Kuzum amh değeriyle ilgili hiç bi bilgim yok erken menepoza mı sebep oluyo? Sakın canını sıkma ol diyen bi rabbim var. Asla imkansız diye birşey yok.Doktor ile cuma görüşeceğim hazırladım kendimi ne diyecek yaşın var erken menepoza gireceksin elini çabuk tut tüp bebek diyecek neyi çok istersen olmazmış eşime diyemedim sonuçlar çıktı diye durum bu bu diye. Niye suratın asık dediğinde sadece çok çalıştım bugün çok yoruldum diyebildim ruh halimi anlatmaya kelime yetmez
Canım eşinle paylaşman lazım bu yolda beraber yürüyorsunuz sana destek olacak ki en kısa sürede toparlayip ne gerekiyorsa tedaviye baslayabilirsiniz ama sen daha doktor sonuclara bakmadan mi cikardin bu sonuclari??Doktor ile cuma görüşeceğim hazırladım kendimi ne diyecek yaşın var erken menepoza gireceksin elini çabuk tut tüp bebek diyecek neyi çok istersen olmazmış eşime diyemedim sonuçlar çıktı diye durum bu bu diye. Niye suratın asık dediğinde sadece çok çalıştım bugün çok yoruldum diyebildim ruh halimi anlatmaya kelime yetmez
Yumurta rezervin çok az demek bittiğinde ne olacak koskoca bir menepozKuzum amh değeriyle ilgili hiç bi bilgim yok erken menepoza mı sebep oluyo? Sakın canını sıkma ol diyen bi rabbim var. Asla imkansız diye birşey yok.
Ona diyemem diyemem ben 1 sene falan olmasın demiştim. O ise beni baba olmaya layık görmüyor musun demişti. O zaman dedim adam haklı seviyorsun da evliliğin iyi niye bekliyorsun. Şimdi ise bu değerlerle AHM 0.43Canım eşinle paylaşman lazım bu yolda beraber yürüyorsunuz sana destek olacak ki en kısa sürede toparlayip ne gerekiyorsa tedaviye baslayabilirsiniz ama sen daha doktor sonuclara bakmadan mi cikardin bu sonuclari??
Onun için ilaçlar var bitkisel ürünler var ibrahim saraçoğlu nun kürleri var onları deneseniz clife gibi macun ben aldım kullanmadım duruyor ama amh değerini yükseltiyormuş deneyin benceDoktor ile cuma görüşeceğim hazırladım kendimi ne diyecek yaşın var erken menepoza gireceksin elini çabuk tut tüp bebek diyecek neyi çok istersen olmazmış eşime diyemedim sonuçlar çıktı diye durum bu bu diye. Niye suratın asık dediğinde sadece çok çalıştım bugün çok yoruldum diyebildim ruh halimi anlatmaya kelime yetmez
Amh değeri 0.1 le hamile kalan var inşallah rabbim verir üzmeyin kendinizi kün Fe yekünYumurta rezervin çok az demek bittiğinde ne olacak koskoca bir menepoz
Ona diyemem diyemem ben 1 sene falan olmasın demiştim. O ise beni baba olmaya layık görmüyor musun demişti. O zaman dedim adam haklı seviyorsun da evliliğin iyi niye bekliyorsun. Şimdi ise bu değerlerle AHM 0.43
FSH 11.6 ben ona nasıl derim benim yüzümden baba olamayacaksın olabilmek için çok çaba ve para gerekecek diye
Harika bir haber insallah saglikla ilerler, darisi basimizasizi hatırlayamadım dusuk bir kere mi olmuştu sizin? Test yapilmis miydi onunla ilgili?
8 yaşında bir kızım var bu 2.gebelikti düşük oldu bebeğin eşi öndeydi kanamam vardı 10 gün kadar hastanede yattım ama kaybettim malesef
140 çıktıHcg değerine baktırdınızmı kaç acaba
Hiç inancım yok olacağına dairAmh değeri 0.1 le hamile kalan var inşallah rabbim verir üzmeyin kendinizi kün Fe yekün
Yanlis dusunuyorsun 0.1le kalan var 0.01le kalan var ayrıca sen de kaldin, kaybetmis olman bir daha gebe kalamayacagin anlamina gelmiyorYumurta rezervin çok az demek bittiğinde ne olacak koskoca bir menepoz
Ona diyemem diyemem ben 1 sene falan olmasın demiştim. O ise beni baba olmaya layık görmüyor musun demişti. O zaman dedim adam haklı seviyorsun da evliliğin iyi niye bekliyorsun. Şimdi ise bu değerlerle AHM 0.43
FSH 11.6 ben ona nasıl derim benim yüzümden baba olamayacaksın olabilmek için çok çaba ve para gerekecek diye
Ben ilk adetimi oluyorum daha, yogun geliyor benimKızlar benim kürtajdan sonra ki ikinci adetim ama yine az geliyo yoğun gelmiyor üçüncü günü doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum sizde böyle bi durum oldu mu neden bu azalma
Cok sukur oldum canim hayatimda ilk defa bu kadar sevindim adet olduğumaParesilaaa kuzum FSH degerin sinirlarin icinde amh yi goremedim attigin resimde.Neden bu kadar bozdun moralini doktor nasil yorumladi sonucunu. melinda- canim gozun aydin adet olmussun.Ben de bugun doktora gittim isyeri calisabilir raporu istemisti gitmisken yine duramadim hormon tahlileri yaptirdim guya salmistim bi kac ay ama yine duramadim
İnstagram da ovulasyon takipli sayfalar var ordaki hamile kalanlara bak amh düşüklüğü sperm düşüklüğü hareketsizliği ile hamile kalanlar var en azından hamile kalabiliyor sun hiç kalamayan da var yıllarca bekleyenHiç inancım yok olacağına dair
Ben ilk adetimi görüyorum benim biraz yoğun geliyor az gelmediKızlar benim kürtajdan sonra ki ikinci adetim ama yine az geliyo yoğun gelmiyor üçüncü günü doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum sizde böyle bi durum oldu mu neden bu azalma
Ne kadar çok böyle şeyler yaşayanlar. Artık yediklerimiz radyasyon ne bu hale getiriyo biziBu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
Ya ne kadar cok kisinin basina geliyor cok uzuldumBu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
Insallah bir daha yaşamayız...Ben hala kendime gelebilmis degilim obur adete kadar toparlanmam lazım hala haftasini gununu takip ediyorum, eylul annelerine bakiyorum halaNe kadar çok böyle şeyler yaşayanlar. Artık yediklerimiz radyasyon ne bu hale getiriyo bizi
Bende aynı durumdayım. Şu zaman cinsiyetini öğrencektim,şu zaman doğum yapcaktımYa ne kadar cok kisinin basina geliyor cok uzuldumInsallah bu acıyı tekrar yaşamayız...
Insallah bir daha yaşamayız...Ben hala kendime gelebilmis degilim obur adete kadar toparlanmam lazım hala haftasini gununu takip ediyorum, eylul annelerine bakiyorum halaicim yanıyor ama geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?