Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende diyorum bir hamiş haberi alsakta umutlansak bizde..
benimde meleğim 3 ay 5 günlük olacaktı.ama kısmet değilmiş ..

evet ya artık bı hamiş cıksın listemızden.ama kıslar ya haksızlık etmeyelım lıstemıze,daha yenı kurduk bı ay anca olmustur topiğimiz.cogumuzda calısmalara yenı basladık.mesele ben daha bu ay ılk beklıyoruz bakalım yıycezmı kırmızı kartı kötükedihüso bu ay ama inşallah cıkar bı hamış.bizim fundada hıc aksatmadı callısmaları belkıde o kalır bu ay,ee yelız sende varmı bı belırtı falan

evet ya artık bı hamiş cıksın listemızden.ama kıslar ya haksızlık etmeyelım lıstemıze,daha yenı kurduk bı ay anca olmustur topiğimiz.cogumuzda calısmalara yenı basladık.mesele ben daha bu ay ılk beklıyoruz bakalım yıycezmı kırmızı kartı bu ay ama inşallah cıkar bı hamış.bizim fundada hıc aksatmadı callısmaları belkıde o kalır bu ay,ee yelız sende varmı bı belırtı falan

slm kızlarr önce hepinizee geçmiş olsunn aranıza katılmakta biraz geç kaldım 4 nisanda 5 haftalıktı bebegimi düşürdüm doktorum 2 veya 3 ay bekle sonra devam dedi ben 4 ayy bekledim çünkü piskolojim çok bozuldu hala içimde bikorku üznütü varr tabi beni bi siz anlarsınız eger düşmeseydi 6 veya 7 aylık olcaktı nasip degilmiş ama beni anlayan insanlarla paylaşınca rahatlıyorum şimdi 2 ay oldu daha bişe yok çalışmalara başlayalı RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN

canım hepimizin üzüntüsü aynı.en iyi biz anlarız birbirimizi..
inşallah en kısa zamanda hepimiz tekrar hamile kalıcaz topiğimiz şenlenicek:teytey:kaydirigubbakcemile5:1hug:

canım ben adet oldum calısmalar dun basladı bırdahakı adete kadar ful devam etcem
cunku benım adetlerım duzensız yumurtlama gunumu bılemıyorum bu ayda boyle deneyecez bakalım hayırlısı olsun kızlar bısey sorcam ılışkıye baslamadan once besmele cekıyormusunuz
beraber olmadan once besmele cekıp esınız 10 defa ya mütekebbır demek ıyı olurmus sonra allah ne verdıysekaydirigubbakcemile

ben bişey demiyom Allahım nolur bu sefer hamile kalıyım sağ sağlım kucagıma alıyım diyorum..

:çok üzgünüm:ya benim puanım 20 kimse bana puan vermiyooo
ayy kuzum ne puanı puan nası verılıyo.zaten aylın gelsın ona şey dicektım , artık krizantem yazıyo,o noluyo.nilaycım o puanlar msj cok yazdıkca artmıyomu,biz mi veriyoz puan :uhm:

hoşgeldın canım aramıza,cok gecmıs olsun.ayy canım ya lütfen korkularını geride bırak,hepimiz yaşıyoruz aslında o korkuları ama ınan umudumuz korkumuzdan daha buyuk.cok arkadas var kac düşükten sonra hamıle kalmıs,o yüzden sakın moralını bozma.hamiş olursak hayırlısıyla bebıslerımıze bişe olmayacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun dimi :1hug: a.s.

canım besmele cekıldıgını bende yenı ögrendım sayılır,ama eşin öle bişe demesı gerektıgını bılmıyodum.hatta cok şaşırmıştım besmele cekmek iyi dedıklerınde.ama ortanca ablam o konularda baya bılgı sahıbıdır gercekten besmele cekmek gerekıyomus ve içinden "Allah ım hayırlısını ve saglıklısını ver" demek lazımmış yanı bı bakıma dua edıyosun

sorma tubişcim bende yeni öğrendim biz puan veriyomusuz ona göre özel üye oluyomuşuz....mesaj sayımızın yazdığı yerin üstünde terazi işareti varya.oradan veriyormusuz.sen şimdi bas benim terazime bana puan ver bak öğrenirsinkaydirigubbakcemile3
bende sana veriyim hemencik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…