- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
arkadaşlar bana musade..kendinize ii bakın...dua ederseniz bana da sevinirim...öpüyorum hepiniziii:89::89::89:
ıns ıyıleşirsınn cnmm .saglıcakla kalcok geçmiş olsun belli ki birçoğumuz bebek konusunda sıkıntı yaşamışız benimde düşükten sonra kist oluştu iki üç ay bekleyip tekrar deneyelim diye düşünmüştük eşimle 2 hafta önce kist oluştuğunu öğrendim doktor adetle geçer dedi ama bakalım adet düzenimde şaştı iyice
ıns ıyıleşirsınn cnmm .saglıcakla kal
canım teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bebişlerimize de kavuşuruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun
bende bebeğimi ilk bebeğimi kaybettim 9+3 26 ekimde kürtaj oldum. ilk başta kanama geldi sonra iğne vuruldum sonra kanama durdu bebeğimin kalbi çok yavaş atıyordu sonra ise bebeğimin kalbi durdu....
65 sonra ilaçla regl olabildim.
birdaha olmayacak mış gibi korkularım var, hayırlısı inşallah en kısa sürede sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz.
bu ay regl bekliyorum bakalım olabilecek miyim? ondan sonra bakacağız bizde
ben 7 eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım,bebeğimin 7 haftalık gelişimi durduğu ve kalp atışı olmadığı için sonra buzamana kadar korundukkkk....ama artıkk içimdeki bebek duygusunu bastıramayınca eşimle yeniden denemeye karar verdik bilinçlice amaa enson 5 aralıkta adet görddümmm...5 ocağa kadar hep korundum 5 ocakta denemeye başladıkkk 14 gün olmasına karşı hala adet olmadım.dün doktora gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı.Adet söktürücü ilaç verdi ama ben onuda kullanmaya korkuyorum ya yeni oluşuyorsa gebelik bilgimde yokkk...napcam şaşırdımmm
istemesen hemen oluyorrr isteyincede hep pürüz çıkıyor.nasıl iş anlamadımm ama bende artık bebeğim olsun istiyorummm hemdee çokkkkk....
son sorum :ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğumuzu anlarızz bilgisi olan varmıı????
ben 7 eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım,bebeğimin 7 haftalık gelişimi durduğu ve kalp atışı olmadığı için sonra buzamana kadar korundukkkk....ama artıkk içimdeki bebek duygusunu bastıramayınca eşimle yeniden denemeye karar verdik bilinçlice amaa enson 5 aralıkta adet görddümmm...5 ocağa kadar hep korundum 5 ocakta denemeye başladıkkk 14 gün olmasına karşı hala adet olmadım.dün doktora gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı.Adet söktürücü ilaç verdi ama ben onuda kullanmaya korkuyorum ya yeni oluşuyorsa gebelik bilgimde yokkk...napcam şaşırdımmm
istemesen hemen oluyorrr isteyincede hep pürüz çıkıyor.nasıl iş anlamadımm ama bende artık bebeğim olsun istiyorummm hemdee çokkkkk....
son sorum :ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğumuzu anlarızz bilgisi olan varmıı????
sorumu değiştiriyorum nasıl korunuyordunuz ??? son adet tarihini bide kaç günde bir adet oluyordun
eşim prezervatif kullandı hep böle korundukkk...duyduğuma göre adetin 1inci gününden itibaren 14 gün sayıp deniyince tutuyo diolar ama bu seferde adet olmadımmm ve çok takıntı haline getirdim nasıl kurtulcam ben bu psikolojiden yaaa son adetim 5 aralıkk en fazla 1 hafta gecikirdi amaben 5 aralıktan sonrada korunmaya devam ettim 5 ocak ta bıraktımm adet olmam gereken tarihdi yani olmayınca o günde hamile bi arkadaşımı gördüm moralim bozuldu yine olmadık şuan ilişki üzerinden 14 gün geçti ne adet var ne bebek???? dr adet söktürücü verdi ama kullanmaya korkuyorum acaba yeni bi hamilelik falan mı
nasılsınız kızlar?
bugün reglim bitti.durmak yok çalışmaya devam!
pazartesi günü de doktorumla randevum var.
smear testi yaptıracağım.bi de iltihaplarda bebiş olmasını engelliyormuş.
bi ara bende endometris denilen bir iltihap çıkmıştı.
bi de pko larıma baktırayım ne alemdeler?
inş. en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla bebişlerimiz göbüşlerimize gelir.
bizim bebiş ilk denemede gelmişti ama bu bebiş inatçı çıktı ....
i
eşim prezervatif kullandı hep böle korundukkk...duyduğuma göre adetin 1inci gününden itibaren 14 gün sayıp deniyince tutuyo diolar ama bu seferde adet olmadımmm ve çok takıntı haline getirdim nasıl kurtulcam ben bu psikolojiden yaaa son adetim 5 aralıkk en fazla 1 hafta gecikirdi amaben 5 aralıktan sonrada korunmaya devam ettim 5 ocak ta bıraktımm adet olmam gereken tarihdi yani olmayınca o günde hamile bi arkadaşımı gördüm moralim bozuldu yine olmadık şuan ilişki üzerinden 14 gün geçti ne adet var ne bebek???? dr adet söktürücü verdi ama kullanmaya korkuyorum acaba yeni bi hamilelik falan mı
canım çok geçmiş olsun.sıcak bişeyler iç iyi gelir inş.zencefili kesinlikle tavsiye ederim.bilmiyorum içebilir misin ama.soğuk algınlığına falan çok iyi geliyor.
tamam cnm cok tsk edrm. k.bakma gec yazdım annecım yanıma gelmıstıde.
aaa lafı mı olur canım benim.bu arada çalışmıyor muydun?sanki çalışıyorsun gibi algılamışım aklımda öyle kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?