düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

:
slm slm slm canım iyidir valla sen nasılsın?ay adliyeye başvurmaya gittim resmen ana baba günü gibi acayip kalabalık.neyse sen nasılsın anne aday adayı )))

ben ıyıyım canım ancak yazabıldım eve yenı geldım. bebısımız olduya ordayız ıkı gundur.bugun hemen carsıya cıktım bıseyler aldım. oryaa götürdüm:)bebıs sevdıkk geldıkkk. fazla sıkıntılı işlere bakma canım sen ya

Merhaba canlar! Ne var ne yok?Geçmiş mesajları okudum bi arkadaşın eltisi doğum yapmış.Kebire ismini önermiyorum çünkü anlamını büyük günahlar diye biliyorum..

İsim Anlamı Türü

Aranan İsim "Kebire" Kebire 1. Büyük, ulu. 2. Çocukluktan çıkmış genç. 3. Yaşça büyük, yaşlı. 4. Büyük günah. kız ismi

valahı kayınvalıdemın adı onu koymak ıstedıler koydular ben olsam koymam ama gönul

inşallah canım hayırlısı olur.bilemiyorum ki göğüslerim sızlıyor zaman zaman.kasık ağrılarım olmuştu geçti.bakalım hayırlısı

slm kızlar 23.yumurtlama günümdü ama bende hiç gögüs agrısı olmadı sadece kasık agrısı bide sümüksü akıntı oldu ateşim çok az çıktı yumurtam olmasa sümüksü akıntı olmazdı değilmi????:26:

hayırlı bir sonuc olur inş...

dikkate alıp birtek sen cevap verdin tsk..cokk zorr coookk

günaydın günaydın günaydın canlaaaarrrr

nasılsınız bakalım iki gündür?

hiç musait olamadım giremedim nete.ayyy inş güzel gebelik haberleri alacağız.arkadaşım inş hayrlı olur.bizde seviniriz.

bir arkadaşımda düşük yapıyormuş. çok geçmiş olsun bitanem.inş rabbim yakın zamanda tekrar nasip etsin.ama çok üzülme inş.sağlıklı olan zaten durur diyor dr lar.sağlıklısını nasip etsin rabbim inş.

tugbacım canımm sen nasılsın?az kaldı ayın 31 ine inş hayrlı haberini alırız canım.

bebişinizde hayrlı olsun :)analı babalı büyüsün inş.nasıl oldu? kaç kg?

bendee 31 ını beklıyorum hayırlısı artık:) ben ıyım canım çok şükür sen nasılsın?sagol canımmbebişimiz cok tatlıı bıseyy:)2,450 canım uzunnn boylu olcakk.:) 48 cm

ama minik olmuuuşşş...inş kısa sürede toparlar.belki iyidir kilosu ama biz alışmışız hep 3 kg üstü bebişlere minik geldi kulağıma :) ayyy ne tatlıdır şimdi o mis kokuluuuuu

benim içinde çek içine olur mu o cennet kokusunu...

rabbim yakın zamanda bizede nasip etsin inş canım ya.biz derken isteyen tüm aarkadaşlarım yani:)

bende iyiyim ya hamdolsun.dün temizlik vs yaptım dip köşe perdeler vs.2 hafta kadar sonra yurtdısına cıkacağım inş hazırlık olsun dedim.

annesının sütü yok inse daha cabuk toparlar tabı.hayırdır yurtdışııı neresı nıe gidiyonnn

inş gelir.bugun daha çok gelir inş.anca zaten.ama bol boool su içsin.bide görümceme bulgur pilavı,bulgur haşlaması vs çok iyi gelmişti.inş oda kendine yarayanı bulur boool booolll sütü olur :)

canım ufak bir seyahat işte.

hımmmmmm tamam canımmmm. bende başka bısey var sandım. hayırlı yolculuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…