düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

aaamin canım.rabbim sabırlar versin hepimize.ilklerde pek koymuyordu aman nasip böyleymiş diyip kolay atlatıyordumda 4 5 olunca zorladı biraz rabbim aşırı tepkilerim olduysa affetsin inş.evet hepsi nasipte işte...dayanması zor oluyor bazen.şeytan boş durmuıyor.insan kılığında olanlar zaten hiçtn boş durmuyor.olup olmadık laf ediyorlar...insan ona dahada üzülüyor işte...rabbim hilm versin sabr versin inş cümlemize...

ferahhhhhh tututalımmmmm kalbımızııııı:)kötüleriii uzak tutalımmmm

rahim ağzı yetmezliğinin teşhisini nasıl koydu doktor? :26:

rahmın boyunun kısalıgından koydu. ılk bebeklerde rahme düştügünde bellı olmuyormus.düşük yapınca bellı oluyormus sebebı,ıkınıc hamılelıkte 12 ıle 16. haftalar arasında dikilecektır. senındemı boyle bır probemın var

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış o hesap bizimkide...insanın anlaşıldığını bilmesi ,olağan belirtilerde bile hamilemiyim diye sorunca bile düzgün cvplar alabileceği kendinden arkadaşlarının olması zaten rahatlatıyor insanı...

10 aralıkta 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum 8 ocakta ilk adetimi gördüm. bugün 12. günümdeyim doktora gittim sabah yumurtamın 13mm olduğunu ve küçük olduğunu söyledi rahim kalınlığım iyiymiş 2 gün sorna bir daha gideceğim boyutu ne oldu diye korunmuyoruz biz normalde 14. gün yumurtam çatlar benim bu sefer gecikecek galiba :44:

bana öyle birşey demedi doktor herşeyim normal gidiyordu benim sadece merak ettim nasıl anlaşılıyor diye:26: heralde öyle birşey olsa söylerdi doktor anlardı yani değil mi:44:

aynen canım bana bırı söyle dedi : ya ne var bunda bukadr uzulecek,et parcası demezmı. bende nıe boyle konusuyorsunuz tam gelısımını tamamlamasada onunda atan bı kalbı vardı oda bebektı. o benım bbebegımdı dedım bogazını sıkacaktım nerdeyse.

bana öyle birşey demedi doktor herşeyim normal gidiyordu benim sadece merak ettim nasıl anlaşılıyor diye:26: heralde öyle birşey olsa söylerdi doktor anlardı yani değil mi:44:

canım benım 3 aya kadar bı sorunum yoktu gayet saglıklıydı.20 haftaya gırınce bırde dusuk gerceklesıyo pekte bellı olmuyor yanı.

ilk andan itibaren mimik yavrumuz oluyor ki o.daha 5 hafta bile olsa kalbi atınca ruhu var demek...canından can oluyor...kaybetmeyen bilemez ki...rabbim kaldıramayacağımız yükü vermesin inş...bundan sonrada hep gülelim inş evli mutlu çocuklu olarak

innnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:) mutlulugumuzu tamamlayalımmm

kızlar ben kayınvalıdemı hastaneye göturucem 2 saate burda olurum sızde burda olursanızz. konusuruzzzöpuyorummm hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…