Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bu arada şu koca koca BEBEK İSTİYORUM yazılarınız süper...ben gariban gariban bakıyorum...daha ne yaşadığımı bilmeden...
Allah versin canlarım benim...
hepinize inşallah...bana da dua edin de biran önce düzene gireyim ...

oooooooooo kıslar bune ya döktürmüşsünüz maşşalah,bı gıttım geldım en az 8 sayfa var,kımbılır neler kacırdım artık yarın sabah okurum :))

canım üzülmee bizde senle aynı şeyleri yaşadık içinnin sızısı daha tazee ALLAH SABIR VERSİNN bidahada kimseye göstermesinn en iyi biz anlarız seniii nasip degilmiş vardırr bi hayırr bol boll dua ett herşerde bihayır varmış derlerr

oh maşallah ev kirası gibi mübarek.altı üstü işiyoz len üzerine.
saol tatlım ben baya bilgilendim

canım ya o clearblue cok pahalı.bildigimiz ovülasyon testi degılmı bu.eger oysa ben bı sitede görmüştüm sınırsız kullanım ovülasyon testı,hemde sadece tükrükle bellı oluyomus.80 liramıydı 120 mımıydı neydı hatırlayamadım bi bakem hele

funda bendede aynısı yazıyo veremiyorum sana puan
niye ki ya anlamadım ki
oooooooooo kıslar bune ya döktürmüşsünüz maşşalah,bı gıttım geldım en az 8 sayfa var,kımbılır neler kacırdım artık yarın sabah okurum :))

evet canım ne yapalım sende gitmeseydi şey etmeye.bak şimdi bir sürü sayfa var okuncak.kaydirigubbakcemile3.kız azcık yatsaydın ya ne geldin hemen.kaydirigubbakcemile

niye ki ya anlamadım ki

evet canım ne yapalım sende gitmeseydi şey etmeye.bak şimdi bir sürü sayfa var okuncak.kaydirigubbakcemile3.kız azcık yatsaydın ya ne geldin hemen.kaydirigubbakcemile

funda ben burdan kopuyorum senin yazdıklarına kocam içerden ne oldu diyor.cem yılmaz halt yemiş sein yanındakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…