Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum amh değeriyle ilgili hiç bi bilgim yok erken menepoza mı sebep oluyo? Sakın canını sıkma ol diyen bi rabbim var. Asla imkansız diye birşey yok.

Canım eşinle paylaşman lazım bu yolda beraber yürüyorsunuz sana destek olacak ki en kısa sürede toparlayip ne gerekiyorsa tedaviye baslayabilirsiniz ama sen daha doktor sonuclara bakmadan mi cikardin bu sonuclari??

Kuzum amh değeriyle ilgili hiç bi bilgim yok erken menepoza mı sebep oluyo? Sakın canını sıkma ol diyen bi rabbim var. Asla imkansız diye birşey yok.
Yumurta rezervin çok az demek bittiğinde ne olacak koskoca bir menepoz
Canım eşinle paylaşman lazım bu yolda beraber yürüyorsunuz sana destek olacak ki en kısa sürede toparlayip ne gerekiyorsa tedaviye baslayabilirsiniz ama sen daha doktor sonuclara bakmadan mi cikardin bu sonuclari??
Ona diyemem diyemem ben 1 sene falan olmasın demiştim. O ise beni baba olmaya layık görmüyor musun demişti. O zaman dedim adam haklı seviyorsun da evliliğin iyi niye bekliyorsun. Şimdi ise bu değerlerle AHM 0.43
FSH 11.6 ben ona nasıl derim benim yüzümden baba olamayacaksın olabilmek için çok çaba ve para gerekecek diye

Onun için ilaçlar var bitkisel ürünler var ibrahim saraçoğlu nun kürleri var onları deneseniz clife gibi macun ben aldım kullanmadım duruyor ama amh değerini yükseltiyormuş deneyin bence

Amh değeri 0.1 le hamile kalan var inşallah rabbim verir üzmeyin kendinizi kün Fe yekün

Kızlar benim kürtajdan sonra ki ikinci adetim ama yine az geliyo yoğun gelmiyor üçüncü günü doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum sizde böyle bi durum oldu mu neden bu azalma

Yanlis dusunuyorsun 0.1le kalan var 0.01le kalan var ayrıca sen de kaldin, kaybetmis olman bir daha gebe kalamayacagin anlamina gelmiyor
Kızlar benim kürtajdan sonra ki ikinci adetim ama yine az geliyo yoğun gelmiyor üçüncü günü doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum sizde böyle bi durum oldu mu neden bu azalma
Ben ilk adetimi oluyorum daha, yogun geliyor benim
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başımıza 35yagmur35

Paresilaaa kuzum FSH degerin sinirlarin icinde amh yi goremedim attigin resimde.Neden bu kadar bozdun moralini doktor nasil yorumladi sonucunu. melinda- canim gozun aydin adet olmussun.Ben de bugun doktora gittim isyeri calisabilir raporu istemisti gitmisken yine duramadim hormon tahlileri yaptirdim guya salmistim bi kac ay ama yine duramadim

Cok sukur oldum canim hayatimda ilk defa bu kadar sevindim adet olduğuma insallah oburu de gecikmeden gelir de çalışmalara başlayacağız...Bende hormonlara baktirdim iyi cıktı.
Paresila doktora daha sonuc gostermemis belki de kotu bisey demeyecek
Kuzu ne alemdesin adetten haber var mı sonuçlar çıktı mı S Storycan

Hiç inancım yok olacağına dair
İnstagram da ovulasyon takipli sayfalar var ordaki hamile kalanlara bak amh düşüklüğü sperm düşüklüğü hareketsizliği ile hamile kalanlar var en azından hamile kalabiliyor sun hiç kalamayan da var yıllarca bekleyen

Bu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm

Ben ilk adetimi görüyorum benim biraz yoğun geliyor az gelmedi

Bu arada görümcem de hamile demiştim ya bugün kahverengi akıntı geldi doktora gitti şimdi kalp atışı durmuş 9 haftalık dı çok üzüldüm
Ne kadar çok böyle şeyler yaşayanlar. Artık yediklerimiz radyasyon ne bu hale getiriyo bizi

Ya ne kadar cok kisinin basina geliyor cok uzuldum Insallah bu acıyı tekrar yaşamayız...
Ne kadar çok böyle şeyler yaşayanlar. Artık yediklerimiz radyasyon ne bu hale getiriyo bizi
Insallah bir daha yaşamayız...Ben hala kendime gelebilmis degilim obur adete kadar toparlanmam lazım hala haftasini gununu takip ediyorum, eylul annelerine bakiyorum hala icim yanıyor ama geçecek..

Bende aynı durumdayım. Şu zaman cinsiyetini öğrencektim,şu zaman doğum yapcaktım mis kokulum annen seni bekliyor,çok geç olmadan gel Etrafımda herkesp hamile olmasa belki daha kolay atlatırım bu durumu ama nerde

Hormon testleri adetin ikinci günü mü üçüncü günümü yapılıyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…