- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
aaa ne güzel eşinle birlikte çalışmaaaakkkkben evdeyim ya evlendikten sonra ev hanımlığına terfi ettim karın tokluğuna çalışıyoruz işte:)
allahım hayrlı evlatlar ihsan etsin canım inşta bi müddet ev hanımlığı yapalım :) yahu sabahta beri forumda kan yada idrar testinde hep negatif çıkmış ama hamile olanları okuyunca bi ümit diyip seviniyorum bazende ağlama geliyor ..pazartesi zor gelicek galiba((
selam kizlar
ben suan 2 aylik hamileyim, hamileligimden 2-3 ay once dusuk yapmistim. insallahhhh sizlerde biran once hamis olup bebislerinize kavusursunuztabi bende bebisimi sagliklica kucagima alirim insallahhhh
tugbacım zaten türkiyenin yarısı belki dahada fazlası kaçak nüfus:) çoğu plansız hatta istenmeyen gebelik
kalbimizzz hoşgeldin canımmmm.ay ne mutlu oluyorum ben böyle anneleri görünce yaaaa
allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş canım
ayy darısıda başımıza inş...dualarını beklerim özel olarak lütfen lütfen lütfen
hosgeldın cnmm. allah analı babalı buyutsun. düşüğün hangı sebebten oldu korunma vermedımı doktorunuz.
hosbuldum canim, darisi sana olsun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hep dua ediyorum inanki
Allah her isteyene nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahhhhinsallah sende mutlu haberi alirsin beklenen adetin gelmez ve bebis haberini alirsin insallah canim.
hosbuldum canim, amin canim insallahhhhcanim benim dusuk nasil oldu anlatayim, ben o zaman daha hamile oldugumu bile bilmiyodum yeni evli sayiliriz esimle disari cikmiastik tabi biraz kostuk hopladik zipladik cocuklar gibi :) cok hareketli bi gundu yani ve ertesi gun daha adetime varken siyah kan akinti gibi degisik sekilde gelmeye basladi tabi degisiklik oldugunu anladim cunku adetimede 1 hafta vardi. ve o kana donustu ve 10 gun surdu doktora gittigimde dusuk yaptigimi ogrendim. yani hamile oldugumu ogrenmeden dusuk yaptigimi ogrenmistim. sanirim o zaman 3 haftalik falandi adetten sonra kalmis olmaliyim tam net bilmiyorum. bunda da vardir bi hayr insallah bu bebisimi alirim kucagima sagliklica
doktor bize birakti canim korunup korunmamayi 2 ay korunun isterseniz falan demisti ama ben korunmadim zaten ustunden o kadar zaman gecince hamile kaldim. sukurler olsun
Darisi sizlere canlarimmmmmmmmmmmmmm insallahhhhhhhhh en yakin zamanda hamis olursunuzzzzzzz
inş inş inş canımmmm....benm adetim geçeli 12 gün oluyor canımgeçenlerde test yaptım çıkmadı bişey.hiç adet olacak gibide durmuyorum pazartesi dr a gideceğim inş.bakalım göreceğiz ozaman ne olduğunu...:85:
12gunmu gecti, hamilesindir ozaman insallahh. doktordan hayirli haberlerle donersin insallah cnm
güzel şeyler duyuca cok umutlanıyoruz :) ınssssssss yakın zamandaaa guzel haberlerı alırızzz bızdee
insallahhhh canim hayirlisiyla hamile olursunuz, stres yapmayin sakin hamile olabiliyosunuz sonucta onu dusunun. Allah buyuktur. meyvesiz agac olmaz demi :) Insallah meyvelerinize kavusursunuz
merhaba kızlar,
ben 4 ocakta nedensiz bir düşük yaptım. Kürtaja vs gerek kalmadı. Korunmuyoruz da bebişi çok istiyorum heralde istediğimdendirki göğüslerim şiş acıyo gibi geliyo, karnım çok çabuk acıkıyo. Aynı hamilelikteki gibi oluyo ama sanırım pskolojik benimki. :2: İnşalah düşükten hemen sonra hamile kalınabiliyodur inşalllahhh diyorummm :18:
nazlıcım hoşgeldin :) üzerinden bir kaç ay geçince kalınabiliyor canım.zaten vücut tutmuyor oluşturmuyor yeni gebeliği.bende düşük yaptım 3 defa drun dediği gibi yapmadım.korunmadım kötü bir örnek teşkil ediyorum ama sebeplerimiz vardı diyeyim yaklaşık bi 4 5 ay sonra hamile kalabildim.vücut programlı aslında.düşenlerinde zaten genetik bir problemi olduğunu diyor drlar.üzülme inş sende yakında kalırsın bitanem.göbişine konar meleğin
innşşş cnmmmm nekadarlık oldu bebegımızz bulantıların varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?