Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim kıyamam sana eşin geç geliyordu dimi.
benim eşim evde canım saat 7 de geliyor.birlikte yiyoruz..
yanlızda yenmez dediğin gibi.hepmi geç geliyor eşin?

canım benim kıyamam sana eşin geç geliyordu dimi.
benim eşim evde canım saat 7 de geliyor.birlikte yiyoruz..
yanlızda yenmez dediğin gibi.hepmi geç geliyor eşin?

evet nılaycım yemege gelemıyor
aslında oncekı seneler evde oluyordu bu yıl ıs degısklıgı yaptı bırde ramazan
yaz sezonuna gelınce boyle oldu bır kac ay daha ıdare edecez bakalım kısın evde olur:lepi:

inşallah yeni işi hayırlı olur canım.ne iş yapıyor geç saatlere kadar işte Allah yardımcısı olsun.bir kaç ay sonra düzene girecekse sevindim senin adına kocişinle daha fazla zaman geçirirsin.özlüyorsundur canım ya...:teselli:

cok ozluyorum vallahı beraber evde zaman gecırmeyı kasım gıbı bosa cıkacak ınsallah bu kadar gec kalmaz aksamları evde olur kıs aksamlarıda ne guzel oluyor cok sevıyorum sıcacık cayını demle keyıf yap

hosgeldın tugbacım ıyılık ıste ne olsun senden ne haber bıtırdın mı ıslerı

ya işleri bitirdim sayılmaz,halılar yıkatmaya gıtcek şuan cok yogunlarmıs almaya gelcekler pazartesı heralde,yerlerı falan sıldım,ya Allah tan öle pis su falan degılde,işte stres yaptım.zaten dün kafam dagılsın dıye pekde bişe yapmadım acıkcası.baya bı moralim bozulmustu.bi yandan agladım bı yandan suları cıkardık koçişimle.ayy cok berbat bişedi,hatırlamak istemiyorum işte fuzuli yere dip köşe temizliği cıktı basıma.okadarda temızlemıstım.neyse vardır herseyde bı hayır,Allah beterınden korusun napalım

ohh mis gibi olmuş evin. benimde balkon su içinde kaldı felaket bir yağmurdu..aman tedbirini al canım kış kapıda..

ay seni özlemezmiyiz topiğimizin kraliçesi.
bittimi işler canım..
yorulmuşsundur.

ayy canım benım bende cok ösledım valla sizleri.ya yorulmaktan ziyade,sinirlerim cok yıprandı.ya o aksam anneme iftara gidicektık,zaten ben erken gitmiştim yardım edıyodum anneme,sonra bı rüzgar cıktı yagmur havası,dedım 2 dakka eve geceyım balkon kapıları falan acıktı ev hava alsın dıye (annem üst sokagımda oturuyo aramız 5 dakka) hemen eve gectım kapadım kapıyı pencereyı.aksamada yatıya kuzenlerım gelcektı tekrar evı sıldım süpürdüm gectım anneme.daha kapıdan içeri girdim 5 dakka gecmedı bı fırtına bı yagmur göz gözü görmüyo.eve gıdecem ama ebedı cıkaramam kafamı.sonra bıraz yavaslayınca kosa kosa eve gıttım anam kapıyı bı acarımkı cıbır cıbır su heryer.aman Allahım çıldırcam sandım,hemen esımle kuzenımde geldı.cıkardık suyu ama bı yandan aglıyorum bı yandan temızlıyorum.sinirlerim cok bozuldu.ayy amma uzattım ha,şişti kafanız kaydirigubbakcemile3

fundacım nerelerdesin kuzum ya gelmedin..çizelgen olmadı diye küstünmü kk ye:roflol:
hadi gel özlettin kendini.kaydirigubbakcemile

ohh mis gibi olmuş evin. benimde balkon su içinde kaldı felaket bir yağmurdu..aman tedbirini al canım kış kapıda..

ya 2 senedır bu evde oturuyorum hiç böle bişe gelmedı basıma,bı tek gecen sene yıne bu zamanlar fecı bı yagmur yagmıstı cok az tasmıstı balkon ama bıtek mutfaga gıtmıstı.bole bişe gelmedı basıma hıc.neyse zaten tek caremız var su gideri buyutulcek. yanı bu aylar böle geccekmıs galıba.valla bı daha kaldıramam heralde böle bişeyi.yarın gelcek de yapcaklar insallah

ben sabırsızlanıyorum artık ya hamış cıksın artık canım aylınde umudu dıger aya devretmış merak edıyorm ılk hamıs kım olacak
beraber buyutecez ınsallah benım melegım yasasaydı sımdı 3 aylık olacaktı

yok güzelim şişmedi kafamız zordur ya insan kafayı yiyor öyle olunca.
benimde yeni evliyken tesisat patlamış gece bir kalktık halılar suda yüzüyordu.
ne ağlamıştım..şimdi düşününce gülüyorum halime ne panik yapmıştımkaydirigubbakcemile3
fundanında başına gelmiş..
aman suyu severim ama eve girince pek hoş olmuyor:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

baktır caresıne canım ya onumuz kıs tedbırını al cekılmez valla o soguklarda

bende diyorum bir hamiş haberi alsakta umutlansak bizde..
benimde meleğim 3 ay 5 günlük olacaktı.ama kısmet değilmiş ..

:roflol: kesınlıkle katılıyorum şekerim eve girince hiç hoş olmuyor.ayy senınde durum kötüymüştü canım yenı evlıyken bıde tesısst yüzünden,ayy benım basım zaten sularla dertte.bende yenı evlıyken kuraklık baslamıstı kötükedihüso suları kesıyolardı.mutfagın muslugunu kapatıyom dıye iyicene acmısım :roflol::roflol: musluğun ucundada (kocamın marıfet) bısey var böyle dönebılen adı aklıma gelmıyo.sen gece yarısı sular gelsın musluğun ucundakı seyden bı bosluk bulsun dirtek karsıya fışkırıyo.ama ne fışkırma.bı sese uyandım anam oda ne mutfakta şiddetli bı yagıs var :roflol::roflol::roflol: uyku sersemlıgıyle anlamadım ılk ne oldugunu.çünkü öyle bi tazikli geliyokı ne oldugunu sapıtıyosun,hyemen kapattım musluğu.tabı ozaman taşmadı bıyer ama halım ıslanmıstı dogal olarak kötükedihüso.yanı bu sularla başım fena dertte

aman senin başın baya dertteymiş sularla gerçekten..neyse atlattın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…