Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım ne yapalım sende gitmeseydi şey etmeye.bak şimdi bir sürü sayfa var okuncak.kaydirigubbakcemile3.kız azcık yatsaydın ya ne geldin hemen.kaydirigubbakcemile

ayy yattım 5 dakka yeterdaaa,ben daralıyom öle beklerken.kuzum duşumu bile aldım geldım solugu burda aldım :roflol::roflol::roflol: hee bu arada dedıgım ovülasyon testını buldum,hem sınırsız kullanım hem tükrükle ölçülüyo hemde 75 lira :1shok: :1shok: :1shok:
sitenın linkini kopyalamak yasakmı,yazcamda size buraya

funda ben burdan kopuyorum senin yazdıklarına kocam içerden ne oldu diyor.cem yılmaz halt yemiş sein yanındakaydirigubbakcemile3

ah canım benim allah ağlatmasın kuzum.hep gülelim inşallah
ama şimdi üstadımın eline su dökemem ben .ayrıca bayılırım cem yılmaza.en çok güldüğüm adam.tek geçerim.

kızlar ben anlatam hele size.o ısı işi cok meşaggatli.önce hersabah ölçcekkmıssın,hemde daha yataktayken kalkmadan(derecen elının altında olcakmıs yanı,)her sabah kını yazcakmıssın sonra öbür ay oldugunda yanına tekrar baslıcakmısın yazmaya ıkısındede aynı zamanlarda atesın yuksek oldugunu farkedıyomussun ogun yumurtlama döneminmiş.ama öle garanti bişe değil yanı kızlar.ve bu yöntemı genelde korunmak için kullanırlarmısdı eskıden.ama işte bunun en önemlı yanı 2 3 ay denıyecekmıssın,yoksa kazaya kurban gıdermişşin :)) :))

:jeyyar:
yanıyon kızım sen hadi yallah kocanın yanına

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hahahahahahahha koptuuuuuuuuuuummmm
uç kocanın yanına demeeeeekk :roflol: :roflol: :roflol:

ama dün oldu şimdi bugünde olsa kalitesi düşmesin sonra .
ne yapsan şimdi şaşırdım bak..
aylin ne sordun ateş falan ölçeceğim tuttu benimde..
ateşlenmişimde haberim yok.kaydirigubbakcemile3

ama dün oldu şimdi bugünde olsa kalitesi düşmesin sonra .
ne yapsan şimdi şaşırdım bak..
aylin ne sordun ateş falan ölçeceğim tuttu benimde..
ateşlenmişimde haberim yok.kaydirigubbakcemile3

olsun kuzum sen dünde yapmadın mı zaten mesaini..
tamam işte yumurta 24 spermler 48 saat yaşıyo senn merak etme kaydirigubbakcemile5

bencede yatalım.dondum valla böle.daha giyinmedım anacım ben hala bornozlayım

wwaaayy sexsy baby, bornozlar falan..
haydi giyin doncan valla.
ben şu anda lahana gibiyim, kat kat kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…