- Konu Sahibi tugbacozar
-
:
slm slm slm canım iyidir valla sen nasılsın?ay adliyeye başvurmaya gittim resmen ana baba günü gibi acayip kalabalık.neyse sen nasılsın anne aday adayı)))
selam arkadaşlar.epeydir giremedim. nasılsınız.ben geçen çarşamba doktora gittim.22 mm lik folikül oluştuğunu, çatlamak üzere olduğunu söyledi.biz de çalışmalara devam ettik.bakalım haftaya sonuç ne olacak:))
Merhaba canlar! Ne var ne yok?Geçmiş mesajları okudum bi arkadaşın eltisi doğum yapmış.Kebire ismini önermiyorum çünkü anlamını büyük günahlar diye biliyorum..
inşallah canım hayırlısı olur.bilemiyorum ki göğüslerim sızlıyor zaman zaman.kasık ağrılarım olmuştu geçti.bakalım hayırlısı
slm kızlar 23.yumurtlama günümdü ama bende hiç gögüs agrısı olmadı sadece kasık agrısı bide sümüksü akıntı oldu ateşim çok az çıktı yumurtam olmasa sümüksü akıntı olmazdı değilmi????:26:
bnm oluyor canımm. ınsanlar degısıkkk degısıkkk
selam arkadaşlar.epeydir giremedim. nasılsınız.ben geçen çarşamba doktora gittim.22 mm lik folikül oluştuğunu, çatlamak üzere olduğunu söyledi.biz de çalışmalara devam ettik.bakalım haftaya sonuç ne olacak:))
slmmm kimse yok mu
Geçmiş olsun canım.ben de yaşadım ve anlayabiliyorum.Oümitsizlik karanlığından uzak dur bu günler geçecek geçmeye mahkum geleceğe odaklan.Hem kendiliğinden düşmesi kürtaj olamaman daha iyi.Korunmadan tekrar deneyebiliyorsun sanırım.Olanlar normalbeklemek zor ama geçeceğini bilmek rahatlatır
bendee 31 ını beklıyorum hayırlısı artık:) ben ıyım canım çok şükür sen nasılsın?sagol canımmbebişimiz cok tatlıı bıseyy:)2,450 canım uzunnn boylu olcakk.:) 48 cmgünaydın günaydın günaydın canlaaaarrrr
nasılsınız bakalım iki gündür?
hiç musait olamadım giremedim nete.ayyy inş güzel gebelik haberleri alacağız.arkadaşım inş hayrlı olur.bizde seviniriz.
bir arkadaşımda düşük yapıyormuş.çok geçmiş olsun bitanem.inş rabbim yakın zamanda tekrar nasip etsin.ama çok üzülme inş.sağlıklı olan zaten durur diyor dr lar.sağlıklısını nasip etsin rabbim inş.
tugbacım canımm sen nasılsın?az kaldı ayın 31 ine inş hayrlı haberini alırız canım.
bebişinizde hayrlı olsun :)analı babalı büyüsün inş.nasıl oldu? kaç kg?
ama minik olmuuuşşş...inş kısa sürede toparlar.belki iyidir kilosu ama biz alışmışız hep 3 kg üstü bebişlere minik geldi kulağıma :) ayyy ne tatlıdır şimdi o mis kokuluuuuu
benim içinde çek içine olur mu o cennet kokusunu...
rabbim yakın zamanda bizede nasip etsin inş canım ya.biz derken isteyen tüm aarkadaşlarım yani:)
bende iyiyim ya hamdolsun.dün temizlik vs yaptım dip köşe perdeler vs.2 hafta kadar sonra yurtdısına cıkacağım inş hazırlık olsun dedim.
inş gelir.bugun daha çok gelir inş.anca zaten.ama bol boool su içsin.bide görümceme bulgur pilavı,bulgur haşlaması vs çok iyi gelmişti.inş oda kendine yarayanı bulur boool booolll sütü olur :)
canım ufak bir seyahat işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?