- Konu Sahibi tugbacozar
-
:)))
gideyim di miii?
hazıran 18 inde saat 10 .00 dakaybettım.8 ay oldu.senın pekı
en son 5.si ağustosta bitti.7 haftalıktı kalp atışları görülmedi.
düşük yapan arkadslar tek tek hepinize gecmişolsun acısı tarif edilemez yasadımbiliyorum rabbimkimseye yasatmasınnins biran öncde hepimiz kavusuruz bebişlerimizeee
aaamin canım.rabbim sabırlar versin hepimize.ilklerde pek koymuyordu aman nasip böyleymiş diyip kolay atlatıyordumda 4 5 olunca zorladı biraz rabbim aşırı tepkilerim olduysa affetsin inş.evet hepsi nasipte işte...dayanması zor oluyor bazen.şeytan boş durmuıyor.insan kılığında olanlar zaten hiçtn boş durmuyor.olup olmadık laf ediyorlar...insan ona dahada üzülüyor işte...rabbim hilm versin sabr versin inş cümlemize...
evt düşük yaptım ben rahim agzı yetmezliğim varmış benım 2. hamiş kalırsam 12 . haftada dikiş atılcak.
rahim ağzı yetmezliğinin teşhisini nasıl koydu doktor? :26:
rahmın boyunun kısalıgından koydu. ılk bebeklerde rahme düştügünde bellı olmuyormus.düşük yapınca bellı oluyormus sebebı,ıkınıc hamılelıkte 12 ıle 16. haftalar arasında dikilecektır. senındemı boyle bır probemın var
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış o hesap bizimkide...insanın anlaşıldığını bilmesi ,olağan belirtilerde bile hamilemiyim diye sorunca bile düzgün cvplar alabileceği kendinden arkadaşlarının olması zaten rahatlatıyor insanı...
bana öyle birşey demedi doktor herşeyim normal gidiyordu benim sadece merak ettim nasıl anlaşılıyor diye:26: heralde öyle birşey olsa söylerdi doktor anlardı yani değil mi:44:
pazartesi doktoraaa:))
ilk andan itibaren mimik yavrumuz oluyor ki o.daha 5 hafta bile olsa kalbi atınca ruhu var demek...canından can oluyor...kaybetmeyen bilemez ki...rabbim kaldıramayacağımız yükü vermesin inş...bundan sonrada hep gülelim inş evli mutlu çocuklu olarak
pazartesi doktoraaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?