Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ona da baktırmayı düşünüyorum, rahim hafif kalp şeklinde ama hiçbir önemi yok dendi bana ama yine de baktırıcam.
İnşallah bir daha ki gebeliğinizde de sorun yaşamazsınız sağlıklı bir gebelik geçirip ve sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız

İlk adet geldimi inşallah hamıle kalırız bu ay
Yok kuzum adette gelmedi ya adet gelcek yada bebiş beklemedeyim inşallah canımmm. Rabbim büyüktür. Antibiyotik kullanıyo musun? 2 hafta 3 hafta ilişki önermiyolar enfeksiyondan dolayı.

Bazen , keşke yaşlarımız ilerlemeden evlendikten sonra hamile kalsaydım böyle olur muydu diye düşünüyorum ara ara...
Zaten kürtajdan sonra benimde ruh durumum pek düzelmedi.
Halen de devam ediyor. Mümkün olduğunca arkadaşlarımla, akrabalarımla ve ailemle zaman geçirmeye çalışıyorum.
Ve bu şekilde devam ederse iş hayatıma geri döneceğim. Evde daha çok kafayı yiyorum bunları düşünmekten.
Bir şeylerle meşgul olunca unutabiliriz.

Benim de doktorum iki veya üç düşükten sonra daha fazla yıpranmamı istemiyor.
Zaten öyle bir durumda bir müddet ara verip birikim yapıp öyle tüp bebek düşünürüm B planı olarak
Eşim artık o kadar sıkıldı ki. Bu noktaya gelirsek çocuk düşünmem diyor . Ya da evlatlık alırız diyor.
O derecedeyiz.

Yok kuzum adette gelmedi ya adet gelcek yada bebiş beklemedeyim inşallah canımmm. Rabbim büyüktür. Antibiyotik kullanıyo musun? 2 hafta 3 hafta ilişki önermiyolar enfeksiyondan dolayı.
Sadece 7 günlük verdi ama kanamamn bitince girebilirsin dedi doktor ben anlamadım öle bişe var da neden söylemedi bu kadın

Sadece 7 günlük verdi ama kanamamn bitince girebilirsin dedi doktor ben anlamadım öle bişe var da neden söylemedi bu kadın
Banada 3 gün girmeyin demişti. Sonra ben araştırdım baya en az 10 gün diyolar 3 hafta diyende var bende nolur nolmaz diye 2 hafta girmedim. Benim kanamam da 5 günde bitmişti.

Benim 2 oğlum var 3cü olmuyor onlarda sıkıntı yaşamadım

Benim eşim şimdiden bezdi ya, sen kafayı yedin bu işle dedi bana resmen. Cok sinir oldum.
Tup bebek de kesin cozum degil ki kuzu, onun da tuttu mu tutmadi mi dustu mu dusmedi mi stresi olacak, yine ayni kapiya çıkıyor

Merhaba sizin gende nasıl bir problem cıktı, bebek incelemesinde mı sorun cıktı?

Bebek incelemesinde kromozomal düzensizliğin olduğu ortaya çıktı.
Sonra devlet hastanesinde eşimle birlikte tıbbi genetik alanında Ocak ayında tahlil yaptırdık.
Sonucu haftaya Cuma günü açıklanacak.
Ve ben her gece bunu düşünüyorum.
İnşallah bir şey çıkmaz.

benim işe de dönesim yok artık uzun bir tatil istiyorum ama işim buna el vermiyor malesef. ben de ilerleyen yıllarda öyle düşünüyorum, bir cana yuva olmak isterim.

bebekte ne çıktı peki düzensizlik özel değilse?

Bizim de bebegun sonucu haftaya cıkacak genetik ıcın de haftaya gıdecegz ıkı ayda mı cıkıyor sonuc

yüreğinizi ferah tutun çoğunlukla bebeği ilgilendiren bir sıkıntı oluyor anne-babadan değil.

Benim eşim şimdiden bezdi ya, sen kafayı yedin bu işle dedi bana resmen. Cok sinir oldum.
Tup bebek de kesin cozum degil ki kuzu, onun da tuttu mu tutmadi mi dustu mu dusmedi mi stresi olacak, yine ayni kapiya çıkıyor

Aynen , eşim aşırı derece sıkıldı.
Artık çocuk istemeyecek duruma geldi
Benimde kuzenim 3 düşükten sonra tüp bebek yönetimiyle hamile oldu. Ve çok tatlı kızı var.
Hiç kimseye de söylemedi.
Valla , aklımda o kadar kurcalayan şeyler var ki. İnanın gece rahat uyuyamıyorum.
Hamile kalmak ayrı stres, sağlıklı gebelik geçirmek ayrı stres, doğurmak ayrı stres...
Ne yapacağız bilmiyorum.

yüreğinizi ferah tutun çoğunlukla bebeği ilgilendiren bir sıkıntı oluyor anne-babadan değil.

İnşallahDoktorum da aynı şeyi söyledi.
Sadece tedbir amaçlıymış.
Ama elimde olmadan kuşkulanıyorum.
Hakkımızda hayırlısı...

Tavsiye üzerine , iki adet dönemimi atlattıktan sonra çalışmalara başladım.
Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah. Allah sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmeyi nasip etsin
Amin amin avucunu acıp bebek dileyen herkese Rabbım su cuma aksamının hatrına saglıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…