- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.921
bende diyorum bir hamiş haberi alsakta umutlansak bizde..
benimde meleğim 3 ay 5 günlük olacaktı.ama kısmet değilmiş ..
baktır caresıne canım ya onumuz kıs tedbırını al cekılmez valla o soguklarda
slm kızlarr önce hepinizee geçmiş olsunn aranıza katılmakta biraz geç kaldım 4 nisanda 5 haftalıktı bebegimi düşürdüm doktorum 2 veya 3 ay bekle sonra devam dedi ben 4 ayy bekledim çünkü piskolojim çok bozuldu hala içimde bikorku üznütü varr tabi beni bi siz anlarsınız eger düşmeseydi 6 veya 7 aylık olcaktı nasip degilmiş ama beni anlayan insanlarla paylaşınca rahatlıyorum şimdi 2 ay oldu daha bişe yok çalışmalara başlayalı RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN
bende bebiş istiyorumm yazısını istiyorum nası yapılıyo kıslar
canım ben adet oldum calısmalar dun basladı bırdahakı adete kadar ful devam etcem
cunku benım adetlerım duzensız yumurtlama gunumu bılemıyorum bu ayda boyle deneyecez bakalım hayırlısı olsun kızlar bısey sorcam ılışkıye baslamadan once besmele cekıyormusunuz
beraber olmadan once besmele cekıp esınız 10 defa ya mütekebbır demek ıyı olurmus sonra allah ne verdıysekaydirigubbakcemile
ayy kuzum ne puanı puan nası verılıyo.zaten aylın gelsın ona şey dicektım , artık krizantem yazıyo,o noluyo.nilaycım o puanlar msj cok yazdıkca artmıyomu,biz mi veriyoz puan :uhm::çok üzgünüm:ya benim puanım 20 kimse bana puan vermiyooo
slm kızlarr önce hepinizee geçmiş olsunn aranıza katılmakta biraz geç kaldım 4 nisanda 5 haftalıktı bebegimi düşürdüm doktorum 2 veya 3 ay bekle sonra devam dedi ben 4 ayy bekledim çünkü piskolojim çok bozuldu hala içimde bikorku üznütü varr tabi beni bi siz anlarsınız eger düşmeseydi 6 veya 7 aylık olcaktı nasip degilmiş ama beni anlayan insanlarla paylaşınca rahatlıyorum şimdi 2 ay oldu daha bişe yok çalışmalara başlayalı RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSİN
canım ben adet oldum calısmalar dun basladı bırdahakı adete kadar ful devam etcem
cunku benım adetlerım duzensız yumurtlama gunumu bılemıyorum bu ayda boyle deneyecez bakalım hayırlısı olsun kızlar bısey sorcam ılışkıye baslamadan once besmele cekıyormusunuz
beraber olmadan once besmele cekıp esınız 10 defa ya mütekebbır demek ıyı olurmus sonra allah ne verdıysekaydirigubbakcemile
kızlar selam ben geldim .geçmişi okuyup geliyorum hemenn
ben bişey demiyom Allahım nolur bu sefer hamile kalıyım sağ sağlım kucagıma alıyım diyorum..
kızlar selam ben geldim .geçmişi okuyup geliyorum hemenn
sen dırek konuya gırıyorsun yanı o da guzel
bakmayın oyle dedıgıme aslında bende hep unutuyorum
ıs bıttıkten sonra gelıyor aklıma :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?