düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

12gunmu gecti, hamilesindir ozaman insallahh. doktordan hayirli haberlerle donersin insallah cnm

ağzından bal mı damlıyor ne ayy inş yaaa...ama idrarda çıkmadı geçen gün üzüldüm tabi bayaca.

şuana kadar bu forumdan samirsak hamiş kaldı bırde inşşş gel bebek gel olcakkk

tugbacıımmmm canımmm sendende bal damlıyor işte böyle bi hevesleniyorum umutlanıyorum rabbim boşa çıkarmasın inş bu sefer..

insallahhhh canim hayirlisiyla hamile olursunuz, stres yapmayin sakin hamile olabiliyosunuz sonucta onu dusunun. Allah buyuktur. meyvesiz agac olmaz demi :) Insallah meyvelerinize kavusursunuz

canım çok doğru demişsin sonuçta kalıyoruz hamdolsun.ama işte bazen insan yese kapılıyor.5 defa hamilelik geçirdim düşünsene 2 si dış gebelik 1 kürtaj diğer ikiside ufak ufakdüştüler hep...ama o 2 çizgiyi gördüğüm heran ömrüme ömür kattı...kaybetmekse çok acı...tugbacım gibi hissetmedim görmedim ama hep içimdeydiler.ruhlarını hissettim.hepsine ayrı ayrı mektup yazdım.hepsinin defterleri var.rabbim bu sefer boşa ümitlendirmemiş olsun inş...bukadar gecikti ama bide nurtopu gibi kistim oluyomuş

2 aylik teyzesi
yok vallah bulanti sabahlari ac karna biraz oluyo oda hafif oyle asiri bulanti kusma yok bol bol yiyom istahim cok acik ama halsizlik cok uyumak istiyorum bol bol onun gibi seyler :) darisi sizlere

canım benim bi arkadaşım bana hamileyken, sabahları kalkar kalkmaz bir tane muz ye. O senin günlük bulantılarını bile kesicektir demişti. Ben öle yapıyodum hiç bulantım olmuyodu ve çok güzelde yemek yiyordum. Bide bol bol kivi ye :)

kelin merhemi olsa sözünü unutup üzülme bitanem olacak inş.bak kalbimizin dediği gibi sonuçta kalabiliyoruz hamdolsun.rabbim aratmaısn inş.

2 aylik teyzesi
yok vallah bulanti sabahlari ac karna biraz oluyo oda hafif oyle asiri bulanti kusma yok bol bol yiyom istahim cok acik ama halsizlik cok uyumak istiyorum bol bol onun gibi seyler :) darisi sizlere

aaamin inş inş

2 aylik teyzesi

ne guzel ya ben ılk hamılelıgımde mahvaoldum 15 kılo verdım hafta 4 kılo verıyordum hıc bısey yıyemıyordum. bırdaha oyle olmasından korkuyorum.

inş bu sefer daha güzel geçer canım.bak tiyo veriyor arkadaşlar ne güzel muz mantıklı hele ki seviyorsan :)

sevıyorummmm ama bıırı kabızlık yapıyor bırı yapmıyor dıooo bılgın varmıı.ben kabızlıga açık bırıyımdee maleseff

canım sindirim sistemimiz aynı gibi o zaman. Hatta ben haftada 2 kere falan anca tuvalete gidebilirim yani o da zar zor. Muz hiç mi hiç etkilemiyo. Üstüne su içersen ishal yapar ama kabız yapmaz :). Doğrurun bebişlerinizide artık sevelim ya. :)

evet onu bende duymuştum aslında.ben meyvelerin üzerine herzaman su içerim çalıştırsın bağrsklrı diye.pek fark etmiyorum ben açıkçası.sende dene istersen şimdiden.zaten hamilelkte kabızlık ve gaz problemi had safhada olduğu için

benım bırde rahıme dikiş atılacagı için kabızda olmamam gerek. Bakalım doktorum yardımcı olacaktır bu konuda herhalde

sevıyorummmm ama bıırı kabızlık yapıyor bırı yapmıyor dıooo bılgın varmıı.ben kabızlıga açık bırıyımdee maleseff

muz benim bildiğim kabızlık yapıyor :26: çünkü ishal olunca muz yedirirler. kabız olunca kakaolu süt, cornflex tavsiye ederim ama hamilelikte çok mide bulantısı olanlara hiçbirşey fayda etmiyor azcık bulantı olanlara çubuk kraker birebir:97:

malesef eger bunu fark etmeselerdı doktorlarım dıger hamılelıklerın 4 . Aya gırdıgınde hep kaybedecektın.dedıler amelıyatşart her hamılelıkte

hımm allahım korusun ...ozaman erken teşhis olmuş ve çok iyi olmuş.inş bu sefer herşey yolunda olur canım..bir tanıdıktada aynı durum vardı.kuzu kuzu yavruları var şimdi...inş darısı başına canım...

senin adetine nekadar var peki?

bu ayın 3de adetı gördum. Buayın 31de yada dıger ayın 3 de olmazsam bende hamısım ınsss

tatlım bana musade.malum ev işleri :) grsrz inş ..çok geçmiş olsun kendine dikkat et olurmu canım.inş yarına atlatmış olursun.bol bolda ıstırahat et inş.

çok sevindim canım acaip moral oldu, ne güzel allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…