düşük yapan arkadaşlarım tekrar hamileliği isteyenlerr

rahim ağzı yetmezliğinin teşhisini nasıl koydu doktor? :26:

bana öyle birşey demedi doktor herşeyim normal gidiyordu benim sadece merak ettim nasıl anlaşılıyor diye:26: heralde öyle birşey olsa söylerdi doktor anlardı yani değil mi:44:

canım benım 3 aya kadar bı sorunum yoktu gayet saglıklıydı.20 haftaya gırınce bırde dusuk gerceklesıyo pekte bellı olmuyor yanı.

20. haftaya girdiğinde bebeğinin kalbi durunca normal doğum yaptırarak mı aldılar yoksa kürtaj mı oldun çünkü kocaman olur bebek cinsiyeti bile bellidiri 20 haftalık bebeğin:44: o sırada mı anladılar rahim ağzı yetmezliğini merak ettim bak şimdi ben de öyle hemen anlaşılmayan birşey demekki:26:

selam kızlar bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.çok sıkıntılı ve üzügü günler geçirdim.allahık kimseye böyle bişey yaşatmasın.çok zor insan bi anda boşluğa düşüyo

canım bnm kist varsa hemensoğan kürüne başlarsın daha iyi olur erkenden öğrenmiş olursun...

selam kızlar bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.çok sıkıntılı ve üzügü günler geçirdim.allahık kimseye böyle bişey yaşatmasın.çok zor insan bi anda boşluğa düşüyo

geçmiş olsun canım ..rabbim bir daha yaşatmasın inş...tez zamandada nasip etsin inş hayrlı evlat :26:

çok sağol canım.keşke düşükle kalsaydı.bi de ben dış gebelik oldum .ameliyatla bebeği ve sağ tüpümü de aldılar.gerçekten hayatım da yaşadığım en acı ve çaresiz gündü. 5 ay oldu ama çok yıprandık.bide ilk bebeğimiz di.allahım isteyen bekleyen herkese versin yarabbim.kimseyi evlatsın bırakmasın

canım nihanca çok geçmiş olsun tekrar...çok iyi bilirim o sıkıntıları bnm 1 ve 3. gebeliğim dışgebelikti....allahım yaşatmasın bir daha inş.ben ameliyat olmadım gerçi ikisindede kanser iğnesi vuruldum ve atlattım çok şükür...

of çok geçmiş olsun ya çok zor Allah yardımcın olsun ve kimseye yaşatmasın inşallah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin

düşüğüm başlayınca anlaşıldı. arastırıldı.ben normal dogum yaptım sunı sancı verdıler cnm. dogum yaparken yyaşıyordu bebegım.el kadar vardı tırnakları belıorgındı.ben bırtek ayagını gördum sonra korkumdan agrı dan hatırlamıyorummm

cnm bnm sanada gecmıs olsunn. alllah yardımcın olsun konusmak ıstersen her zaman beklerız

cok geçmiş olsun belli ki birçoğumuz bebek konusunda sıkıntı yaşamışız benimde düşükten sonra kist oluştu iki üç ay bekleyip tekrar deneyelim diye düşünmüştük eşimle 2 hafta önce kist oluştuğunu öğrendim doktor adetle geçer dedi ama bakalım adet düzenimde şaştı iyice

sogan suyu içmenii tavsıye ederım egerkı gecmezse hem adetıde duzenleyıcı etkısı var cnmmm

sogan suyu içmenii tavsıye ederım egerkı gecmezse hem adetıde duzenleyıcı etkısı var cnmmm

aktardan civanperçemi, altın otu, aslan pençesi ve zeytin yaprağı aldım.Her gün hepsini karıştırıp bir iki bardak içiyorum bunu yaklaşık 1.5 haftadır yapıyorum hiç sancım kalmadı sanki kendimi hafiflemeye başlamış gibi hissediyorum.2 hafta daha bu sekilde kullandıktan sonra 1-2 hafta hiçbişey içmeden bekleyeceğim. sonrasında soğan kürünü de denemeyi düşünüyorum.

tm cnm sonuc almazsan onuda dene bir zararı yok nasıl olsa

canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişini doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…