- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #3.821
Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
yani düşük yapıp hamile kalmak isteyenlerdenim.seni çok ama çok tebrik ediyorum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.biraz kendinden bahsedermisin.nezaman düşük yaptın, düşükten sonr nekadar bekledin ve şimdi bebeğine kavuştun, biraz anlat da biz de umudumuzu taze tutabilelim. bu topikte bi arkadaş daha hamile galiba. durumlarınızı anlatın biraz lütfen
canım aramıza hoşgeldin öncelikle bende yeni hamileyim 2.5 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı dokdor 2 ay korun saonra tekrar denemeye başla dedi bizde bu ay başladık ve şükürler olsun hamileyim
erken düşüklerde doktorlar fazla bekletmiyor zaten canım umarım sende en kısa zamanda hamiş kalıp aramıza katılırsın
canım hoşgeldin aramıza ben 3 ay önce düşük yaptım canım..Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
yani düşük yapıp hamile kalmak isteyenlerdenim.seni çok ama çok tebrik ediyorum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına.biraz kendinden bahsedermisin.nezaman düşük yaptın, düşükten sonr nekadar bekledin ve şimdi bebeğine kavuştun, biraz anlat da biz de umudumuzu taze tutabilelim. bu topikte bi arkadaş daha hamile galiba. durumlarınızı anlatın biraz lütfen
canım yeni geldin aramıza herhalde hoşgeldin..canım aramıza hoşgeldin öncelikle bende yeni hamileyim 2.5 ay önce düşük yaptım 5 haftalıktı dokdor 2 ay korun saonra tekrar denemeye başla dedi bizde bu ay başladık ve şükürler olsun hamileyim
erken düşüklerde doktorlar fazla bekletmiyor zaten canım umarım sende en kısa zamanda hamiş kalıp aramıza katılırsın
evet canım negatif çıkmıştı fakat bir kaç saat sonra çizgi çift olmuştu..nilaycım idrar testı negatıf cıkmıştı dimi senin
evet canım liste yapıyoruz arkadaşlar gelsin sizide eklerler..ne güzel hiç beklememişsin nerdeyse.umarım bize d ogünler nasip olur.
bu arada liste yapıyomusunuz.
çok teşekkür ederim tatlım.nilay çok tebrik ederim çoook sevindim inşallah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip olur.ben daha beklemediyim benimki yeni olduğu için hemde benim doktorum bana 5-6 korunma süresi verdi.
merhaba kızlar nasılsınız. Nilay tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza senin adetin kaç gün geçmişti ya benim daha var ama sabırsızlanıyorum beklemek yoruyor insanı
ayy canım ya senı tebrık etmıstım ama tekrar tekrar tebrık etmek istiyommmmm canım arkladasım saglıla bebısını dünyaya getır inşallah ohh sıra bize geldı galıba kaydirigubbakcemile3 fundıs kız sıra bıze gelıyo galıba sırada bız mı varız listede.neyse Allah hepimize sırayla versın inşallah hepimize böyle sevıncler yasatsın inşallahkızlar hepinize çooook teşekkürler benimi beklediniz siz...
Allah isteyen herkese versin inşallah şimdi dualarım sizlerle.
HAMİLEYİM kızlar...
ohh bende bılıyodum saat tam 13 10 du sevıncten uctum duyuncaaaa ,ama bebek bakmaya gıtmıstık anca geldım.ayy cok sevınclıyım cokkkben biliyoruuuuumm, ama nilay gelssiiiiiiiiiiiin o yazsıınn:))))
Merhabalar nilayyyy.ben de aranıza katılmak işstiyorum.bende 1 yıldır bebek istiyorum.mayısta düşük yaptım.erken bi düşüktü.keseyi göremeden bebişim beni terk etti.4 aydır da olmadı beklemedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?