken. Bikaç gün sonra yap. Haftasonu da geçsin.:)bekliyoruz merakla.Valla kafam karıştı.bengisu022 dediği gibi 2 tane alıp koyulaşıyo mu diye mi baksam ama yumurtlamadan 11 gün geçti daha hemen belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?