- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
12gunmu gecti, hamilesindir ozaman insallahh. doktordan hayirli haberlerle donersin insallah cnm
şuana kadar bu forumdan samirsak hamiş kaldı bırde inşşş gel bebek gel olcakkk
insallahhhh canim hayirlisiyla hamile olursunuz, stres yapmayin sakin hamile olabiliyosunuz sonucta onu dusunun. Allah buyuktur. meyvesiz agac olmaz demi :) Insallah meyvelerinize kavusursunuz
2 aylik teyzesi
yok vallah bulanti sabahlari ac karna biraz oluyo oda hafif oyle asiri bulanti kusma yok bol bol yiyom istahim cok acikama halsizlik cok uyumak istiyorum bol bol onun gibi seyler :) darisi sizlere
daha öncede düşük yapmıştım canım. Bu iki oldu. Biran önce olsun artık istiyorum. Yapmadığım örgü vs kalmadı sanki her an doğuma gidicekmişim gibi oldu evim. 3,5 yıllık evliyim çok istiyoruz artık kafayı yicem yakında.:85:
2 aylik teyzesi
yok vallah bulanti sabahlari ac karna biraz oluyo oda hafif oyle asiri bulanti kusma yok bol bol yiyom istahim cok acikama halsizlik cok uyumak istiyorum bol bol onun gibi seyler :) darisi sizlere
2 aylik teyzesi
inş bu sefer daha güzel geçer canım.bak tiyo veriyor arkadaşlar ne güzel muz mantıklı hele ki seviyorsan :)
sevıyorummmm ama bıırı kabızlık yapıyor bırı yapmıyor dıooo bılgın varmıı.ben kabızlıga açık bırıyımdee maleseff
evet onu bende duymuştum aslında.ben meyvelerin üzerine herzaman su içerim çalıştırsın bağrsklrı diye.pek fark etmiyorum ben açıkçası.sende dene istersen şimdiden.zaten hamilelkte kabızlık ve gaz problemi had safhada olduğu için
sevıyorummmm ama bıırı kabızlık yapıyor bırı yapmıyor dıooo bılgın varmıı.ben kabızlıga açık bırıyımdee maleseff
canım sindirim sistemimiz aynı gibi o zaman. Hatta ben haftada 2 kere falan anca tuvalete gidebilirim yani o da zar zor. Muz hiç mi hiç etkilemiyo. Üstüne su içersen ishal yapar ama kabız yapmaz :). Doğrurun bebişlerinizide artık sevelim ya. :)
canım peki dikiş atılmadan atlatılamaz mıymış?iyice araştırdın mı?
malesef eger bunu fark etmeselerdı doktorlarım dıger hamılelıklerın 4 . Aya gırdıgınde hep kaybedecektın.dedıler amelıyatşart her hamılelıkte
hımm allahım korusun ...ozaman erken teşhis olmuş ve çok iyi olmuş.inş bu sefer herşey yolunda olur canım..bir tanıdıktada aynı durum vardı.kuzu kuzu yavruları var şimdi...inş darısı başına canım...
Senin adetine nekadar var peki?
inş inş canım evimizi gönlümüzü şenlendirsin kuzucuklar inş
tatlım bana musade.malum ev işleri :) grsrz inş ..çok geçmiş olsun kendine dikkat et olurmu canım.inş yarına atlatmış olursun.bol bolda ıstırahat et inş.
hosbuldum canim, darisi sana olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hep dua ediyorum inanki
Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhinsallah sende mutlu haberi alirsin beklenen adetin gelmez ve bebis haberini alirsin insallah canim.
hosbuldum canim, amin canim insallahhhhcanim benim dusuk nasil oldu anlatayim, ben o zaman daha hamile oldugumu bile bilmiyodum yeni evli sayiliriz esimle disari cikmiastik tabi biraz kostuk hopladik zipladik cocuklar gibi :) cok hareketli bi gundu yani ve ertesi gun daha adetime varken siyah kan akinti gibi degisik sekilde gelmeye basladi tabi degisiklik oldugunu anladim cunku adetimede 1 hafta vardi. ve o kana donustu ve 10 gun surdu doktora gittigimde dusuk yaptigimi ogrendim. yani hamile oldugumu ogrenmeden dusuk yaptigimi ogrenmistim. sanirim o zaman 3 haftalik falandi adetten sonra kalmis olmaliyim tam net bilmiyorum. bunda da vardir bi hayr insallah bu bebisimi alirim kucagima sagliklica
doktor bize birakti canim korunup korunmamayi 2 ay korunun isterseniz falan demisti ama ben korunmadim zaten ustunden o kadar zaman gecince hamile kaldim. sukurler olsun
Darisi sizlere canlarimmmmmmmmmmmmmm insallahhhhhhhhh en yakin zamanda hamis olursunuzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?