- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.801
ben biliyoruuuuumm, ama nilay gelssiiiiiiiiiiiin o yazsıınn:))))
canım çooook mutluyum seni yanlız bırakmadım kızlar kelime bulamıyorum yazacak..
saol bitanem bir hafta ara var aramızda belki aynı zamanda doğururuz kız bellimi olur..ay bu kadar olmaz yaniii..
kuzum tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin.
sağ sağlim kucağına almak nasip oılsuunnn..
çok sevindim canım.
darısı başınıza kızlaaaarr...
allah kucapına sağ sağlim almanı nasip etsin canım benim
çok ama çok sevindim
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına
tebrikler canım
sen benim doğumuma gelcektin ama söz vermiştiiinnnn...
nolcak şimdiii:))))
bir hafta var aramızda aynı gün doğururuuuzzzz bakarsııınn
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN canııııııım çooooooooook sevindim ya ben sana demedimmi?olumsuz düşünme diye herşeyde vardır bi hayır baaaaaaaaaaak şimdi sende hamilesin.Mevlam hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canlarıııııııııııııııııııııııııım hamişlerim beniiiiiiim bidenelerim.eşine haber verdinmi canım?oooohhhhh peşpeşe mutluluk yaşıyorum yaa kız siz beni kalpten götüreceksiniz hee sevincimden uçuyorum sizlerin mutluluğu benimde mutluluğum oluyor inanınki canım bacılarım.
kızlar ben geldim ve çok sevindim herkez peş peşe hamile kalıyo ne güzel taze hamile seni tebrik ederim diğerlerinizide tebrik ederim inanın şu sıkıntılı günlerde ilk defa seviniyorum ..
bende daha bu gün geldim yarın tekrar gidicem hastaneye ciğerinde sıvı varmış ciğerinden dün su aldılar analize gönderdiler inşallah temiz çıkar
bende adet olamadım iki gün çamur gibi akıntı geldi sonra normal akıntıya döndü bitti hiç kana dönüşmedi niye acaba bi rahatsızlığımmı var anlamadım
ay nılaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cok sevındım Allah saglıkle gondersın bebısını
bende yarın kan testı yapacagum tabı bugun kendılerı gelmezse
nilaayy canim cok cok tebrik ediyorum allahim sen ne kadar büyüksün yarabbim.. ayy cook sevindim canim yaa.. allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimm... ayagini sürt canimmm bizde gelcek insallah arkanizdan :)) kendine cok cok dikkat... ilk haftalar biliyorsun cok önemli... bol bol dinlen.. aylin canim sende.. bebislerinize iyi bakin..ben ise gidiyorum.. fazla yazamiyorum ben, ama inanin herseyii okuyorum.öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?