- 17 Ocak 2011
- 313
- 6
- 96
- Konu Sahibi tugbacozar
-
rahim ağzı yetmezliğinin teşhisini nasıl koydu doktor? :26:
rahmın boyunun kısalıgından koydu. ılk bebeklerde rahme düştügünde bellı olmuyormus.düşük yapınca bellı oluyormus sebebı,ıkınıc hamılelıkte 12 ıle 16. haftalar arasında dikilecektır. senındemı boyle bır probemın var
bana öyle birşey demedi doktor herşeyim normal gidiyordu benim sadece merak ettim nasıl anlaşılıyor diye:26: heralde öyle birşey olsa söylerdi doktor anlardı yani değil mi:44:
canım benım 3 aya kadar bı sorunum yoktu gayet saglıklıydı.20 haftaya gırınce bırde dusuk gerceklesıyo pekte bellı olmuyor yanı.
selam kızlar bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.çok sıkıntılı ve üzügü günler geçirdim.allahık kimseye böyle bişey yaşatmasın.çok zor insan bi anda boşluğa düşüyo
selam kızlar bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim.çok sıkıntılı ve üzügü günler geçirdim.allahık kimseye böyle bişey yaşatmasın.çok zor insan bi anda boşluğa düşüyo
çok sağol canım.keşke düşükle kalsaydı.bi de ben dış gebelik oldum .ameliyatla bebeği ve sağ tüpümü de aldılar.gerçekten hayatım da yaşadığım en acı ve çaresiz gündü. 5 ay oldu ama çok yıprandık.bide ilk bebeğimiz di.allahım isteyen bekleyen herkese versin yarabbim.kimseyi evlatsın bırakmasın
20. haftaya girdiğinde bebeğinin kalbi durunca normal doğum yaptırarak mı aldılar yoksa kürtaj mı oldun çünkü kocaman olur bebek cinsiyeti bile bellidiri 20 haftalık bebeğin:44: o sırada mı anladılar rahim ağzı yetmezliğini merak ettim bak şimdi ben de öyle hemen anlaşılmayan birşey demekki:26:
tamam tugbacım hadi rast gelsin inş işiniz....
cok geçmiş olsun belli ki birçoğumuz bebek konusunda sıkıntı yaşamışız benimde düşükten sonra kist oluştu iki üç ay bekleyip tekrar deneyelim diye düşünmüştük eşimle 2 hafta önce kist oluştuğunu öğrendim doktor adetle geçer dedi ama bakalım adet düzenimde şaştı iyice
sogan suyu içmenii tavsıye ederım egerkı gecmezse hem adetıde duzenleyıcı etkısı var cnmmm
aktardan civanperçemi, altın otu, aslan pençesi ve zeytin yaprağı aldım.Her gün hepsini karıştırıp bir iki bardak içiyorum bunu yaklaşık 1.5 haftadır yapıyorum hiç sancım kalmadı sanki kendimi hafiflemeye başlamış gibi hissediyorum.2 hafta daha bu sekilde kullandıktan sonra 1-2 hafta hiçbişey içmeden bekleyeceğim. sonrasında soğan kürünü de denemeyi düşünüyorum.
düşüğüm başlayınca anlaşıldı. arastırıldı.ben normal dogum yaptım sunı sancı verdıler cnm. dogum yaparken yyaşıyordu bebegım.el kadar vardı tırnakları belıorgındı.ben bırtek ayagını gördum sonra korkumdan agrı dan hatırlamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?